Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Turku

Tänä iltana Tänä iltana 14.8. - 15.8.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 17.8. - 19.8.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 24.8. - 26.8.

Aina edulliset Turku hotellit

Ruissalo Spa Hotel 102 €
Ruissalo Spa Hotel

Ruissalo Spa Hotel

Ruissalon Puistotie 640, Turku
   
  3,5
  / 5 (21 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Turun linna, HK Areena, ja Turun satama sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannalla golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Turun Messu- Ja Kongressikeskus ja Kultaranta ovat myös 25 kilometrin päässä.

  Scandic Turku 93 €
  Scandic Turku

  Scandic Turku

  Eerikinkatu 30, Turku
    
   3,4
   / 5 (54 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Wäinö Aaltosen museo, Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Mikaelinkirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Turun kauppatori ja Aboa Vetus ja Ars Nova ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Laivahostel S/S Bore 59 €
   Laivahostel S/S Bore

   Laivahostel S/S Bore

   Linnankatu 72, Turku
     
    3,4
    / 5 (87 arvostelua)
    2.0 kautta 5.0

    Mikaelinkirkko, Turun linna ja Aboa Vetus ja Ars Nova sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hostellista. Turun tuomiokirkko ja Turun yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku 120 €
    Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

    Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

    Linnankatu 32, Turku
      
     4,0
     / 5 (57 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Wäinö Aaltosen museo ja Apteekkimuseo ja Qwenselin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aboa Vetus ja Ars Nova ja Turun kauppatori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Turku

     Omena Hotel Turku 65 €
     Omena Hotel Turku

     Omena Hotel Turku

     Humalistonkatu 7, Turku
       
      3,5
      / 5 (20 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Turun taidemuseo, Turun kauppatori ja Mikaelinkirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ja Wäinö Aaltosen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Ruissalo Spa Hotel 102 €
      Ruissalo Spa Hotel

      Ruissalo Spa Hotel

      Ruissalon Puistotie 640, Turku
        
       3,5
       / 5 (21 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Turun linna, HK Areena, ja Turun satama sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannalla golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Turun Messu- Ja Kongressikeskus ja Kultaranta ovat myös 25 kilometrin päässä.

       Kartta

       Viimeksi varatut Turku Hotellit

       Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Turku

       Jos matkakohteesi on Turku, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Turku hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

       Siirtyminen lentokentältä kohteen Turku hotellille nopeasti

       Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Turku hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Turku on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

       Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Turku hotellia

       Kohteesta Turku löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Turku hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Turku olisi varmasti ikimuistoinen.

       Viimeisimmät hotelliarvostelut – Turku

       Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.