Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Berliini

Wilde Aparthotels by Staycity Berlin Checkpoint Charlie 88 €
Wilde Aparthotels by Staycity Berlin Checkpoint Charlie

Wilde Aparthotels by Staycity Berlin Checkpoint Charlie

Zimmerstrasse 91, Berliini
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Wilde Aparthotels by Staycity Berlin Checkpoint Charlie sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 48 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Lux 11 Berlin Mitte 93 €
  Lux 11 Berlin Mitte

  Lux 11 Berlin Mitte

  Rosa-Luxemburg-Str. 9-13, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lux 11 Berlin Mitte on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alexanderplatz. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 72 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Aparthotel Adagio Berlin Kurfürstendamm 64 €
   Aparthotel Adagio Berlin Kurfürstendamm

   Aparthotel Adagio Berlin Kurfürstendamm

   Lietzenburger Str. 89a, Berliini, BE
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Aparthotel Adagio Berlin Kurfürstendamm on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ympäri vuorokauden auki olevan business centerin, aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 133 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

    Citadines Kurfürstendamm Berlin 62 €
    Citadines Kurfürstendamm Berlin

    Citadines Kurfürstendamm Berlin

    Olivaer Platz 1, Berliini, BE
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Citadines Kurfürstendamm Berlin on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja business centerin. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 118 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Schoenhouse Living 99 €
     Schoenhouse Living

     Schoenhouse Living

     Chausseestrasse 85, Berliini
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Schoenhouse Living on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Berliinin muurin muistomerkki (Gedenkstätte Berliner Mauer). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 22 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.

      Schoenhouse Studios 87 €
      Schoenhouse Studios

      Schoenhouse Studios

      Prenzlauer Allee 241, Berliini
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Schoenhouse Studios on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Torstraße. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 36 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

       Precise Resort Schwielowsee 109 €
       Precise Resort Schwielowsee

       Precise Resort Schwielowsee

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Precise Resort Schwielowsee on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sanssoucin palatsi sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 158 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

        Ocak Apartment & Hotel Berlin 74 €
        Ocak Apartment & Hotel Berlin

        Ocak Apartment & Hotel Berlin

        Jülicher Str.15, Berliini, Berlin
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Ocak Apartment & Hotel Berlin on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Berliinin muurin muistomerkki (Gedenkstätte Berliner Mauer). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 105 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Hotel City Green Berlin 65 €
         Hotel City Green Berlin

         Hotel City Green Berlin

         Bruno-Taut-Straße 4-6, Berliini
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hotel City Green Berlin on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Köpenickin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 166 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          Aparion Berlin 83 €
          Aparion Berlin

          Aparion Berlin

          Theklastrasse 20A, Berliini
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Aparion Berlin on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Berliinin vapaa yliopisto (Freie Universität Berlin). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 64 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Aparthotel-Christie 58 €
           Aparthotel-Christie

           Aparthotel-Christie

           Kleiststraße 1, Berliini, BE
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Aparthotel-Christie on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kurfürstendamm-ostoskatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 27 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            SANA Berlin Residence 112 €
            SANA Berlin Residence

            SANA Berlin Residence

            Nürnberger Strasse 33/34, Berliini
              
             4.5 kautta 5.0 Tähteä

             SANA Berlin Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden huoneistohotellissa on 42 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Berliini

             Näytä kaikki 1 306 majoitusliikettä kohteessa Berliini
             Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 64 €
             Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

             Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

             Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
               
              3.5 kautta 5.0 Tähteä

              Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Hackescher Markt ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

              IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 62 €
              IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

              IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

              Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
                
               0.0 kautta 5.0 Tähteä

               Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Berlin, Berlin 83 €
               Hotel Berlin, Berlin

               Hotel Berlin, Berlin

               Lützowplatz 17, Berliini, BE
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hotel AMANO Grand Central 62 €
                Hotel AMANO Grand Central

                Hotel AMANO Grand Central

                Heidestraße 62, Berliini, BE
                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Nykytaiteen museo (Hamburger Bahnhof), Friedrichstraße ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstadt-Palast ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.