Pääosion alkuosa

Suositut Pensionaatit – Madrid

Residencial Doña Berenguela - Adults Only 49 €
Residencial Doña Berenguela - Adults Only

Residencial Doña Berenguela - Adults Only

Calle Luchana 27, Madrid, Chamberi
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Residencial Doña Berenguela - Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

  Hostal New go Inn 46 €
  Hostal New go Inn

  Hostal New go Inn

  Calle Libertad 4, Madrid, madrid
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Hostal New go Inn on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 22 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   SY Soho 89 €
   SY Soho

   SY Soho

   Calle de la Cruzada, 1, Madrid, Madrid
     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    SY Soho sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Almudenan katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 1 tähden pensionaatissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Hostal Splendid Hae hinnat
    Hostal Splendid

    Hostal Splendid

    Calle Gran Vía 15, piso 5 A, Madrid, Madrid
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hostal Splendid on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Tässä 2 tähden pensionaatissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision.

     Jardines Boutique 65 €
     Jardines Boutique

     Jardines Boutique

     Jardines, 11, 1D, Madrid
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Jardines Boutique on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      C. H. Chelo 52 €
      C. H. Chelo

      C. H. Chelo

      Hortaleza 17, 3º Izquierda, Madrid, Madrid
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       C. H. Chelo on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä alueelliset kuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

       Pensión Venecia 37 €
       Pensión Venecia

       Pensión Venecia

       Calle Egido De La Fuente 21, Pinto
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pensión Venecia on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egidon puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Overnight Madrid 55 €
        Overnight Madrid

        Overnight Madrid

        Princesa 45, Madrid
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Overnight Madrid on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle de la Princesa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 10 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Hostal Zabala 43 €
         Hostal Zabala

         Hostal Zabala

         Calle Magdalena 21, 2nd floor left, Madrid, Madrid
           
          1.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hostal Zabala on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1852 rakennetussa 1 tähden pensionaatissa on 7 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

          Residencia Álvaro 69 €
          Residencia Álvaro

          Residencia Álvaro

          Calle del Conde de Romanones, 8, 2 Derecha, Madrid, Madrid
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Residencia Álvaro sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           MuchoMadrid 50 €
           MuchoMadrid

           MuchoMadrid

           Calle Gran Via, 59, Madrid, Madrid
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            MuchoMadrid on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä vuonna 1965 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Ava Rooms 48 €
            Ava Rooms

            Ava Rooms

            Calle Fuencarral 17 3IZQ, Madrid
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Ava Rooms on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Tässä 2 tähden pensionaatissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Madrid

             Näytä kaikki 3 934 majoitusliikettä kohteessa Madrid
             Hotel Riu Plaza España 139 €
             Hotel Riu Plaza España

             Hotel Riu Plaza España

             C/ Gran Via, 84, Madrid
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Plaza de España - Princesa, Plaza de Españan aukio ja Gran Via (katu) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Coliseum ja Lope de Vega Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaza de Españan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ventura Rodríguezin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

              Iberostar Las Letras Gran Via 135 €
              Iberostar Las Letras Gran Via

              Iberostar Las Letras Gran Via

              Gran Via 11, Madrid, Madrid
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Gran Via (katu), Puerta del Sol (portti) ja Paseo del Prado sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Museo Nacional Thyssen-Bornemisza ja Teatro Lara ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gran Vían asema ja Sevillan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Atlantico Madrid 145 €
               Hotel Atlantico Madrid

               Hotel Atlantico Madrid

               Gran Via 38, Madrid, Madrid
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Plaza de Callao (aukio), Gran Via (katu) ja Teatro Lara sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Rialto ja Lope de Vega Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Callaon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gran Vían asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hotel Maydrit Airport 81 €
                Hotel Maydrit Airport

                Hotel Maydrit Airport

                Piragua 1, Madrid, Madrid
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 El Capricho (puisto) ja Plenilunion ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Estadio Wanda Metropolitano ja IFEMA - Feria de Madridin messukeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. El Caprichon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Alameda de Osunan asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.