Lennot kohteesta Rotorua

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteesta Rotorua

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen ovat meno-paluulennoille 156 € ja yhdensuuntaisille lennoille . Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen lentotarjoukset vuosille 2023 ja 2024. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air New Zealand
Air New Zealand
Air New Zealand
Air New Zealand
Air New Zealand
Air New Zealand
Air New Zealand
Air New Zealand
Air New Zealand
Air New Zealand
Air New Zealand
Air New Zealand
Rotorua – Lentotiedot
Lähtölentokentän IATA-koodi
ROT
Menopaluumatkan hinta
155 €
Perillä Turussa

Lennot Rotorua – Turku välillä laskeutuvat noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitsevalle lentoasemalle. Kulkuyhteydet keskustaan ovat hyvät, ja myös Raisio ja Naantali ovat parinkymmenen kilometrin säteellä, joten niihinkin pääsee erittäin helposti. Turun keskustaan pääsee helposti paikallisbussilla, mutta jos sinulla on kiire, kannattaa varata taksi jo etukäteen terminaalin eteen.

Mikäli aiot liikkua enemmän Turussa ja sen ympäristössä, vuokra-auto on näppärin valinta. Voit vuokrata auton kauttamme samalla kertaa lentojesi varaamisen yhteydessä, joten sekin on kerralla kunnossa.

Turku on todella kaunis kaupunki ympäri vuoden. Kesällä Aurajoen varrella sijaitsevat kahvilat ja ravintolalaivat houkuttelevat niin turisteja kuin paikallisiakin nauttimaan antimistaan ja kauniista maisemista, ja joulun aikaan kaupunki muuttuu idylliseksi talven ihmemaaksi. Turusta löytyy paljon erittäin tasokkaita ravintoloita, joten lähde rohkeasti makumatkalle tutustumaan tarjontaan. Osta siis vaikka samantien Rotorua – Turku lennot ja ihastu tähän Aurajoen helmeen!

Viihtyisimmät hotellit kohteen Rotorua lähellä

Rydges Rotorua

Rydges Rotorua

4.5 out of 5
10 Tryon Street, Whakarewarewa, Rotorua, Bay of Plenty
Hinta on 124 € per yö ajalle 9. lokak. viiva 10. lokak.
124 €
per yö
9. lokak.–10. lokak.
Rydges Rotorua sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Whakarewarewa. Majoituspaikka tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan.
8,8/10 Excellent! (1 003 arvostelua)
"Lovely quiet place to stay."

Arvosteltu 27.9.2023

Rydges Rotorua
Prince's Gate Hotel

Prince's Gate Hotel

4.5 out of 5
1057 Arawa Street, Rotorua, Bay of Plenty
Hinta on 100 € per yö ajalle 9. lokak. viiva 10. lokak.
100 €
per yö
9. lokak.–10. lokak.
Prince's Gate Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Government Gardens (puisto). Majoituspaikka tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta.
8,6/10 Excellent! (1 001 arvostelua)
"Good service, easy and quick check-in. We also got a complimentary upgrade. Didn't try the restaurant or breakfast."

Arvosteltu 15.12.2019

Prince's Gate Hotel
JetPark Hotel Rotorua

JetPark Hotel Rotorua

4 out of 5
237 Fenton Street, Corner Victoria Street, Rotorua
Hinta on 111 € per yö ajalle 18. lokak. viiva 19. lokak.
111 €
per yö
18. lokak.–19. lokak.
JetPark Hotel Rotorua sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rotorua Central Mall. Majoituspaikka tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan.
8,6/10 Excellent! (1 001 arvostelua)
The best value for the money!!
"Really a good Hotell/Motell complex. Friendly people, rooms super clean and comfortable. Can recommend to anyone who needs a nice, family friendly place to stay in. Staff help full and polite and very service minded"

Arvosteltu 9.4.2019

JetPark Hotel Rotorua
Kirjaudu sisään ja säästä keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista
Pullman Rotorua

Pullman Rotorua

5 out of 5
1135 Arawa St, Rotorua
Hinta on 147 € per yö ajalle 8. lokak. viiva 9. lokak.
147 €
per yö
8. lokak.–9. lokak.
Pullman Rotorua sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rotorua i-SITE Visitor Centre. Majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntosalin.
8,4/10 Very Good! (268 arvostelua)
"nice hotel"

Arvosteltu 25.9.2023

Pullman Rotorua
Millennium Hotel Rotorua

Millennium Hotel Rotorua

4.5 out of 5
1270 Hinemaru Street, Rotorua
Hinta on 124 € per yö ajalle 8. lokak. viiva 9. lokak.
124 €
per yö
8. lokak.–9. lokak.
Millennium Hotel Rotorua sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Government Gardens (puisto). Majoituspaikka tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa.
7,6/10 Good! (999 arvostelua)
Extra charges when paying with credit card!!!!
"The hotel was nice and service good. Good restaurant in the hotel, but the hotel breakfast was not worth it. Rooms were spacious. But we were disappointed when the hotel charged extra 2 percent when paying with credit card. We had charged dinner and breakfast on the room bill and we had to pay the ..."

Arvosteltu 17.2.2018

Millennium Hotel Rotorua
Arawa Park Hotel

Arawa Park Hotel

4 out of 5
272 Fenton St, Rotorua
Hinta on 90 € per yö ajalle 8. lokak. viiva 9. lokak.
90 €
per yö
8. lokak.–9. lokak.
Arawa Park Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Racing Rotorua (laukkarata). Majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan.
7/10 Good! (998 arvostelua)
Basic hotel experience
"This is a basic hotel with nothing spectacular. The location is OK, if you have a car. If you don't have one, the hike to restaurants is a bit longish. The hotel is very basic with very limited interior design"

Arvosteltu 7.2.2019

Arawa Park Hotel
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Rotorua
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.