Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Istanbul

Aston Residence 47 €
Aston Residence

Aston Residence

Feridiye Caddesi no 26, Taksim, Istanbul, Istanbul
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Aston Residence on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Taksim-aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 4 tähden majatalossa on 21 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

  Med Cezir Hotel 30 €
  Med Cezir Hotel

  Med Cezir Hotel

  Tevkifhane Sok No:6 - Sultanahmet, Fatih, Istanbul, Istanbul
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Med Cezir Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hagia Sofia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 22 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

   Marmara Guesthouse 27 €
   Marmara Guesthouse

   Marmara Guesthouse

   Akbiyik Cad Terbiyik Sok No:15, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Marmara Guesthouse on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sultanahmetin aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden majatalossa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

    Sahil Pansiyon 61 €
    Sahil Pansiyon

    Sahil Pansiyon

    Karaburun Köyü, Sahil Cad. Arasta Sok. No. 32, Arnavutkoy, Istanbul
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sahil Pansiyon tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, hotellinjohtajan kutsut ja 6 ravintolaa. Tässä majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

     Pera Orient Suites 26 €
     Pera Orient Suites

     Pera Orient Suites

     Bulbul Mah Duvarci Adem Sok. No: 35, Taksim Beyoglu, Istanbul, Istanbul
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pera Orient Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja İstiklalin puistokatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja business centerin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa majatalossa on 16 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

      Tulip Guesthouse 18 €
      Tulip Guesthouse

      Tulip Guesthouse

      Akbiyik Cad. Terbiyik Sok. No: 19, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tulip Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sultanahmetin aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden majatalossa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

       Villa Sphendone Suites 47 €
       Villa Sphendone Suites

       Villa Sphendone Suites

       Demirci Resit Sokak No: 13, Kucukayasofya, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Villa Sphendone Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sultanahmetin aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden majatalossa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

        Galata Grace 37 €
        Galata Grace

        Galata Grace

        Emekyemez Mah. Gümüşgerdan Sk. No:6, Beyoğlu, Istanbul
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Galata Grace sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galata-torni. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2015 rakennetussa majatalossa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

         TT Guest Rooms 26 €
         TT Guest Rooms

         TT Guest Rooms

         Emin Sinan Mah Emin Sinan Hamam Sok, Beyzade Han No: 6, Fatih, Istanbul
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          TT Guest Rooms on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suuri basaari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kuivapesulapalvelut. Tässä majatalossa on 6 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

          Mini House 22 €
          Mini House

          Mini House

          Eminsinan Mah Piyer Loti Cad, Cephaneci Sok No 17, Fatih, Istanbul
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Mini House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suuri basaari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Deris Bosphorus Lodge Hae hinnat
           Deris Bosphorus Lodge

           Deris Bosphorus Lodge

           İnebolu Sokak, No. 5/A, Kabataş/Setüstü, Istanbul, Istanbul
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Deris Bosphorus Lodge sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Istanbulin teknillinen yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden majatalossa on 7 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

            Agva Greenline Guesthouse - Adult Only 71 €
            Agva Greenline Guesthouse - Adult Only

            Agva Greenline Guesthouse - Adult Only

            Yakuplu Sapagi No: 264, Agva, Sile, Istanbul
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Agva Greenline Guesthouse - Adult Only on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aglayan Kayalarin puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden majatalossa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

             Löydä kohteen Istanbul halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Istanbul Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Istanbul Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Istanbul Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Istanbul

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Istanbul Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Istanbul halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Istanbul Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Istanbul Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Istanbul Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Istanbul

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Istanbul Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Istanbul

             Näytä kaikki 3 675 majoitusliikettä kohteessa Istanbul
             YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE 105 €
             YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

             YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

             Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Belgrad Ormani on 17,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Mall of İstanbul ja Kilyosin ranta sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ja Forum Istanbul (ostoskeskus) ovat myös 40 kilometrin päässä.

              Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn Hae hinnat
              Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn

              Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn

              Silahtaraga Caddesi, No. 87, Eyup, Istanbul
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Halic Congress Center (kokouskeskus) on 4,3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. İstiklalin puistokatu ja Topkapın palatsi sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Hagia Sofia ja Vodafone Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Piyerlotin köysirata-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Eyüpin köysirata-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hilton Istanbul Bosphorus 106 €
               Hilton Istanbul Bosphorus

               Hilton Istanbul Bosphorus

               Cumhuriyet Caddesi, Harbiye, Istanbul, Istanbul
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Acıbadem Taksimin sairaala, Taksim-aukio ja Dolmabahçen palatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ja Galata-torni ovat myös 3 kilometrin päässä. Taşkışlan köysirata-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Taksimin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center 94 €
                Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

                Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

                Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Istanbul
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Bomontiadan ostoskeskus, City's Nişantaşın ostoskeskus ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Taksim-aukio ja Dolmabahçen palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Osmanbeyn metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Şişlin metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.