Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Stratford

92 €
Holiday Inn London - Stratford City

Holiday Inn London - Stratford City

4.0 kautta 5.0 10a Chestnut Plaza, Westfield Stratford, City, Montfichet Road, Olympic Park, Lontoo, Englanti
Holiday Inn London - Stratford City on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Westfield Stratford City on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 188 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
103 €
Staybridge Suites London - Stratford City

Staybridge Suites London - Stratford City

4.0 kautta 5.0 10 B Chestnut Plaza Westfield, Stratford City, Lontoo, Englanti
Staybridge Suites London - Stratford City on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Westfield Stratford City on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 162 huoneistoa 12 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
71 €
Roomzzz London Stratford

Roomzzz London Stratford

4.0 kautta 5.0 66 West Ham Lane, Lontoo, Englanti
Roomzzz London Stratford on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lontoon olympiastadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 98 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
57 €
The Lion & Key Hotel

The Lion & Key Hotel

3.0 kautta 5.0 475-477 High Road Leyton, Lontoo, Englanti
The Lion & Key Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Olympic Park (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 55 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
74 €
The Westbridge Hotel

The Westbridge Hotel

4.0 kautta 5.0 335-337 High Street, Lontoo, Englanti
The Westbridge Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
113 €
The Stratford Hotel London

The Stratford Hotel London

4.0 kautta 5.0 20 International Way, Lontoo, Englanti
The Stratford Hotel London on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 145 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Snoozebox Stratford London

Snoozebox Stratford London

Pudding Mill Ln, Lontoo, Englanti
Snoozebox Stratford London sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lontoon olympiastadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 78 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
53 €
ibis London Stratford

ibis London Stratford

3.0 kautta 5.0 1a Romford Road, Stratford, Lontoo, Englanti
Ibis London Stratford on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Westfield Stratford City on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 108 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
61 €
OYO Epsilon Hotel Stratford

OYO Epsilon Hotel Stratford

3.0 kautta 5.0 27-A Romford Road, Newham, Lontoo, Englanti
OYO Epsilon Hotel Stratford on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
MOXY London Stratford

MOXY London Stratford

3.5 kautta 5.0 86 Great Eastern Road, Lontoo, Englanti
MOXY London Stratford on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 294 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Adam Short Stay

Adam Short Stay

2.5 kautta 5.0 1 Penge Rd, Lontoo, Englanti
Adam Short Stay sijaitsee lähellä kohdetta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
35 €
Portway Deluxe En Suite Room

Portway Deluxe En Suite Room

2.5 kautta 5.0 80 Portway, Lontoo, Englanti
Portway Deluxe En Suite Room sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Stratford City. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
64 €
Dodi Apartments

Dodi Apartments

3.0 kautta 5.0 High Rd Leyton, Lontoo, Englanti
Dodi Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Stratford City. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
87 €
Marlin Apartments Stratford

Marlin Apartments Stratford

4.0 kautta 5.0 2 Millstone Close, Windmill Lane, Lontoo, Englanti
Marlin Apartments Stratford on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lontoon olympiastadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 111 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Stratford 2 Bedroom Apartment Sleeps 3

Stratford 2 Bedroom Apartment Sleeps 3

3.0 kautta 5.0 The Grove, Lontoo, Englanti
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Stratford City. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja mikroaaltouunin.

Majoitus kohteessa Stratford

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Stratford, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Stratford hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Stratford suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Stratford

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Stratford. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Stratford on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Stratford ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Stratford

Kohteessa Stratford riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Stratford parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Stratford.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Stratford

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.