Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat Rukan laskettelurinteet hotellit

Vuosselin Helmi 89 €
Vuosselin Helmi

Vuosselin Helmi

Vaunukuja 3, Kuusamo
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Rukan laskettelurinteet on 0,1 kilometrin ja Rukan hyppyrimäet on 2,9 kilometrin päässä tästä hiihtoon sopivasta huoneistohotellista.

  RukaValley 156 €
  RukaValley

  RukaValley

  Bistrotie 2, Kuusamo
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rukan laskettelurinteet on 0,1 kilometrin päässä tästä hiihtoon sopivasta huoneistohotellista. Puisto ja Kuusamon kirkko sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Riisitunturi National Park ja Hautajärven vierailijakeskus ovat myös 52 kilometrin päässä.

   Hippu 179 €
   Hippu

   Hippu

   Hiihtäjäntie 3 B, Kuusamo
     
    4,0
    /5 (1 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet sijaitsevat 3 kilometrin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta huoneistohotellista, sekä lähellä hiihtokoulua ja lumikenkäkävelypaikkaa. Kuusamon kirkko sijaitsee 26,8 kilometrin päässä.

    RukaSki Apartment Hae hinnat
    RukaSki Apartment

    RukaSki Apartment

    Ahonjussintie 2, Kuusamo
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Rukan laskettelurinteet on 0,1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Puisto ja Kuusamon kirkko sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Riisitunturi National Park ja Hautajärven vierailijakeskus ovat myös 52 kilometrin päässä.

     Rukako KUUSIRINNE 2 A Hae hinnat
     Rukako KUUSIRINNE 2 A

     Rukako KUUSIRINNE 2 A

     RINNEKUJA 2 A, Kuusamo
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rukan laskettelurinteet on 0,4 kilometrin ja Rukan hyppyrimäet on 3,5 kilometrin päässä tästä mökistä. Puisto ja Kuusamon kirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.

      Rukako KUUSIRINNE 2 B Hae hinnat
      Rukako KUUSIRINNE 2 B

      Rukako KUUSIRINNE 2 B

      RINNEKUJA 2, Kuusamo
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rukan laskettelurinteet on 0,4 kilometrin ja Rukan hyppyrimäet on 3,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Puisto ja Kuusamon kirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.

       Rukako KLASILA Kelotorppa Hae hinnat
       Rukako KLASILA Kelotorppa

       Rukako KLASILA Kelotorppa

       HIIHTÄJÄNTIE 18 A, Kuusamo
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rukan laskettelurinteet on 0,1 kilometrin päässä tästä mökistä. Puisto ja Kuusamon kirkko sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Riisitunturi National Park ja Hautajärven vierailijakeskus ovat myös 52 kilometrin päässä.

        Scandic Rukahovi 103 €
        Arvosteltu 13.11.2019
        Katso tiedot
         
        Scandic Rukahovi

        Scandic Rukahovi

        Rukankylantie 15, Kuusamo
          
         3,8/5
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Hotelli oli keskeisellä paikalla.Aula oli mukava ja viihtyisä. Huoneen kylpyhuoneessa lavuaari oli niin lähellä vessanpönttöä,että asiansa sai hoitaa huonosti istuen,eikä isommalla ihmisellä olisi ollut mahdollista mahtua.

         Hotellit Rukalla – talviurheilun keitaassa

         Ruka on tunturi, joka sijaitsee Kuusamossa. Ruka on suosittu talviurheilulajeja harrastavien matkailijoiden mekka, jossa järjestetään myös erilaisia urheilutapahtumia talvisin. Ruka on myös kesäisin upea luontonähtävyys järvineen ja koskineen unohtamatta itse jylhää Rukatunturia.

         Tyylikästä ja edullista hotelliasumista Rukalla

         Hotellit Rukalla tarjoavat miellyttävää hotelliasumista lomailijoille ja liikematkalla oleville matkalaisille, sillä hinnat ovat huokeat ja palvelut monipuoliset. Maksuton Internet ja pysäköinti, sekä hintaan sisältyvä aamiainen ovat esimerkkejä erinomaisista palveluista. Ruka tarjoaa myös hieman erilaista hotelliasumista, jolloin asuminen on hieman itsenäisempää, sillä ateriat voidaan halutessa valmistaa itse. Etsi tarpeitasi vastaava edullinen hotelli Rukalta tai muista Suomen kaupungeista, kuten esimerkiksi Taivalkoskelta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Rukan luontonähtävyydet

         Rukalla suurin nähtävyys on luonto itse. Luontoa ja sen taideteoksia pääsee ihailemaan Oulangan kansallispuistoon, jossa sijaitsee suosittu Karhunkierros, joka on Suomen tunnetuin retkeilyreitti. Kansallispuistossa riittää muitakin hauskoja reittejä luonnonystävälle, ja reittien varrella voi lintujen innokas tarkkailija bongata harvinaisia lintulajeja. Ruka on aktiivinen kaikkina vuodenaikoina, sillä talvella hiihdettävät reitit ovat kesäisin erinomaisia vaellusreittejä. Rukan tunturin huipulle pääsee niin kävellen kuin myös hieman kevyemmin kätevällä maisemahissillä. Hissillä ylös mentäessä ovat maisemat myös aivan uskomattoman upeat. Tunturin huipulta pääsee alas myös kävellen tai jännittävällä kesäkelkkaradalla, joka on kokeilemisen arvoinen elämys! Vauhtia riittää ilman luntakin ja laskeutuminen alas sujuu takuulla nopeasti.

         Harrasta Rukalla

         Rukalla harrastetaan talvisin tunnetusti laskettelua ja hiihtoa, sekä järjestetään erilaisia talviurheilukilpailuja, kuten hiihto - ja freestylekilpailuja. Moottoriurheilusta pitävälle löytyy Rukalta moottorikelkkailua, ja hiihtämisen taitoa verestävä voi osallistua Rukalla järjestettävään hiihtokouluun. Ruka tarjoaa viikoittain erilaista ohjelmaa lomailijoille ja muille matkalaisille, jotka haluavat rentoutua hetken upeissa maisemissa. Ohjelma vaihtuu joka viikko ja aktiviteetit sisältävät kaikenlaista ohjelmaa, johon kannattaa tutustua lähemmin varaamassaan hotellissa Rukalla.

         Kesäisin Ruka tarjoaa kalastusta, kanoottiretkiä ja hieman rohkeammalle myös koskenlaskua Kitkajoella. Pyöräily alueen luonnossa on myös hauska tapa tutustua Rukan maisemiin ja luonnonnähtävyyksiin. Kesäkelkkaradan lisäksi Rukalla voi myös pelata golfia tai pulahtaa uimaan. Kuumina päivinä voi ottaa rennosti ja nauttia auringon lämmöstä hotellin mukavassa lepotuolissa.

         Matkamuistot

         Rukalta kannattaa hankkia kotiin vietäväksi tai tuliaisiksi matkamuisto, joita löytyy Riipisen Riista- ja matkamuistomyymälästä Kauppakeskus Kumpareesta. Myymälästä löytyy erilaisia matkamuistoja, kuten avaimenperiä, viirejä ja puukkoja. Yrityksille löytyy yksilöllisiä liikelahjaratkaisuja, joita valikoima sisältää useita erilaisia. Kaupasta löytyy myös paikallisia riistaherkkuja, joista voi nauttia itse tai viedä mukanasi tuliaisiksi.

         Viimeisimmät Rukan laskettelurinteet hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.