Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
26.4. - 28.4.
Ensi viikonloppuna
3.5. - 5.5.

Aina edullinen majoitus – Oulu

Radisson Blu Hotel, Oulu 103 €
Radisson Blu Hotel, Oulu

Radisson Blu Hotel, Oulu

Hallituskatu 1, Oulu
   
  4.0 kautta 5.0

  Oulun kauppatori ja Toripolliisi-patsas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pohjois Pohjanmaan Museo ja Oulun tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oulun rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Club Kuusamon Tropiikki 59 €
  Holiday Club Kuusamon Tropiikki

  Holiday Club Kuusamon Tropiikki

  Kylpyläntie 5, Kuusamo
    
   4.0 kautta 5.0

   Puisto on 4,6 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rinteeseen. Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet sijaitsevat 25 kilometrin päässä. Kuusamon kirkko sijaitsee 5,8 kilometrin päässä.

   Scandic Oulu Station 107 €
   Scandic Oulu Station

   Scandic Oulu Station

   Kajaaninkatu 17, Oulu
     
    3.5 kautta 5.0

    Oulun tuomiokirkko, Pohjois Pohjanmaan Museo ja Oulun taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tietomaa ja Oulun Energia-areena ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oulun rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Lapland Hotels Oulu 117 €
    Lapland Hotels Oulu

    Lapland Hotels Oulu

    Kirkkokatu 3, Oulu
      
     4.0 kautta 5.0

     Oulun tuomiokirkko ja Pohjois Pohjanmaan Museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oulun taidemuseo ja Tietomaa ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oulun rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit ja majoitukset – Oulu

     Scandic Rukahovi 91 €
     Scandic Rukahovi

     Scandic Rukahovi

     Rukankylantie 15, Kuusamo
       
      3.5 kautta 5.0

      Nämä hotellit sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.

      Kartta

      Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Oulu

      Jos matkakohteesi on Oulu, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Oulu hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

      Siirtyminen lentokentältä kohteen Oulu hotellille nopeasti

      Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Oulu hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Oulu on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

      Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Oulu hotellia

      Kohteesta Oulu löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Oulu hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Oulu olisi varmasti ikimuistoinen.

      Viimeisimmät hotelliarvostelut – Oulu

      Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.