Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Agía Nápa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Larnakan kansainvälinen lentokenttä
Kohdekaupunki Larnaka
Lennon hinta 167 €

Lennot Ayia Napaan, Kyproksen kuuluisaan lomakylään

Ayia Napa, jota näkee kirjoitettuna myös muodossa Agia Napa, on Kyproksen saaren kaakkoisrannikolla sijaitseva lomakylä. Kylässä on vakituisia asukkaita noin kolme tuhatta, mutta väliluku moninkertaistuu kesällä, kun matkailijat saapuvat sankoin joukoin nauttimaan Kyproksen kuumasta auringosta ja Ayia Napan kuuluisasta yöelämästä. Suomesta suorat lennot Ayia Napaa lähimmälle Larnakan lentoasemalle kestävät reilut neljä tuntia, ja yhdellä välilaskulla perille pääsee nopeimmassa tapauksessa reilussa seitsemässä tunnissa.

ebookers – halvat lennot Ayia Napan aurinkoon

Ayia Napa on varsinkin nuorten kesälomalaisten suosikkikohde, jossa aurinko paistaa lähes 320 päivää vuodesta. Kesäsesonki kestää Ayia Napassa huhtikuusta lokakuuhun, jolloin kylässä nautitaan niin vilkkaasta ranta- kuin yöelämästäkin. Toisaalta Kyproksen monipuolisissa maisemissa voi myös vaeltaa, tai lomakylästä voi vuokrata auton, jolla saareen on helppo tutustua hiekkarantaa syvemmältä. Ayia Napan läheisyydessä on myös muita mielenkiintoisia kohteita, kuten vanha luostari ja erilaisia vesipuistoja.

Halvat lennot Ayia Napaa lähinnä olevalle Larnakan kentälle löydät helposti ebookersin matkahaun avulla. Hae lentoja, vertaa hintoja ja varaa oma lomasi aurinkoon. Lento Ayia Napaan vie sinut upeiden maisemien ja rennon tunnelman Kyprokselle, josta ei lämpöä puutu!

Ayia Napassa on lämmintä pitkälle syksyyn

Kyproksen ilmasto on välimerellinen, mikä tarkoittaa, että kylmä ei pääse saarella tulemaan talvellakaan. Talvet ovat leutoja ja sateisia, ja lämpö, joka yltää vähintäänkin Suomen kesän tasolle, kestää maaliskuulta aina marraskuuhun saakka. Kesäkuukausina lämpötila kohoaa Kyproksella paikoin jopa yli 35 asteen, jolloin myös vesi on yli 25-asteista. Keväällä ja syksyllä matkustettaessa on varauduttava sadekuuroihin, vaikka lämpötilat pysyttelevät tällöinkin mukavasti 20 asteen yläpuolella.

Helsingistä Larnakaan ja Larnakasta Ayia Napaan

Ayia Napan lähin kansainvälinen lentoasema on Larnakan kaupungin läheisyydessä sijaitseva Larnakan kansainvälinen lentoasema. Ayia Napaan lentoasemalta on matkaa vajaat 50 kilometriä. Larnakan lentoaseman ja Ayia Napan välillä liikennöi paikallisbussi 711, jolla matkaan kuluu puolisentoista tuntia. Kaupunkien välisellä Larnaca–Famagusta-bussilla matka kestää alle tunnin, sillä bussi pysähtelee matkalla vähemmän. Linja-autolla matkustaminen on Kyproksella hyvin edullista, eikä matka lentoasemalta Ayia Napaankaan maksa kuin kaksi, tai nopeamman bussin tapauksessa neljä, euroa suuntaansa. Neljän hengen taksilla samasta matkasta saa pulittaa noin 50 euroa ja kuuden hengen taksilla vajaat 70 euroa.

Suomesta lentää tällä hetkellä Larnakaan suorin lennoin vain halpalentoyhtiö Norwegian. Reitillä lennetään kesäkuusta elokuuhun. Ayia Napa on helposti saavutettavissa myös välilaskun kautta: Aegean Airlinesin reitillä konetta vaihdetaan Ateenassa, airBalticin reitillä Riiassa ja Ukraine International Airlinesin reitillä Kiovassa. Välilaskullisten lentojen hinnat tippuvat kiireisimpien kesäloma-aikojen ulkopuolella, kuten toukokuussa, varsin huokealle tasolle.

Liikkuminen saarella

Kuten lentokenttäbussi, myös muu linja-autoliikenne on Kyproksella hyvin edullista. Aikatauluista ei aina pidetä kiinni yhtä tarkasti kuin koto-Suomessa, mutta bussiverkosto on kattava ja matkustaminen kaikin puolin mukavaa. Kertalippujen lisäksi saatavilla on myös erilaisia päivä- ja viikkolippuja. Halutessaan Kyprokselta voi vuokrata myös auton, kunhan kuljettaja hallitsee vasemmanpuoleisen liikenteen. Autolla liikuttaessa on hyvä muistaa, että Pohjois-Kypros on turkkilaista aluetta, jolla saa kyllä vierailla EU-passilla, kunhan ylittää rajan jollakin saaren seitsemästä virallisesta Vihreän linjan rajanylityspaikasta. Taksilla ajaminen on vaihtoehdoista kallein mutta myös helpoin. Ayia Napan sisäinen taksimatka maksaa noin kahdeksan euroa: pidemmillä matkoilla hinnasta kannattaa sopia kuljettajan kanssa jo ennen liikkeelle lähtemistä.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Agía Nápa?

Air Baltic, Norwegian Air International Ltd, Lufthansa, Ukraine International Airlines, Belavia, Austrian Airlines, Aeroflot-Russian Airlines, Air France

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.