Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Istanbul

Med Cezir Hotel 30 €
Med Cezir Hotel

Med Cezir Hotel

Tevkifhane Sok No:6 - Sultanahmet, Fatih, Istanbul, Istanbul
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Med Cezir Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hagia Sofia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 22 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

  Tulip Guesthouse 29 €
  Tulip Guesthouse

  Tulip Guesthouse

  Akbiyik Cad. Terbiyik Sok. No: 19, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tulip Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sultanahmetin aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta) ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden majatalossa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

   Aston Residence 66 €
   Aston Residence

   Aston Residence

   Feridiye Caddesi no 26, Taksim, Istanbul, Istanbul
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Aston Residence on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Taksim-aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 4 tähden majatalossa on 21 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

    Pera Orient Suites 35 €
    Pera Orient Suites

    Pera Orient Suites

    Bulbul Mah Duvarci Adem Sok. No: 35, Taksim Beyoglu, Istanbul, Istanbul
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pera Orient Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja İstiklalin puistokatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja business centerin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa majatalossa on 16 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

     Ortakoy Pasha Konagi Boutique Hotel 32 €
     Ortakoy Pasha Konagi Boutique Hotel

     Ortakoy Pasha Konagi Boutique Hotel

     Ortakoy Dereboyu Cd Bulgurcu Sk No 4, Ortakoy, Besiktas, Istanbul
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ortakoy Pasha Konagi Boutique Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yildiz. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

      Galata Grace 38 €
      Galata Grace

      Galata Grace

      Emekyemez Mah. Gümüşgerdan Sk. No:6, Beyoğlu, Istanbul
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Galata Grace sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galata-torni. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2015 rakennetussa majatalossa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

       Sahil Pansiyon 22 €
       Sahil Pansiyon

       Sahil Pansiyon

       Karaburun Köyü, Sahil Cad. Arasta Sok. No. 32, Arnavutkoy, Istanbul
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sahil Pansiyon tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, valet-pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

        Marmara Guesthouse 39 €
        Marmara Guesthouse

        Marmara Guesthouse

        Akbiyik Cad Terbiyik Sok No:15, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Marmara Guesthouse on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sultanahmetin aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä 2 tähden majatalossa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

         Mini House 30 €
         Mini House

         Mini House

         Eminsinan Mah Piyer Loti Cad, Cephaneci Sok No 17, Fatih, Istanbul
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Mini House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cemberlitasin kylpylä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Villa Sphendone Suites 75 €
          Villa Sphendone Suites

          Villa Sphendone Suites

          Demirci Resit Sokak No: 13, Kucukayasofya, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Villa Sphendone Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Konstantinopolin hippodromi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden majatalossa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

           Agva Greenline Guesthouse - Adult Only 67 €
           Agva Greenline Guesthouse - Adult Only

           Agva Greenline Guesthouse - Adult Only

           Yakuplu Sapagi No: 264, Agva, Sile, Istanbul
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Agva Greenline Guesthouse - Adult Only on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aglayan Kayalarin puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden majatalossa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            L'isola Guesthouse - Adults Only 35 €
            L'isola Guesthouse - Adults Only

            L'isola Guesthouse - Adults Only

            Refah Sehitleri Caddesi, Nevicat Sokak No 6, Heybeliada, Adalar
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             L'isola Guesthouse - Adults Only on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sea of Marmara. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2007 rakennetussa majatalossa on 7 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Löydä kohteen Istanbul halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Istanbul Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Istanbul Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Istanbul Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Istanbul

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Istanbul Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Istanbul halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Istanbul Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Istanbul Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Istanbul Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Istanbul

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Istanbul Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Istanbul

             Näytä kaikki 3 633 majoitusliikettä kohteessa Istanbul
             YOTEL Istanbul Airport Landside 140 €
             YOTEL Istanbul Airport Landside

             YOTEL Istanbul Airport Landside

             Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Belgrad Ormani, Mall of İstanbul ja Kilyosin ranta ovat 32 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Atatürkin olympiastadion ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ovat myös 40 kilometrin päässä.

              Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center 103 €
              Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

              Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

              Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Istanbul
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Bomontiadan ostoskeskus, City's Nişantaşın ostoskeskus ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Taksim-aukio ja Dolmabahçen palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Osmanbeyn metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Şişlin metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hilton Istanbul Bosphorus 116 €
               Hilton Istanbul Bosphorus

               Hilton Istanbul Bosphorus

               Cumhuriyet Caddesi, Harbiye, Istanbul, Istanbul
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Acıbadem Taksimin sairaala, Taksim-aukio ja Dolmabahçen palatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ja Galata-torni ovat myös 3 kilometrin päässä. Taşkışlan köysirata-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Taksimin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

                Conrad Istanbul Bosphorus 111 €
                Conrad Istanbul Bosphorus

                Conrad Istanbul Bosphorus

                Cihannuma Mahallesi, Saray Caddesi No:5, Besiktas, Istanbul, Istanbul
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Besiktasin lauttasatama, Dolmabahçen palatsi ja Vodafone Arena sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Zorlun esittävien taiteiden teatteri sijaitsee 4,3 kilometrin päässä. Maçkan köysirata-asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kabatasin raitiovaunupysäkki on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.