Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Kapselihotellit Pietari

Hae hinnat
InBox Capsule Hotel

InBox Capsule Hotel

2.5 kautta 5.0 Mokhovaya Street, 27-29., Pietari
InBox Capsule Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Simeonin ja naisprofeetta Hannan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1897 rakennetussa 2,5 tähden kapselihotellissa on 24 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
Capsule Hotel Pulkovo

Capsule Hotel Pulkovo

2.0 kautta 5.0 Pulkovskoye shosse 41A, Pietari
Capsule Hotel Pulkovo sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lähellä kohdetta Voiton aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden kapselihotellissa on 15 huonetta.
Hae hinnat
Nevsky Capsule Hotel

Nevsky Capsule Hotel

2.0 kautta 5.0 32 Nevsky avenue, Pietari
Nevsky Capsule Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden kapselihotellissa on 72 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Railway capsules

Railway capsules

2.0 kautta 5.0 Ligovskiy prospekt, 50k1, Pietari, Saint Petersburg
Railway capsules on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2 tähden kapselihotellissa on 52 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 5 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Meeting Time Capsule Hostel

Meeting Time Capsule Hostel

2.0 kautta 5.0 Bolshaya Morskaya Ulitsa 21, Pietari
Meeting Time Capsule Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palatsiaukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden kapselihotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
4U Capsule Hotel

4U Capsule Hotel

2.0 kautta 5.0 Suvorovskiy prospekt, 1/8, Pietari
4U Capsule Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kirjaston. Tässä 2 tähden kapselihotellissa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Capsule Hostel de Lux ApraxInn

Capsule Hostel de Lux ApraxInn

2.0 kautta 5.0 32 Sadovaya street, Pietari
Capsule Hostel de Lux ApraxInn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heinätori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden kapselihotellissa on 82 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 5 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Lokaland

Lokaland

2.0 kautta 5.0 ulitsa Sadovaya 28. Bldg 1, Pietari
Lokaland sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden kapselihotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Ingresso Capsule Hotel

Ingresso Capsule Hotel

2.0 kautta 5.0 Zagorodniy prospekt 9, Pietari
Ingresso Capsule Hotel sijaitsee juna-/metroaseman yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dostojevskin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 1879 rakennetussa 2 tähden kapselihotellissa on 56 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.