Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Tbilisi

124 €
Stamba Hotel

Stamba Hotel

5.0 kautta 5.0 14 M. Kostava Street, Tbilisi
Stamba Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tbilisin konserttitalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 42 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
76 €
Holiday Inn Tbilisi

Holiday Inn Tbilisi

4.0 kautta 5.0 1 26 May Square, Tbilisi
Holiday Inn Tbilisi on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tbilisi Sports Palace (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 270 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
70 €
Paskunji Residence

Paskunji Residence

4.0 kautta 5.0 9 Galaktion Tabidze St, Tbilisi, Tbilisi
Paskunji Residence on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tbilisin kaupungintalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
77 €
Ibis Styles Tbilisi Center

Ibis Styles Tbilisi Center

4.0 kautta 5.0 Galaktion Tabidze Street 4, Tbilisi
Ibis Styles Tbilisi Center on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tbilisin kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 119 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
79 €
Mercure Tbilisi Old Town

Mercure Tbilisi Old Town

4.0 kautta 5.0 9 Vakhtang Gorgasali Street, Tbilisi
Mercure Tbilisi Old Town on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Shardeni-katu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 108 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
152 €
Monograph Freedom Square

Monograph Freedom Square

5.0 kautta 5.0 Pushkin st. 5/7, Tbilisi
Monograph Freedom Square sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Freedom Square (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 36 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
SM HOTEL

SM HOTEL

Davit Aghmashenebeli Ave, 27/6, Tbilisi, Tbilisi
SM HOTEL sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Freedom Square (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Old Metekhi

Old Metekhi

3.5 kautta 5.0 Metekhi Rise N-3, Tbilisi, TBS
Old Metekhi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shardeni-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, baarin ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 21 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa satelliittikanavat ja minibaarin.
134 €
Tbilisi Marriott Hotel

Tbilisi Marriott Hotel

5.0 kautta 5.0 13, Rustaveli Avenue, Tbilisi
Tbilisi Marriott Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Freedom Square (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1915 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 127 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
26 €
Hotel Shine Palace

Hotel Shine Palace

3.5 kautta 5.0 59, David Guramishvili Ave., Tbilisi
Hotel Shine Palace sijaitsee lähellä kohdetta Tbilisi Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 37 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Moxy Tbilisi

Moxy Tbilisi

4.0 kautta 5.0 Saarbruecken Square, Tbilisi
Moxy Tbilisi on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dry Bridge Marketin tori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ravintolaa ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 130 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
Hae hinnat
Courtyard by Marriott Tbilisi

Courtyard by Marriott Tbilisi

4.0 kautta 5.0 4, Freedom Square, Tbilisi
Courtyard by Marriott Tbilisi on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tbilisin kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja jääkaapin.
118 €
Sheraton Grand Tbilisi Metechi Palace

Sheraton Grand Tbilisi Metechi Palace

5.0 kautta 5.0 20 Telavi Street, Tbilisi
Sheraton Grand Tbilisi Metechi Palace on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Shardeni-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 220 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi

Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi

5.0 kautta 5.0 Rose Revolution Square 1, Tbilisi
Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ruusuvallankumouksen aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1967 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 249 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
86 €
Rooms Hotel Tbilisi

Rooms Hotel Tbilisi

4.0 kautta 5.0 14 Merab Kostava Street, Tbilisi
Rooms Hotel Tbilisi on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tbilisin konserttitalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 5 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 110 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Tbilisi

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Tbilisi

Näytä kaikki

Kohteen Tbilisi hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Tbilisi? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Freedom Square (aukio), Tbilisin kaupungintalo ja Shardeni-katu. Voit valita 1930 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Tbilisi löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Tbilisi, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Tbilisi tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 117 lentokenttähotellia
 • 9 halpaa hotellia
 • 77 lapsiystävällistä hotellia
 • 8 luksushotellia
 • 39 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tbilisi

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Tbilisi, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Tbilisi niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • River Side Hotel
 • Orion Tbilisi
 • Hotel Classic

Nämä kohteen Tbilisi hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi
 • Betsy's Hotel
 • Tbilisi Inn

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Tbilisi hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Betsy's Hotel
 • Holiday Inn Tbilisi
 • Courtyard by Marriott Tbilisi

Kohteeseen Tbilisi tutustuminen

Kulttuurisesti rikas Tbilisi on tunnettu katedraalistaan ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Tbilisi ja sen lähellä kuuluu:

 • Freedom Square (aukio)
 • Tbilisin kaupungintalo
 • Shardeni-katu
 • Tbilisi Sports Palace (stadion)
 • Tbilisin sirkus
 • Tbilisi State University (yliopisto)
 • Tbilisi Opera and Ballet Theatre (teatteri)

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Tbilisi, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Tbilisi (TBS-Tbilisin kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Tbilisi?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Tbilisi, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Tbilisi, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Toukokuu ja huhtikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja tammikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 14 °C ja öisin -1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 65 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27 °C päivisin ja 4 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 203 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 29 °C ja öisin 11 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 152 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 21 °C ja 0 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 85 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Tbilisi on 505 cm.

Viimeksi varatut hotellit Tbilisi

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.