Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat hotellit lentoasemalla Camp de Tarragonan rautatieasema

Hotel SB Ciutat de Tarragona 76 €
Arvosteltu 28.3.2019
Katso tiedot
 
Hotel SB Ciutat de Tarragona

Hotel SB Ciutat de Tarragona

Plaza Imperial Tarraco 5, Tarragona, Tarragona
   
  4,0/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Good location just in the center and in the same building as the main bus terminal. You have direct bus connection e.g to Barcelona airport

  Suuri Uima-allas, Koko Uusi Rakentaa Viileä Ilmava Tasainen, Puutarhat, Pysäköinti, Wifi Hae hinnat
  Suuri Uima-allas, Koko Uusi Rakentaa Viileä Ilmava Tasainen, Puutarhat, Pysäköinti, Wifi

  Suuri Uima-allas, Koko Uusi Rakentaa Viileä Ilmava Tasainen, Puutarhat, Pysäköinti, Wifi

  Carrer de la Mare de Deu de Montserrat, El Catllar, Katalonia
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Camp de Martin teatteri, Roomalainen amfiteatteri ja Tarragonan arkeologinen museo ovat 10 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta historiallisesta huoneistohotellista. Tarragonan katedraali ja Tarragonan amfiteatteri ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Suora Chalet Altaan Lähellä Port Aventura-hutt010-714-09 Hae hinnat
   Suora Chalet Altaan Lähellä Port Aventura-hutt010-714-09

   Suora Chalet Altaan Lähellä Port Aventura-hutt010-714-09

   Anselm Clavé, Urbanización Más Vilet, dels Pins 53, El Catllar
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Cala de la Mora, Llargan ranta ja L'Arrabassada Beach (ranta) sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä chalet'sta. Karting Altafulla ja Cala Fondan ranta ovat myös 15 kilometrin päässä.

    La Grava Hae hinnat
    La Grava

    La Grava

    Carrer Pareteta, 6, El Morell, Tarragona
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Museu Salvador Vilaseca, Roomalainen amfiteatteri ja Oficina de Turisme (MMAL - Museu Municipal d'Alcover) ovat 15 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Gaudí Centre ja Reusin taiteen ja historian museo ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Hotel Morell 55 €
     Hotel Morell

     Hotel Morell

     Av. de Tarragona 23, El Morell, Tarragona
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Museu Salvador Vilaseca, Roomalainen amfiteatteri ja Tarragonan katedraali ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Oficina de Turisme (MMAL - Museu Municipal d'Alcover) ja Gaudí Centre ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Apartamento Equipado Hae hinnat
      Apartamento Equipado

      Apartamento Equipado

      30 Carrer Verge del Pilar, Pobla de Mafumet, Katalonia
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Museu Salvador Vilaseca, Roomalainen amfiteatteri ja Tarragonan arkeologinen museo ovat 15 kilometrin päässä tästä lomakodista. Tarragonan katedraali ja Tarragonan amfiteatteri ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Hotel Morell Hae hinnat
       Hotel Morell

       Hotel Morell

       Avenida Tarragona , 23, El Morell, Tarragona
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Museu Salvador Vilaseca on 9,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Tarragonan katedraali ja Tarragonan arkeologinen museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. PortAventura World -teemapuisto sijaitsee 21,2 kilometrin päässä.

        Itsepalvelu Ca L'hortènsia 8 Hengelle Hae hinnat
        Itsepalvelu Ca L'hortènsia 8 Hengelle

        Itsepalvelu Ca L'hortènsia 8 Hengelle

          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Oficina de Turisme (MMAL - Museu Municipal d'Alcover), Paleo-Christian Necropolis and Museum (museo) ja Central Park Shopping Center (ostoskeskus) ovat 15 kilometrin päässä tästä mökistä. Sant Isidre de Nonellin viinitila ja Plaza Imperial Tarraco (aukio) ovat myös 15 kilometrin päässä.

         Lentokenttähotellit – Camp de Tarragonan rautatieasema

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Camp de Tarragonan rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Camp de Tarragonan rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

         Lentokenttähotelli kohteessa Camp de Tarragonan rautatieasema voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Camp de Tarragonan rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita. Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Camp de Tarragonan rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Camp de Tarragonan rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

         Varaa hotelli lentokentältä Camp de Tarragonan rautatieasema ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Camp de Tarragonan rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen. Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Camp de Tarragonan rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Camp de Tarragonan rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.
         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Lentokenttähotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Camp de Tarragonan rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.


         Viimeisimmät hotelliarvostelut Camp de Tarragonan rautatieasema

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.