Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Ankara

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Ankara

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi ESB
Lennon hinta 271 €

Halvat lennot Helsingistä Ankaraan

Siltana Euroopasta Aasiaan toimiva Turkki tarjoaa matkaajalle monenmoista nähtävää. Maa on kuulu valkeista hiekkarannoistaan, mutta oivan vaihtoehdon niille tarjoaa myös pääkaupunki Ankara, joka on mielenkiintoinen kohde kaupunkilomista nauttiville. Varaa halvat lennot Helsingistä Ankaraan ja lähde tutustumaan idän ja lännen kohtauspaikan monimuotoiseen kulttuuritarjontaan.

Maalaiskaupungista metropoliksi

Ankaralla on kiehtova historia. Pronssikaudella perustettu kaupunki on ehtinyt vaihtaa omistajaa kerran jos toisenkin. Pääkaupunki Ankarasta tuli ensimmäisen maailmansodan jälkimainingeissa 1923, kun Turkin itsenäisyystaistelun johtaja, kansallissankari Kemal Atatürk, siirsi tuoreen tasavallan hallinnon sinne. Siihen aikaan Ankara oli vielä vaatimaton maalaiskaupunki, ja valinta pääkaupungiksi johtuikin pääasiassa siitä, että Atatürk oli pitänyt kaupungissa päämajaa vuodesta 1919. Niistä päivistä kasvu on kuitenkin ollut räjähdysmäistä, ja nykyään Ankara on noin viidellä miljoonalla asukkaallaan Turkin toiseksi suurin kaupunki. Juuri hurjan kasvuvauhtinsa vuoksi Ankara on maan muista kaupungeista poiketen rakennettu pitkälti kaavaan. Tämän ansiosta liikkuminen modernissa pääkaupungissa on turkkilaisittain keskimääräistä helpompaa.

Lennot Helsingistä Ankaraan

Helsingistä on hyvät lentoyhteydet Ankaraan, vaikka suoria lentoja ei juuri olekaan tarjolla. Lentoja Helsingistä Ankaraan tarjoavat esimerkiksi Finnair, Turkish Airlines, SAS, airBaltic, Aeroflot, Lufthansa, Ukraine International Airlines ja CSA Czech Airlines. Nopein yhteys yhdellä vaihdolla Istanbulissa kestää noin kuusi tuntia, hinnat alkavat 170 eurosta lähes ympäri vuoden. Halvan lennon Helsingistä Ankaraan voi siis saada melkein milloin tahansa. Kotimaassa Helsinki-Vantaan lentoasema tekee matkaan lähdöstä vaivatonta. Asemalle on hyvät yhteydet Helsingistä, mutta helposti paikalle pääsee kauempaakin junalla, bussilla, autolla tai lentokoneella. Omalla autolla tuleville on tarjolla hyvät pysäköintimahdollisuudet. Lentoasemalla on monipuoliset palvelut valuutanvaihtoa, apteekkia, lasten leikkihuoneita, ravintoloita, kahviloita ja maksutonta Wifi-yhteyttä myöten. Noin 150 metrin päässä terminaali 2:sta sijaitsee myös näköalaterassi, josta aukeavat komeat näkymät kiitotie 1:lle ja 2:lle. Ulkoterassi on suljettu talviaikaan. Lentoaseman digitaaliset palvelut pitävät tällä hetkellä sisällään lähtöselvitys- ja bag drop -automaatit, paperisen tai sähköisen boarding passin lukevat e-gatet, passiautomaatit sekä lähtöporteilla olevat e-boarding-laitteet. Ankaran päässä odottaa kaupungin koillispuolella sijaitseva Esenboğan lentokenttä, josta on 28 kilometriä keskustaan. Keskustaan pääsee lentokentältä bussilla nro 442, johon voi nousta sekä kotimaan että ulkomaan terminaalin edessä. Linja palvelee klo 6–23. Muita vaihtoehtoja ovat taksi, joka maksaa noin 70 liiraa suuntaansa, ja vuokra-auto. Lentokentältä löytyvät kaikki tavalliset palvelut, mukaan lukien Wifi-yhteys.

Suuria elämyksiä

Ankara ei ole Istanbulin veroinen turistimagneetti, mutta tarjoaa upeine museoineen ja monumentteineen hienon katsauksen Turkin kulttuuriin. Moderni ja länsimainen kaupunki on jakautunut moni-ilmeisiin kaupunginosiin. Vanhin niistä, Ulus, on pitkälti köyhälistön ja kurjalistonkin asuttamaa. Sen lukuisat basaarit ja kaupat tarjoavat mainioita tilaisuuksia edullisten ostosten tekoon. Ulusin yllä häämöttää Ankara Kalesin linnake, josta aukeaa hieno näkymä kaupungin ylle. Linnake on kaupungin vanhimpien asuinkortteleiden saartama, joten sen muureilta voi tarkkailla turkkilaista elämänmenoa, joka on säilynyt lähes muuttumattomana vuosisatojen ajan. Käynnin arvoinen on myös mahtipontinen Anit Kabir, Atatürkin muistoksi rakennettu museo-mausoleumi, jonka edessä suoritetaan vahdinvaihto kello 15. Kaupungin lukuisista moskeijoista suurin ja kaunein on Kocatepe. Liikkuminen kaupunginosien sisällä ja vehreissä puistoissa onnistuu hyvin apostolinkyydillä, mutta suoraviivaisesta kaupunkisuunnittelusta huolimatta kaupunginosasta toiseen on parasta siirtyä julkisilla välineillä tai taksilla, sillä mahtavat puistobulevardit ja moottoritiet vaikeuttavat jalkapatikassa liikkumista. Turkki houkuttelee myös kulinaristeja, eikä Ankara ole tässä poikkeus. Herkuteltavaa löytyy joka lähtöön maukkaasta katuruoasta kalliisiin ravintoloihin. Kizilayn kaupunginosa tarjoaa hyvät mahdollisuudet vilkkaasta yöelämästä nauttimiseen. Bayindir Sokak -katu on erityinen baarien ja yökerhojen keskittymä, josta löytyy yhtä hyvin perinteisiä kuin modernimpia paikkoja. Ilmaston puolesta paras aika Ankaran-lomalle on huhti-kesäkuussa tai syys-marraskuussa, sillä keskikesällä lämpömittari on hellelukemissa ja talvisin on kylmää ja lumistakin. Etsi halvat lennot Helsingistä Ankaraan ja lähde tutustumaan Turkin tarjontaan.

Helsinki - Ankara Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Ankara?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Ankara on 271 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Ankara. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Ankara on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Ankara on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Ankara on tarjolla 35 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Ankara?

  reitillä Helsinki -- Ankara liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Ankara -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Ankara: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Esenboga (ESB), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Ankara.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Ankara?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Ankara hintaan 271 €! Reitillä Helsinki -- Ankara 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Ankara (ESB)\n * Scandinavian Airlines\n * Turkish Airlines\n * Lufthansa\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Ankara useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Ankara (ESB)\n * Scandinavian Airlines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ESB\n \n\n * Turkish Airlines -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ESB\n \n\n * Lufthansa -- 6 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ESB\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Ankara joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 12 lentoa reitillä Helsinki -- Ankara. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 35 lentoa kohteeseen Ankara (ESB).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Ankara tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Ankara ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 6 tuntia, 30 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 527,74 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 13 tuntia, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 10 tuntia, 6 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Ankara?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Ankara (ESB)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.45\n * Aikaisin saapumisaika: 01.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.20\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Ankara?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Ankara

Näytä kaikki 339 majoitusliikettä kohteessa Ankara
Ankara Hilton

Ankara Hilton

Tahran Caddesi No 12, Ankara, Ankara
  5.0 kautta 5.0
   
   
  3,0/5 (1 arvostelua)

  Karum-ostoskeskus ja Tunalı Hilmi Caddesi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ethnografinen ...

  Ankara Hilton73 €

  Ankara Hilton73 €
  Bera Ankara

  Bera Ankara

  Ziya Gokalp Bulvari No 58 Cankaya, Ankara, Ankara
   5.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Kizilay-aukio ja Kocatepe-moskeija sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Hacettepen yliopisto ja Turkin parlamenttirakennus ...

   Bera Ankara55 €

   Bera Ankara55 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.