Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat Huoneistohotellit Pariisi

Hae hinnat
Hotel Résidence Paris Asnières

Hotel Résidence Paris Asnières

7, rue du Général Mangin, Asnieres-sur-Seine
Hotel Résidence Paris Asnières on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen, aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 50 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
119 €
Suites et Hotel Helzear Etoile

Suites et Hotel Helzear Etoile

12 rue Christophe Colomb, Pariisi
Suites et Hotel Helzear Etoile on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 29 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
56 €
A.R.T HOTEL PARIS EST

A.R.T HOTEL PARIS EST

23-25 Rue Scandicci, Pantin
A.R.T HOTEL PARIS EST on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zenith de Paris. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 53 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
107 €
Hotel Les Suites- Domaine de Crécy

Hotel Les Suites- Domaine de Crécy

Hotel Les Suites- Domaine de Crécy on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brie Golf Club (golfklubi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1700 rakennetussa huoneistohotellissa on 29 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
129 €
Residence du Lion d'Or Louvre

Residence du Lion d'Or Louvre

5 Rue de la Sourdiere, Pariisi, Paris
Residence du Lion d'Or Louvre on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palais-Royal. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
157 €
Le Rayz

Le Rayz

4.0 kautta 5.0 9 rue Daunou, Pariisi, Paris
Le Rayz on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Opéra Garnier. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
52 €
Adonis Paris Sud

Adonis Paris Sud

196 Avenue de Stalingrad, Chevilly-Larue, Val-de-Marne
Adonis Paris Sud on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pariisin katakombit. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 139 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
99 €
Villa Médicis Puteaux

Villa Médicis Puteaux

2 Rue Pierre Curie, Puteaux
Villa Médicis Puteaux on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2017 rakennetussa huoneistohotellissa on 7 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
174 €
Résidence Charles Floquet

Résidence Charles Floquet

8, Avenue Charles Floquet, Pariisi, Paris
Résidence Charles Floquet on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eiffel-torni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Suosituimmat hotellit Pariisi

Näytä kaikki 10 334 majoitusliikettä kohteessa Pariisi
B&B Hotel at Disneyland® Paris 100 €
B&B Hotel at Disneyland® Paris

B&B Hotel at Disneyland® Paris

Disneyland® Paris, 60 Avenue De La Fosse Des Pressoirs, Magny-le-Hongre
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Val d'Europe, Disneyland® Pariisi ja Golf Disneyland® Paris sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Disney Villagen huvipuisto ja Walt Disney Studios Park ovat myös 5 kilometrin päässä. Marine la Vallée-Chessyn asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paris Les Champs-Fortsin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe 73 €
  Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe

  Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Aquarium Sea Life Paris (meriakvaario) ja La Vallee Villagen ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä järven rannalla sijaitsevasta residenssistä. Disneyland® Pariisi ja Golf Disneyland® Paris ovat myös 5 kilometrin päässä. Serris Val d'Europen asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Explorers Hotel 129 €
   Explorers Hotel

   Explorers Hotel

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Val d'Europe, Disneyland® Pariisi ja Golf Disneyland® Paris sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Disney Villagen huvipuisto ja Aquarium Sea Life Paris (meriakvaario) ovat myös 5 kilometrin päässä. Marine la Vallée-Chessyn asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paris Les Champs-Fortsin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

    Aparthotel Adagio Marne la Vallée Val d'Europe 77 €
    Aparthotel Adagio Marne la Vallée Val d'Europe

    Aparthotel Adagio Marne la Vallée Val d'Europe

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Val d'Europe, Aquarium Sea Life Paris (meriakvaario) ja La Vallee Villagen ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä residenssistä. Val d'Europe -ostoskeskus ja Walt Disney Studios Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Serris Val d'Europen asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.