Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Pariisi

Adonis Paris Sud 52 €
Adonis Paris Sud

Adonis Paris Sud

196 Avenue de Stalingrad, Chevilly-Larue, Val-de-Marne
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Adonis Paris Sud on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pariisin katakombit. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 139 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Les Patios du Marais 165 €
  Les Patios du Marais

  Les Patios du Marais

  26 Rue des Gravilliers, Pariisi
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Les Patios du Marais on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Halles. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 70 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Hotel Résidence Paris Asnières 76 €
   Hotel Résidence Paris Asnières

   Hotel Résidence Paris Asnières

   7, rue du Général Mangin, Asnieres-sur-Seine
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Résidence Paris Asnières on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 50 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    A.R.T HOTEL PARIS EST 50 €
    A.R.T HOTEL PARIS EST

    A.R.T HOTEL PARIS EST

    23-25 Rue Scandicci, Pantin
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     A.R.T HOTEL PARIS EST on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zenith de Paris. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 53 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

     Suites et Hotel Helzear Etoile 129 €
     Suites et Hotel Helzear Etoile

     Suites et Hotel Helzear Etoile

     12 rue Christophe Colomb, Pariisi
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Suites et Hotel Helzear Etoile on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 29 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Odalys City Paris XVII 72 €
      Odalys City Paris XVII

      Odalys City Paris XVII

      14 Rue Hélène et François Missoffe, Pariisi
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Odalys City Paris XVII on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Moulin Rouge. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja kattoterassi. Tässä huoneistohotellissa on 148 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       BRH Boulogne Résidence Hôtel 71 €
       BRH Boulogne Résidence Hôtel

       BRH Boulogne Résidence Hôtel

         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        BRH Boulogne Résidence Hôtel on saanut mainiota palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc des Princes (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä huoneistohotellissa on 21 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

        Résidence Charles Floquet 431 €
        Résidence Charles Floquet

        Résidence Charles Floquet

        8, Avenue Charles Floquet, Pariisi, Paris
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Résidence Charles Floquet on saanut loistavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eiffel-torni. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Residence & Spa Le Prince Regent 248 €
         Residence & Spa Le Prince Regent

         Residence & Spa Le Prince Regent

         28 Rue Monsieur Le Prince, Pariisi, Paris
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Residence & Spa Le Prince Regent on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorbonnen yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1798 rakennetussa huoneistohotellissa on 17 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Residence du Lion d'Or Louvre 244 €
          Residence du Lion d'Or Louvre

          Residence du Lion d'Or Louvre

          5 Rue de la Sourdiere, Pariisi, Paris
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Residence du Lion d'Or Louvre on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palais Royal (historiallinen rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

           Avalon Appart'Hotel Paris Gare du Nord 149 €
           Avalon Appart'Hotel Paris Gare du Nord

           Avalon Appart'Hotel Paris Gare du Nord

           32 rue de Rocroy, Pariisi, Paris
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Avalon Appart'Hotel Paris Gare du Nord on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Basilique du Sacré-Cœur. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

            Short Stay Group Museum View Serviced Apartments 123 €
            Short Stay Group Museum View Serviced Apartments

            Short Stay Group Museum View Serviced Apartments

            5, Rue Buffon, Pariisi, Paris
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Short Stay Group Museum View Serviced Apartments on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jardin des Plantes (puutarha). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 29 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Pariisi

             Näytä kaikki 5 625 majoitusliikettä kohteessa Pariisi
             citizenM Paris Charles de Gaulle 79 €
             citizenM Paris Charles de Gaulle

             citizenM Paris Charles de Gaulle

             7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Paris Nord Villepinte -messukeskus on 7,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta boutique-tyylinen hotellista. Parc Asterix (huvipuisto) ja Parc de la Villette (puisto) sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Stade de France ja Philharmonie de Paris ovat myös 25 kilometrin päässä. Charles-de-Gaullen lentoaseman asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja CDG Airport Terminal 1:n asema 20 minuutin kävelymatkan päässä.

              Vienna House Dream Castle Marne La Vallée 88 €
              Vienna House Dream Castle Marne La Vallée

              Vienna House Dream Castle Marne La Vallée

                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Val d'Europe, Disneyland® Pariisi ja Disney Villagen huvipuisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Val d'Europe -ostoskeskus ja Walt Disney Studios Park ovat myös 5 kilometrin päässä. Marine la Vallée-Chessyn asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

               ibis Paris CDG Airport 76 €
               ibis Paris CDG Airport

               ibis Paris CDG Airport

               3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Aéroville-ostoskeskus on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Usines Centre -outletmyymälä ja Paris Nord Villepinte -messukeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Paris-Le-Bourget ja Musee de l'Air et de l'Espace (ilmailumuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä. Charles-de-Gaullen lentoaseman asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja CDG Airport Terminal 1:n asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

                Vienna House Magic Circus Marne La Vallée 85 €
                Vienna House Magic Circus Marne La Vallée

                Vienna House Magic Circus Marne La Vallée

                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Val d'Europe, Disneyland® Pariisi ja Walt Disney Studios Park sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Val d'Europe -ostoskeskus ja Disney Villagen huvipuisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Marine la Vallée-Chessyn asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.