Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat Pensionaatit Berliini

28 €
Pension Hostel StayComfort am Kurfürstendamm

Pension Hostel StayComfort am Kurfürstendamm

3.0 kautta 5.0 Kleiststraße 35, Berliini, BE
Pension Hostel StayComfort am Kurfürstendamm on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
38 €
Kurfürst am Kurfürstendamm

Kurfürst am Kurfürstendamm

3.0 kautta 5.0 Bleibtreustr. 34/35, Berliini, BE
Kurfürst am Kurfürstendamm on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kokoushuoneet ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1903 rakennetussa 3 tähden pensionaatissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
38 €
Hotel Pension Messe

Hotel Pension Messe

3.0 kautta 5.0 Neue Kantstr. 5, Berliini, BE
Hotel Pension Messe on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 18 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Pension Unicat

Pension Unicat

2.5 kautta 5.0 Karl Liebknecht Str. 26, Potsdam
Pension Unicat sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Havel. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja jääkaapin.
42 €
Pension Messe am Funkturm

Pension Messe am Funkturm

3.0 kautta 5.0 Wundtstrasse 72, Ecke Neue Kantstrasse, Berliini, BE
Pension Messe am Funkturm on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Messe Berlin. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden pensionaatissa on 31 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
34 €
Hotel Pension Rheingold

Hotel Pension Rheingold

2.5 kautta 5.0 Xantener Str. 9, Berliini, BE
Hotel Pension Rheingold on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja business centerin. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 19 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
34 €
City Stop Berlin

City Stop Berlin

3.0 kautta 5.0 Potsdamer Str. 118, Berliini, BE
City Stop Berlin on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
40 €
City Pension Berlin

City Pension Berlin

2.5 kautta 5.0 Stuttgarter Platz 9, Berliini, BE
City Pension Berlin sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Hotel Les Nations

Hotel Les Nations

3.0 kautta 5.0 Zinzendorfstraße 6, Berliini, BE
Hotel Les Nations on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Grips-teatteri on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 3 tähden pensionaatissa on 34 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Suosituimmat hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 519 majoitusliikettä kohteessa Berliini
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 48 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Select Hotel Berlin The Wall 52 €
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Checkpoint Charlie, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gendarmenmarkt ja Potsdamer Platz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 40 €
   MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

   MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

   Turmstrasse 25-26, Berliini
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue), Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Voitonpylväs ja Charitén yliopistollinen sairaala ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 74 €
    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

    Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

    Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja DDR-museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.