Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Foorumin aukio

54 €
Forum Tarragona

Forum Tarragona

2.0 kautta 5.0 Plaça de la Font, 37, Tarragona, Cataluña
Forum Tarragona on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de la Font (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostalissa on 21 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja espressokoneen.
59 €
Astari

Astari

3.0 kautta 5.0 Via Augusta 95-97, Tarragona, Tarragona
Astari on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja del Miracle. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 81 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Mediterrani Studio - Vanhakaupunki

Mediterrani Studio - Vanhakaupunki

Carrer de Santa Anna 18, 1º 2ª, Tarragona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tarragonan nykytaiteen museo. Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
59 €
TarragonaSuites 11-CALDERERS

TarragonaSuites 11-CALDERERS

3.0 kautta 5.0 Carrer Calderers, 6, Tarragona
Tämä huoneisto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tarragonan matkailutoimisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartamento Plaza Rovellat TH 110

Apartamento Plaza Rovellat TH 110

3.0 kautta 5.0 Plaza Rovellat, 3, Tarragona, Tarragona
Apartamento Plaza Rovellat TH 110 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tarragonan nykytaiteen museo. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Th110 Apartment Plaza Rovellat

Th110 Apartment Plaza Rovellat

Plaza Rovellat, Tarragona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tarragonan nykytaiteen museo. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.
68 €
H10 Imperial Tarraco

H10 Imperial Tarraco

4.5 kautta 5.0 Rambla Vella, 2, Tarragona
H10 Imperial Tarraco sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casino Tarragona. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ulkouima-allasta ja 2 baaria. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 144 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Th110/3 Apartment Muralla

Th110/3 Apartment Muralla

Plaza Rovellat, Tarragona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Foorumin aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkotenniskentän. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Apartamentos Rera Sant Domenech

Apartamentos Rera Sant Domenech

3.0 kautta 5.0 Rera Sant Domenech 9-11, Tarragona, Tarragona
Apartamentos Rera Sant Domenech sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Tarragona Suites 47- CATEDRAL

Tarragona Suites 47- CATEDRAL

3.5 kautta 5.0 Calderers , 6 , 2 1, Tarragona, CATALUÑA
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tarragonan matkailutoimisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartament de l'Olga Xirinacs

Apartament de l'Olga Xirinacs

3.0 kautta 5.0 Carrer de Sant Llorenç, Tarragona, Tarragona
Apartament de l'Olga Xirinacs sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Foorumin aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kirjaston. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Th123 Apartment 5 Minutes From Cala Romana Beach

Th123 Apartment 5 Minutes From Cala Romana Beach

Cala Romana, Tarragona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkotenniskenttä. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Tarragona Suites 26 - ST LLORENÇ 23

Tarragona Suites 26 - ST LLORENÇ 23

3.0 kautta 5.0 Carrer Sant Llorenç 23, Tarragona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Foorumin aukio. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Studio Trinquet in old Town

Studio Trinquet in old Town

Calle Trinquet nou 19, Escalera 1, 1-1, Tarragona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Apartment for 4 Persons at #1 min Catedral From Tarragona

Apartment for 4 Persons at #1 min Catedral From Tarragona

Carrer de Santa Tecla 9, 2º, Tarragona, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Foorumin aukio. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Foorumin aukio läheltä

Haluaisitko, että Foorumin aukio olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Foorumin aukio sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Foorumin aukio ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Vanha kaupunki hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.