Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Pariisi

Standing Hôtel Suites by Actisource 55 €
Standing Hôtel Suites by Actisource

Standing Hôtel Suites by Actisource

9 Allée du Verger, Roissy-en-France
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Standing Hôtel Suites by Actisource on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Aéroville-ostoskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja kahvilan. Tässä huoneistohotellissa on 121 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

  Les Patios du Marais 121 €
  Les Patios du Marais

  Les Patios du Marais

  26 Rue des Gravilliers, Pariisi
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Les Patios du Marais on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 70 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Staycity Aparthotels Marne La Vallée 63 €
   Staycity Aparthotels Marne La Vallée

   Staycity Aparthotels Marne La Vallée

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Staycity Aparthotels Marne La Vallée sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huoneistohotellissa on 284 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Hotel Résidence Paris Asnières 74 €
    Hotel Résidence Paris Asnières

    Hotel Résidence Paris Asnières

    7, rue du Général Mangin, Asnieres-sur-Seine
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel Résidence Paris Asnières on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 50 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Suites et Hotel Helzear Etoile 119 €
     Suites et Hotel Helzear Etoile

     Suites et Hotel Helzear Etoile

     12 rue Christophe Colomb, Pariisi
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Suites et Hotel Helzear Etoile on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 29 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      A.R.T HOTEL PARIS EST 50 €
      A.R.T HOTEL PARIS EST

      A.R.T HOTEL PARIS EST

      23-25 Rue Scandicci, Pantin
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       A.R.T HOTEL PARIS EST on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zenith de Paris. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 53 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Residence du Lion d'Or Louvre 147 €
       Residence du Lion d'Or Louvre

       Residence du Lion d'Or Louvre

       5 Rue de la Sourdiere, Pariisi, Paris
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Residence du Lion d'Or Louvre on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palais-Royal. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        Hôtel Résidence Montebello 110 €
        Hôtel Résidence Montebello

        Hôtel Résidence Montebello

        18 Rue Pierre Leroux, Pariisi
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hôtel Résidence Montebello on saanut mainiota palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Le Bon Marché. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Hotel Les Suites- Domaine de Crécy 63 €
         Hotel Les Suites- Domaine de Crécy

         Hotel Les Suites- Domaine de Crécy

           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hotel Les Suites- Domaine de Crécy on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brie Golf Club (golfklubi). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1700 rakennetussa huoneistohotellissa on 29 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          Mijo's Appartements Hôtel 45 €
          Mijo's Appartements Hôtel

          Mijo's Appartements Hôtel

          20 avenue Victor HUGO, Fontenay-sous-Bois
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Mijo's Appartements Hôtel sijaitsee lähellä kohdetta Centre Commercial les Arcades. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 21 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Residence & Spa Le Prince Regent 180 €
           Residence & Spa Le Prince Regent

           Residence & Spa Le Prince Regent

           28 Rue Monsieur Le Prince, Pariisi, Paris
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Residence & Spa Le Prince Regent on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1798 rakennetussa huoneistohotellissa on 17 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Apartments du Louvre - St-Honoré Hae hinnat
            Apartments du Louvre - St-Honoré

            Apartments du Louvre - St-Honoré

            45 rue de l'Arbre Sec, Pariisi
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Apartments du Louvre - St-Honoré on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi concierge-palvelut. Tässä huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Pariisi

             Näytä kaikki 8 122 majoitusliikettä kohteessa Pariisi
             Hyatt Regency Paris Etoile 150 €
             Hyatt Regency Paris Etoile

             Hyatt Regency Paris Etoile

             3, Place du Général Kœnig, Pariisi, Paris
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus), Champs-Élysées ja Riemukaari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Fondation Luis Vuittonin museo ja Grand Palais ovat myös 5 kilometrin päässä. Paris Neuilly-Porte-Maillot'n asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Porte Maillotin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

              citizenM Paris Charles de Gaulle 79 €
              citizenM Paris Charles de Gaulle

              citizenM Paris Charles de Gaulle

              7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Paris Nord Villepinte -messukeskus on 7,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta boutique-tyylinen hotellista. Parc Asterix (huvipuisto) ja Parc de la Villette (puisto) sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Stade de France ja Philharmonie de Paris ovat myös 25 kilometrin päässä. Charles-de-Gaullen lentoaseman asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja CDG Airport Terminal 1:n asema 20 minuutin kävelymatkan päässä.

               ibis Paris CDG Airport 76 €
               ibis Paris CDG Airport

               ibis Paris CDG Airport

               3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Aéroville-ostoskeskus on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Usines Centre -outletmyymälä ja Paris Nord Villepinte -messukeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Paris-Le-Bourget ja Musee de l'Air et de l'Espace (ilmailumuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä. Charles-de-Gaullen lentoaseman asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja CDG Airport Terminal 1:n asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

                Explorers Hotel Marne-la-Vallée 94 €
                Explorers Hotel Marne-la-Vallée

                Explorers Hotel Marne-la-Vallée

                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Val d'Europe, Disneyland® Pariisi ja Golf Disneyland® Paris sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Disney Villagen huvipuisto ja Aquarium Sea Life Paris (meriakvaario) ovat myös 5 kilometrin päässä. Marine la Vallée-Chessyn asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paris Les Champs-Fortsin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.