Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat Pensionaatit Madrid

45 €
Ava Rooms

Ava Rooms

2.0 kautta 5.0 Calle Fuencarral 17 3IZQ, Madrid, Madrid
Ava Rooms on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
MuchoMadrid

MuchoMadrid

2.0 kautta 5.0 Calle Gran Via, 59, Madrid, Madrid
MuchoMadrid on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä vuonna 1965 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Residencia Álvaro

Residencia Álvaro

3.0 kautta 5.0 Calle del Conde de Romanones, 8, 2 Derecha, Madrid, Madrid
Residencia Álvaro sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
35 €
Hostal El Alba

Hostal El Alba

2.5 kautta 5.0 Paseo de Ronda, 6, Brunete, Madrid
Hostal El Alba sijaitsee lähellä kohdetta Club de Golf la Dehesa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi sisäuima-altaan. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 6 kylpyhuonetta.
58 €
Pensión Mollo

Pensión Mollo

1.0 kautta 5.0 C/Atocha, 104. Piso 4, 28012, Madrid, COMUNIDAD DE MADRID
Pensión Mollo on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
29 €
Hostal Patria

Hostal Patria

1.0 kautta 5.0 Calle Mayor, 10, planta 4, Madrid
Hostal Patria sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Hostal Zabala

Hostal Zabala

1.0 kautta 5.0 Calle Magdalena 21, 2nd floor left, Madrid, Madrid
Hostal Zabala on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1852 rakennetussa 1 tähden pensionaatissa on 7 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
37 €
C. H. Chelo

C. H. Chelo

2.5 kautta 5.0 Hortaleza 17, 3º Izquierda, Madrid, Madrid
C. H. Chelo on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Hostal New go Inn

Hostal New go Inn

2.5 kautta 5.0 Calle Libertad 4, Madrid, madrid
Hostal New go Inn on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Suosituimmat hotellit Madrid

Näytä kaikki 4 714 majoitusliikettä kohteessa Madrid
NH Madrid Barajas Airport 74 €
NH Madrid Barajas Airport

NH Madrid Barajas Airport

Calle de Catamaran, 1, Madrid, Madrid
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  IFEMA-messukeskus, Estadio Wanda Metropolitano ja Plenilunion ostoskeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. IFEMA - Feria de Madridin messukeskus ja Ciudad Real Madrid ovat myös 5 kilometrin päässä. El Caprichon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Alameda de Osunan asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Riu Plaza España 95 €
  Hotel Riu Plaza España

  Hotel Riu Plaza España

  C/ Gran Via, 84, Madrid
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza de España - Princesa, Gran Vía -katu ja Teatro Coliseum sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Royal Palace of Madrid ja Lope de Vega Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Plaza de Españan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ventura Rodríguezin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   ME Madrid by Melia 164 €
   ME Madrid by Melia

   ME Madrid by Melia

   Plaza de Santa Ana, 14, Madrid, Madrid
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Plaza de Santa Ana ja Teatro Espanol sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Congreso de los Diputados (alahuone) ja Museo Nacional Thyssen-Bornemisza ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Antón Martínin asema ja Solin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novotel Madrid Center 92 €
    Novotel Madrid Center

    Novotel Madrid Center

    O'donnell 53, Madrid, Madrid
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     WiZink Centerin urheiluareena ja Nuevo Teatro Alcala sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buen Retiron puisto ja Paseo del Prado ovat myös 2 kilometrin päässä. O'Donnellin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Goyan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.