Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Istanbul

Louis Appartements Luxury Suites Galata 66 €
Louis Appartements Luxury Suites Galata

Louis Appartements Luxury Suites Galata

Sahkulu Mah Ilk Belediye Cad No10 Sishan, Istanbul, Istanbul
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Louis Appartements Luxury Suites Galata on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galata-torni. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Molton Nisantasi Suites 53 €
  Molton Nisantasi Suites

  Molton Nisantasi Suites

  Halaskargazi Mah. Süleyman Nazif, Sok. No: 56, Istanbul, Istanbul
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Molton Nisantasi Suites on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta City's Nişantaşın ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1954 rakennetussa huoneistohotellissa on 22 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

   Sentire Hotels & Residences 85 €
   Sentire Hotels & Residences

   Sentire Hotels & Residences

   Sehit Muhtar Mahallesi Istiklal Caddesi, Mis Sokak No1, Beyoglu, Istanbul
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sentire Hotels & Residences on saanut hyvää palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taksim-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa huoneistohotellissa on 22 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Tashkonak Studio Suites 29 €
    Tashkonak Studio Suites

    Tashkonak Studio Suites

    Küçük Ayasofya Cd. Tomurcuk Sk. No:5, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tashkonak Studio Suites on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sultanahmetin aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

     Sunshine Taksim Suite 30 €
     Sunshine Taksim Suite

     Sunshine Taksim Suite

     Altin Bakkal Sk. No 38, Beyoglu, Istanbul, Istanbul
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sunshine Taksim Suite sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taksim-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Stay Lab Residence & Hotel Hae hinnat
      Stay Lab Residence & Hotel

      Stay Lab Residence & Hotel

      Mesrutiyet Cd. 59, Istanbul, Istanbul
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Stay Lab Residence & Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pera-museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta), concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Almira Apart Otel İstanbul 21 €
       Almira Apart Otel İstanbul

       Almira Apart Otel İstanbul

       Kurdela Sk., Istanbul, Istanbul
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Almira Apart Otel İstanbul sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta İstiklalin puistokatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa huoneistohotellissa on 8 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Noble22 Suites 68 €
        Noble22 Suites

        Noble22 Suites

        Gumussuyu Mah Kolcak Sk, No 11 Taksim, Istanbul, Avrupa Bölgesi
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Noble22 Suites on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taksim-aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2016 rakennetussa huoneistohotellissa on 22 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Topkapi Apartments 40 €
         Topkapi Apartments

         Topkapi Apartments

         Demirci Resit Sokak, Kucuk AyaSofia Mah, No.9, Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Topkapi Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Konstantinopolin hippodromi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Kumpo House Medium 15 €
          Kumpo House Medium

          Kumpo House Medium

          muhsine hatun mahallesi, samsa sokak no 5, Istanbul
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Kumpo House Medium sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suuri basaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Go & So Apartments 36 €
           Go & So Apartments

           Go & So Apartments

           Sultanahmet Mahallesi Ahirkapi Cad No 23, Istanbul, Fatih
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Go & So Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sultanahmetin aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Detay Suites 36 €
            Detay Suites

            Detay Suites

            Sehit Muhtar Mahallesi Turan Caddesi, Taksim Yaghanesi Sok No:14, Taksim, Istanbul
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Detay Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taksim-aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Istanbul, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Istanbul todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Istanbul – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Istanbul, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Istanbul nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Istanbul sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Istanbul nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Istanbul Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Istanbul hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Istanbul

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Istanbul, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Istanbul parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Istanbul, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Istanbul todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Istanbul – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Istanbul, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Istanbul nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Istanbul sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Istanbul nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Istanbul Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Istanbul hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Istanbul

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Istanbul, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Istanbul parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Istanbul

             Näytä kaikki 3 484 majoitusliikettä kohteessa Istanbul
             YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE 140 €
             YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

             YOTEL Istanbul Airport LANDSIDE

             Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.: 1, Arnavutkoy, Istanbul
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Belgrad Ormani, Mall of İstanbul ja Kilyosin ranta ovat 32 kilometrin päässä tästä hotellista. Atatürkin olympiastadion ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) ovat myös 40 kilometrin päässä.

              Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn 57 €
              Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn

              Movenpick Hotel Istanbul Golden Horn

              Silahtaraga Caddesi, No. 87, Eyup, Istanbul
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Halic Congress Center (kokouskeskus) on 4,3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. İstiklalin puistokatu ja Topkapın palatsi sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Hagia Sofia ja Vodafone Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Piyerlotin köysirata-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Eyüpin köysirata-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center 94 €
               Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

               Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center

               Silahsor Cad. No: 42 Bomonti Sisli, Istanbul, Istanbul
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Bomontiadan ostoskeskus, City's Nişantaşın ostoskeskus ja Istanbul Cevahir Shopping and Entertainment Centre (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Taksim-aukio ja Dolmabahçen palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Osmanbeyn metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Şişlin metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

                YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE 126 €
                YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

                YOTELAIR Istanbul Airport AIRSIDE

                Tayakadin Mah. Terminal Cad. No.1, Arnavutkoy, Arnavutkoy, Istanbul
                  
                 0.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Tämä hotelli on samalla seudulla kuin Belgrad Ormani.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.