Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Istanbul - Antalya

Lähtölentokentän IATA-koodi IST
Kohdelentokentän IATA-koodi AYT
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 11 minuuttia

Lennot Istanbul–Antalya

Oletko suuntaamassa kohteeseen Antalya? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Istanbul–Antalya löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Antalya on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Istanbul–Antalya – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Istanbul–Antalya etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Istanbul kohteeseen Antalya saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Istanbul–Antalya ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Antalya?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Antalya, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Antalya nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Istanbul–Antalya

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Istanbul–Antalya maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Istanbul – Antalya

Onko kohteiden Istanbul ja Antalya välillä suoria lentoja?

Nyt sinun täytyy vain valita itsellesi sopiva lentoyhtiö ja reitti. Useiden muiden lentoyhtiöiden lisäksi Pegasus ja Turkish Airlines lentävät reittiä Istanbul (SAW-Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema) – Antalya (AYT-Antalyan kansainvälinen lentokenttä). Reitti Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema) – Antalya (AYT-Antalyan kansainvälinen lentokenttä) on toinen vaihtoehto, jota lentävät Turkish Airlines ja Onur Air.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Istanbul ja Antalya välillä kestää?

Kohteiden Istanbul ja Antalya välinen matka on 460 km ja lentoaika on noin 1 tunti ja 16 minuuttia. Mutta hyvällä säällä lentoon saattaa mennä vain 1 tunti ja 5 minuuttia. Jos etsit suoraa lentoa, Turkish Airlines ja Pegasus tarjoavat usein loistavia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Istanbul ja Antalya välisille lennoille?

Jos aiot lentää kohteiden Istanbul ja Antalya välillä, yleisimmin lennetyt reitit ovat:

  • Istanbul (SAW-Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema) – Antalya (AYT-Antalyan kansainvälinen lentokenttä): 208 lentoa viikossa
  • Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema) – Antalya (AYT-Antalyan kansainvälinen lentokenttä): 189 lentoa viikossa
  • Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema) – Gazipaşa (GZP-Gazipaşa - Alanya): 34 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Istanbul ja Antalya välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaikki matkat ovat erilaisia, ja valitsemasi yhtiö voi vaikuttaa suuresti matkasi sujumiseen. Jos aiot lentää kohteiden Istanbul ja Antalya välillä, tässä on joitain parhaimpia lentoyhtiöitä:

  • Turkish Airlines, 1 624 lentoa kuussa
  • Pegasus, 628 lentoa kuussa
  • Onur Air, 78 lentoa kuussa
  • Atlasglobal, 60 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Istanbul ja Antalya välillä on?

Matka kohteiden Istanbul ja Antalya välillä ei voisi olla helpompi. 30 päivittäistä lentoa takaavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: IST Saapuu: AYT su
12.7
ma
13.7
ti
14.7
ke
15.7
to
16.7
pe
17.7
la
18.7
Välilaskut
TK 2426 01:00 am 02:10 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TK 2410 07:05 am 08:15 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TK 2412 10:05 am 11:15 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TK 2414 11:05 am 12:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TK 2432 12:50 pm 02:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TK 2416 02:15 pm 03:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TK 2420 05:15 pm 06:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TK 2438 08:05 pm 09:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Antalya

Näytä kaikki 5 687 majoitusliikettä kohteessa Antalya
153 €
Akra Hotel

Akra Hotel

5.0 kautta 5.0 Lara Yolu, Antalya, Antalya
Akra Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Karnaval Park on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 471 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
170 €
Rixos Downtown Antalya

Rixos Downtown Antalya

5.0 kautta 5.0 Sakip Sabanci Boulevard, Konyaalti Beach, Antalya, Antalya
Rixos Downtown Antalya on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Konyaaltin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 360 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Liberty Hotels Lara - All Inclusive

Liberty Hotels Lara - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Kemeragzi Mevkii, Lara Kundu, Antalya, Antalya
Liberty Hotels Lara - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 311 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.