Pääosion alkuosa

Suositut Pensionaatit – Berliini

22 €
Pension Hostel StayComfort am Kurfürstendamm

Pension Hostel StayComfort am Kurfürstendamm

3.0 kautta 5.0 Kleiststraße 35, Berliini, BE
Pension Hostel StayComfort am Kurfürstendamm on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
44 €
Hotel-Pension Bernstein

Hotel-Pension Bernstein

3.0 kautta 5.0 Nuernberger Str. 46, Berliini, BE
Hotel-Pension Bernstein on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja business centerin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 18 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
65 €
Hotel-Pension Bregenz

Hotel-Pension Bregenz

3.0 kautta 5.0 Bregenzer Strasse 5, Berliini, BE
Hotel-Pension Bregenz on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kurfürstendamm-ostoskatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi concierge-palvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden pensionaatissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
47 €
Arktur City Hotel

Arktur City Hotel

3.0 kautta 5.0 Otto-Suhr-Allee 74, Berliini, BE
Arktur City Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deutsche Oper Berlin. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 60 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
34 €
Hotel-Pension Reiter

Hotel-Pension Reiter

2.5 kautta 5.0 Palisadenstr. 53, Berliini, BE
Hotel-Pension Reiter on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alexanderplatz. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 2,5 tähden pensionaatissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
40 €
Hotel Pension Messe

Hotel Pension Messe

3.0 kautta 5.0 Neue Kantstr. 5, Berliini, BE
Hotel Pension Messe on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 18 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
37 €
Steps-Hotel

Steps-Hotel

2.5 kautta 5.0 Liebenwalder Str. 22, Bezirk Mitte/Wedding, Berliini, BE
Steps-Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Prime Timen teatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 39 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset pihat.
59 €
City Guesthouse Pension Berlin

City Guesthouse Pension Berlin

3.5 kautta 5.0 Gleimstrasse 24, Berliini, BE
City Guesthouse Pension Berlin sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Max-Schmeling-Halle. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3,5 tähden pensionaatissa on 12 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
46 €
Kurfürst am Kurfürstendamm

Kurfürst am Kurfürstendamm

3.0 kautta 5.0 Bleibtreustr. 34/35, Berliini, BE
Kurfürst am Kurfürstendamm on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kokoushuoneet ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1903 rakennetussa 3 tähden pensionaatissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Berliini

Näytä kaikki 1 287 majoitusliikettä kohteessa Berliini
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 72 €
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Hackescher Markt ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 62 €
  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Berlin, Berlin 59 €
   Hotel Berlin, Berlin

   Hotel Berlin, Berlin

   Lützowplatz 17, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel AMANO Grand Central 62 €
    Hotel AMANO Grand Central

    Hotel AMANO Grand Central

    Heidestraße 62, Berliini, BE
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Nykytaiteen museo (Hamburger Bahnhof), Friedrichstraße ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstadt-Palast ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.