Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Amsterdam

Hae hinnat
Kerkstraat Residence

Kerkstraat Residence

2.5 kautta 5.0 Kerkstraat 79, Amsterdam
Kerkstraat Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
152 €
Old City Amsterdam

Old City Amsterdam

3.0 kautta 5.0 Pieterjacobszoondwarsstraat 11 A, Amsterdam
Old City Amsterdam on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madame Tussauds. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden majatalossa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
JOZ suites in centre of Amsterdam

JOZ suites in centre of Amsterdam

3.5 kautta 5.0 korsjespoortsteeg 10, Amsterdam
JOZ suites in centre of Amsterdam sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaanlinna. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Sunflower B&B Amsterdam

Sunflower B&B Amsterdam

3.0 kautta 5.0 62-1 Spuistraat, Amsterdam
Sunflower B&B Amsterdam on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaanlinna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
BnB ZOH

BnB ZOH

3.0 kautta 5.0 17 Heesterveld, Amsterdam, NH
BnB ZOH on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kokoushuoneet. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
51 €
Alex Rooms

Alex Rooms

3.0 kautta 5.0 Dennenlaan 80, Zwanenburg
Alex Rooms on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sloterpark ja Sloterplas sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
252 €
Mercedesbnb Amsterdam

Mercedesbnb Amsterdam

3.0 kautta 5.0 3 Vinkenstraat, Amsterdam, NH
Mercedesbnb Amsterdam sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
286 €
Canal Apartment 17th Century + Roof Terrace

Canal Apartment 17th Century + Roof Terrace

3.5 kautta 5.0 Keizersgracht 706, Amsterdam, Noord-Holland
Canal Apartment 17th Century + Roof Terrace sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rembrandtplein. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kattoterassin. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
51 €
Villa Monte Dana Amsterdam

Villa Monte Dana Amsterdam

3.5 kautta 5.0 Dennenlaan 82, Zwanenburg
Villa Monte Dana Amsterdam on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sloterpark ja Sloterplas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

Löydä kohteen Amsterdam halvimmat Majatalot

Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Amsterdam Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

Kohteen Amsterdam Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Amsterdam Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Amsterdam

Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Amsterdam Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

Kartta

Suosituimmat hotellit – Amsterdam

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.