Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Berliini

Wilde Aparthotels by Staycity Berlin Checkpoint Charlie 105 €
Wilde Aparthotels by Staycity Berlin Checkpoint Charlie

Wilde Aparthotels by Staycity Berlin Checkpoint Charlie

Zimmerstrasse 91, Berliini
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Wilde Aparthotels by Staycity Berlin Checkpoint Charlie sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 48 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Hotel City Green Berlin 65 €
  Hotel City Green Berlin

  Hotel City Green Berlin

  Bruno-Taut-Straße 4-6, Berliini
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel City Green Berlin on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Köpenickin palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 166 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Lux 11 Berlin Mitte 96 €
   Lux 11 Berlin Mitte

   Lux 11 Berlin Mitte

   Rosa-Luxemburg-Str. 9-13, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lux 11 Berlin Mitte on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 72 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Citadines Kurfürstendamm Berlin 66 €
    Citadines Kurfürstendamm Berlin

    Citadines Kurfürstendamm Berlin

    Olivaer Platz 1, Berliini, BE
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Citadines Kurfürstendamm Berlin on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja business center. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 118 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Adapt Apartments Berlin 100 €
     Adapt Apartments Berlin

     Adapt Apartments Berlin

     Erich-Thilo-Straße 3, Berliini, BE
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Adapt Apartments Berlin on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Köpenickin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 88 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Aparthotel Adagio Berlin Kurfürstendamm 63 €
      Aparthotel Adagio Berlin Kurfürstendamm

      Aparthotel Adagio Berlin Kurfürstendamm

      Lietzenburger Str. 89a, Berliini, BE
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Aparthotel Adagio Berlin Kurfürstendamm on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja ympäri vuorokauden auki oleva business center. Tässä vuonna 2009 rakennetussa huoneistohotellissa on 133 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Motel Plus Schönefeld 62 €
       Motel Plus Schönefeld

       Motel Plus Schönefeld

       Rudower Chaussee 2, Hans-Grade-Allee 18, Schönefeld
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Köpenickin palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 42 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Ocak Apartment & Hotel Berlin 62 €
        Ocak Apartment & Hotel Berlin

        Ocak Apartment & Hotel Berlin

        Jülicher Str.15, Berliini, Berlin
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Ocak Apartment & Hotel Berlin on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Berliinin muurin muistomerkki (Gedenkstätte Berliner Mauer). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 105 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         SMARTments business Berlin Karlshorst Hae hinnat
         SMARTments business Berlin Karlshorst

         SMARTments business Berlin Karlshorst

         Treskowallee 115, Berliini
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          SMARTments business Berlin Karlshorst on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tierpark Berlin. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 151 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Aparthotel Vega 52 €
          Aparthotel Vega

          Aparthotel Vega

          Uhlandstr. 185/186, Berliini
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Aparthotel Vega on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Hotel-Pension Nuernberger Eck 66 €
           Hotel-Pension Nuernberger Eck

           Hotel-Pension Nuernberger Eck

           Nuernberger Strasse 24A, Berliini, BE
             
            2.5 kautta 5.0 Tähteä

            Hotel-Pension Nuernberger Eck sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            Country Inn Hotel Phöben 70 €
            Country Inn Hotel Phöben

            Country Inn Hotel Phöben

              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Country Inn Hotel Phöben on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Klosterhof Töplitzin viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Berliini

             Näytä kaikki 1 178 majoitusliikettä kohteessa Berliini
             Hotel Berlin, Berlin 78 €
             Hotel Berlin, Berlin

             Hotel Berlin, Berlin

             Lützowplatz 17, Berliini, BE
               
              4.5 kautta 5.0 Tähteä

              Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

              MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 38 €
              MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

              MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

              Turmstrasse 25-26, Berliini
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Tiergartenin puisto, Voitonpylväs ja Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Brandenburgin portti ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

               IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 88 €
               IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

               IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

               Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
                 
                0.0 kautta 5.0 Tähteä

                Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                The Westin Grand, Berlin 104 €
                The Westin Grand, Berlin

                The Westin Grand, Berlin

                Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.