Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lennot Batumi Bryssel

Katso tarjouksemme Batumi - Bryssel –lennoille!

Matkustaminen on monen mielestä yksi parhaista asioista maan päällä. Uusiin kulttuureihin ja paikkoihin tutustuminen, erikoisten ruokien maistaminen ja kokemukset, joista ei koto-Suomessa voi unelmoidakaan vetävät meistä monia reissuun kerta toisensa jälkeen.

Me Ebookersilla haluamme, että matkalle lähteminen on mahdollisimman helppoa eikä rokota kukkaroa liikaa. Teemme yhteistyötä yli 400 lentoyhtiön kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme lentoja jokaiseen maailmankolkkaan, ja yli 100 000 hotelliakin kattaa mukavasti kohteita ympäri maailmaa. Kun varaat koko matkapaketin kauttamme, säästät paitsi aikaa myös rahaa, jonka voit käyttää vaikka kohteesi ruokakulttuuriin tutustumiseen.

Helppo matkojen haku

Hakumoottorimme on erittäin helppokäyttöinen, syötä vain matkasi lentopäivät koneeseen, ja tulokseksi saat kaikki Batumi - Bryssel –lennot kyseisinä päivinä. Hakuehtoja voi myös tarkentaa, saat haettua vaikkapa vain kaikki suorat aamulennot, jos haluat käyttää aikasi mahdollisimman tehokkaasti.

Mikäli kuulut jonkin lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaan, saat kauttamme normaalisti lentopisteet, mikäli lennät kyseisen yhtiön tai samaan lentoallianssiin kuuluvan yhtiön lennoilla.

Hyvien unien hotelleja

Hotelleja voit selailla sen mukaan, mikä kriteeri sinulle on tärkein. Jos haluat olla varma, että olet keskellä kaupungin sykettä, voit tutustua vain keskustan hotelleihin. Monet aiemmista asiakkaistamme ovat kirjoittaneet majapaikoistaan arvioita, joita lukemalla saat vahvistusta valinnallesi.

Jos liityt samalla jäseneksemme tai uutiskirjeen tilaajaksi, saat ensimmäisenä tiedon uusista lentotarjouksistamme, alennuskoodeistamme sekä kilpailuistamme. Tai jos juuri nyt et löytänyt haluamiasi lentoja, aseta hintavahti, joka ilmoittaa sinulle, kun haluamasi lennot ovat tarjolla määrittämälläsi enimmäishinnalla.

Kartta

Hotellit Bryssel

Näytä kaikki 536 hotellia kohteessa Bryssel
Bedford Hotel & Congress Centre

Bedford Hotel & Congress Centre

Rue Du Midi 135, Brussels
3.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (112 arvostelua)

Manneken Pis ja La Grand Place sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre Dame du Sablon ja Pyhän Mikaelin katedraali ovat myös 15 minuutin ...

66 €

66 €
Hotel Metropole

Hotel Metropole

31 Place de Brouckere, Brussels
5.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (27 arvostelua)

City 2, Library of the National Bank of Belgium ja St. Catherinen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Jeanneke ...

104 €

104 €
Motel One Brussels

Motel One Brussels

Rue Royale 120, Brussels
3.0 kautta 5.0
3,0 / 5 (1 arvostelua)

Congreskolom ja Pyhän Mikaelin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belgisch Stripcentrum ja Soitinmuseo – Old England -rakennus ...

65 €

65 €
2GO4 Quality Hostel Brussels City Center

2GO4 Quality Hostel Brussels City Center

Emile Jacqmainlaan 99, Brussels
2.0 kautta 5.0

City 2, Belgisch Stripcentrum ja La Grand Place sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Pyhän Mikaelin katedraali ja Manneken Pis ovat ...

Sheraton Brussels Airport Hotel

Sheraton Brussels Airport Hotel

Brussels National Airport, Zaventem
4.0 kautta 5.0
4,5 / 5 (2 arvostelua)

NATOn päämaja, Woluwe Shopping Centre ja Confederate Museum sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. ...

99 €

99 €
Warwick Brussels

Warwick Brussels

Rue Duquesnoy 5-7, Brussels
5.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (40 arvostelua)

Galeries Royales Saint-Hubert -ostosarkadi, La Grand Place ja Manneken Pis sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Mikaelin ...

103 €

103 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.