Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Tbilisi kätevästi

Lennot kohteesta Tbilisi löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta TBS. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen TBS

Edullisia lentoja kohteeseen Tbilisi löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta TBS on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Tbilisi lähellä

Näytä kaikki 1 946 majoitusliikettä kohteessa Tbilisi
61 €
Ibis Styles Tbilisi Center

Ibis Styles Tbilisi Center

4.0 kautta 5.0 Galaktion Tabidze Street 4, Tbilisi
5/5
(2 arvostelua)
Ibis Styles Tbilisi Center on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tbilisin kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 119 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Arvosteltu 11.5.2018

This hotel is in a small street right off Freedom Square which is almost the centre of the city. There are excellent coffee shops and restaurants in that street and surrounding streets, fair currency exchange offices nearby and an easy walk through fascinating streets to the river. Breakfast is included ...

 
101 €
The Biltmore Hotel Tbilisi

The Biltmore Hotel Tbilisi

5.0 kautta 5.0 29 Rustaveli Ave, Tbilisi, Tbilisi
5/5
(1 arvostelua)
The Biltmore Hotel Tbilisi on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tbilisi Opera and Ballet Theatre (teatteri). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 214 huonetta 32 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Arvosteltu 30.11.2018

Definitely the best hotel in Tbilisi, excellent view from its sushi bar restaurant

 
132 €
Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi

Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi

5.0 kautta 5.0 Rose Revolution Square 1, Tbilisi
4/5
(3 arvostelua)
Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ruusuvallankumouksen aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1967 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 249 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Arvosteltu 15.10.2017

Es war sehr schön, komfortabel - was nach einer eher spartanischen Reise in einem eher armen Land ein schöner Kontrast war.

 
168 €
Stamba Hotel

Stamba Hotel

5.0 kautta 5.0 14 M. Kostava Street, Tbilisi
4/5
(2 arvostelua)
Stamba Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tbilisin konserttitalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 42 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Arvosteltu 22.2.2020

Sehr ausgefallene Atmosphäre mit 80,000 Büchern und einer riesigen Schallplattensammlung, die benutzt werden darf. Sehr grosse Räume.

 
71 €
Courtyard by Marriott Tbilisi

Courtyard by Marriott Tbilisi

4.0 kautta 5.0 4, Freedom Square, Tbilisi
4/5
(1 arvostelua)
Courtyard by Marriott Tbilisi on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tbilisin kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja jääkaapin.
Arvosteltu 19.6.2015

We spent 4 nights at the hotel in June 2015 and apart from the high meal and drink prices enjoyed our stay... Eat and drink outside at one of the local bars, restaurants and save lots of money..

 
39 €
Brooch Hotel

Brooch Hotel

3.5 kautta 5.0 Iakob Tsurtaveli Street, 6, Tbilisi, Tbilisi
Brooch Hotel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chreli Abanon rikkikylpylä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2020 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 17 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.