Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Oulu

Tänä iltana Tänä iltana 14.8. - 15.8.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 17.8. - 19.8.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 24.8. - 26.8.

Aina edulliset Oulu hotellit

Forenom Aparthotel Oulu Uusikatu 72 €
Forenom Aparthotel Oulu Uusikatu

Forenom Aparthotel Oulu Uusikatu

Uusikatu 26, Oulu
   
  3,7
  / 5 (21 arvostelua)
  2.5 kautta 5.0

  Oulun tuomiokirkko, Oulun kauppatori ja Toripolliisi-patsas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Mannerheimin puisto ja Oulun taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oulun rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Rukahovi 65 €
  Scandic Rukahovi

  Scandic Rukahovi

  Rukankylantie 15, Rukatunturi
    
   3,8
   / 5 (27 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Nämä majoitustilat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.

   Scandic Oulu 115 €
   Scandic Oulu

   Scandic Oulu

   Saaristonkatu 4, Oulu
     
    4,2
    / 5 (55 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Toripolliisi-patsas ja Oulun kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mannerheimin puisto ja Oulun tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oulun rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel, Oulu 90 €
    Radisson Blu Hotel, Oulu

    Radisson Blu Hotel, Oulu

    Hallituskatu 1, Oulu
      
     4,2
     / 5 (135 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Oulun kauppatori ja Toripolliisi-patsas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Oulun tuomiokirkko ja Raatin stadion ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oulun rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Oulu

     Scandic Rukahovi 65 €
     Scandic Rukahovi

     Scandic Rukahovi

     Rukankylantie 15, Rukatunturi
       
      3,8
      / 5 (27 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Nämä majoitustilat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.

      Kartta

      Viimeksi varatut Oulu Hotellit

      Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Oulu

      Jos matkakohteesi on Oulu, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Oulu hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

      Siirtyminen lentokentältä kohteen Oulu hotellille nopeasti

      Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Oulu hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Oulu on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

      Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Oulu hotellia

      Kohteesta Oulu löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Oulu hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Oulu olisi varmasti ikimuistoinen.

      Viimeisimmät hotelliarvostelut – Oulu

      Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.