Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.

Varatuimmat hotellit Toronto

113 €
One King West Hotel & Residence

One King West Hotel & Residence

4.0 kautta 5.0 1 King Street West, Toronto, ON
One King West Hotel & Residence on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Hockey Hall of Fame (näyttely) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1914 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 370 huonetta 51 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
55 €
Four Points by Sheraton Toronto Mississauga

Four Points by Sheraton Toronto Mississauga

3.0 kautta 5.0 6090 Dixie Rd, Mississauga, ON
Four Points by Sheraton Toronto Mississauga on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mississauga Hershey Centre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 145 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
155 €
Novotel Toronto Centre

Novotel Toronto Centre

3.5 kautta 5.0 45 The Esplanade, Toronto, ON
Novotel Toronto Centre on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Lawrence Market. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 262 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
126 €
DoubleTree by Hilton Hotel Toronto Downtown

DoubleTree by Hilton Hotel Toronto Downtown

3.5 kautta 5.0 108 Chestnut St, Toronto, ON
DoubleTree by Hilton Hotel Toronto Downtown on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nathan Phillips Square (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 490 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
229 €
The Fairmont Royal York

The Fairmont Royal York

4.0 kautta 5.0 100 Front St West, Toronto, ON
The Fairmont Royal York on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Metro Toronto Convention Centre (kokouskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 4 ravintolaa, 5 baaria ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1343 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.
245 €
Bisha Hotel Toronto

Bisha Hotel Toronto

4.5 kautta 5.0 80 Blue Jays Way, Toronto, ON
Bisha Hotel Toronto on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Princess of Wales Theatre (teatteri). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 96 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
66 €
Sandman Signature Mississauga Hotel

Sandman Signature Mississauga Hotel

4.0 kautta 5.0 5400 Dixie Rd, Mississauga, ON
Sandman Signature Mississauga Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Iceland Arena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 224 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
74 €
Toronto Don Valley Hotel and Suites

Toronto Don Valley Hotel and Suites

3.5 kautta 5.0 175 Wynford Drive, Toronto, ON
Toronto Don Valley Hotel and Suites on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aga Khan Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 354 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
89 €
Liberty Suites Hotel

Liberty Suites Hotel

3.0 kautta 5.0 7191 Yonge Street, Markham, ON
Liberty Suites Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Yorkin yliopisto sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 108 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
94 €
Holiday Inn Toronto Downtown Centre

Holiday Inn Toronto Downtown Centre

3.5 kautta 5.0 30 Carlton Street, Toronto, ON
Holiday Inn Toronto Downtown Centre on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ryersonin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 513 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
53 €
Courtyard by Marriott Toronto Mississauga/West

Courtyard by Marriott Toronto Mississauga/West

3.0 kautta 5.0 290 Derry Rd W, Mississauga, ON
Courtyard by Marriott Toronto Mississauga/West on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mississauga Convention Centre (kokouskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 115 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
77 €
EST Hotel

EST Hotel

3.5 kautta 5.0 1790 ALBION ROAD, Toronto, ON
EST Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Woodbine Racetrack (hevosrata). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 92 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
66 €
Hilton Garden Inn Toronto/Markham

Hilton Garden Inn Toronto/Markham

3.0 kautta 5.0 300 Commerce Valley Dr E, Markham, ON
Hilton Garden Inn Toronto/Markham on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Flato Markham Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 145 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
103 €
Cambridge Suites Hotel - Toronto

Cambridge Suites Hotel - Toronto

4.0 kautta 5.0 15 Richmond St E, Toronto, ON
Cambridge Suites Hotel - Toronto on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Toronto Eaton Centre (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 230 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
74 €
Novotel Toronto Vaughan Centre

Novotel Toronto Vaughan Centre

3.0 kautta 5.0 200 Bass Pro Mills Dr, Vaughan, ON
Novotel Toronto Vaughan Centre on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Legoland Discovery Centre Toronto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 149 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Toronto

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Toronto

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Toronto

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Toronto? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Toronto. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 53 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 245 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Toronto?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Toronto löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Toronto halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 3043 majoitusliikettä kohteessa Toronto, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Toronto?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Toronto verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Toronto löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Toronto nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Toronto

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.