Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.2. - 24.2.
Ensi viikonloppuna
1.3. - 3.3.

Aina edulliset hotellit – Turku

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku 112 €
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Linnankatu 32, Turku
   
  4,1
  /5 (76 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Apteekkimuseo ja Qwenselin talo, Turun satama ja Wäinö Aaltosen museo ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Mikaelinkirkko ja Aboa Vetus ja Ars Nova ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Holiday Club Caribia 76 €
  Holiday Club Caribia

  Holiday Club Caribia

  Kongressikuja 1, Turku
    
   3,2
   /5 (29 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Turun tuomiokirkko, Turun Messu- Ja Kongressikeskus ja Skanssi Shopping Center ovat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Turun taidemuseo ja Sibeliusmuseoovat myös 10 kilometrin päässä.

   Scandic Turku 86 €
   Scandic Turku

   Scandic Turku

   Eerikinkatu 30, Turku
     
    3,5
    /5 (71 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Apteekkimuseo ja Qwenselin talo, Turun satama ja Mikaelinkirkko ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Wäinö Aaltosen museo ja Turun taidemuseo ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Centro Hotel Turku 99 €
    Centro Hotel Turku

    Centro Hotel Turku

    Yliopistonkatu 12a, Turku
      
     3,8
     /5 (31 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Turun kauppatori, Turun satama ja Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Vartiovuoren tähtitorni ja Turun tuomiokirkko ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Turku

     Omena Hotel Turku 48 €
     Omena Hotel Turku

     Omena Hotel Turku

     Humalistonkatu 7, Turku
       
      3,5
      /5 (28 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Mikaelinkirkko, Turun satama ja Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Turun taidemuseo ja Turun kauppatori ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Kartta

      Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Turku

      Jos matkakohteesi on Turku, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Turku hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

      Siirtyminen lentokentältä kohteen Turku hotellille nopeasti

      Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Turku hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Turku on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

      Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Turku hotellia

      Kohteesta Turku löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Turku hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Turku olisi varmasti ikimuistoinen.

      Viimeisimmät hotelliarvostelut – Turku

      Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.