Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Amsterdam

Alex Rooms 76 €
Alex Rooms

Alex Rooms

Dennenlaan 80, Zwanenburg
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Alex Rooms on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sloterpark ja Sloterplas sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Adriaen van Ostade B&B 155 €
  Adriaen van Ostade B&B

  Adriaen van Ostade B&B

  Van Ostadestraat 66, Amsterdam
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Adriaen van Ostade B&B on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Albert Cuypin tori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1898 rakennetussa 3,5 tähden majatalossa on 2 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

   Residence 86 119 €
   Residence 86

   Residence 86

   Herengracht 86, 2, Amsterdam, NH
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Residence 86 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

    Old City Amsterdam 152 €
    Old City Amsterdam

    Old City Amsterdam

    Pieterjacobszoondwarsstraat 11 A, Amsterdam
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Old City Amsterdam on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madame Tussauds. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden majatalossa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja taulutelevision.

     BnB ZOH Hae hinnat
     BnB ZOH

     BnB ZOH

     17 Heesterveld, Amsterdam, NH
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      BnB ZOH on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta AFAS Liven konserttisali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kokoushuoneet. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      Ams Suites 149 €
      Ams Suites

      Ams Suites

      Elandsstraat 3, Amsterdam
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ams Suites on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden majatalossa on 2 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

       Villa Monte Dana Amsterdam 76 €
       Villa Monte Dana Amsterdam

       Villa Monte Dana Amsterdam

       Dennenlaan 82, Zwanenburg
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Villa Monte Dana Amsterdam on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sloterpark ja Sloterplas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

        Zwanestein Canal House Hae hinnat
        Zwanestein Canal House

        Zwanestein Canal House

        258 Zwanenburgwal, Amsterdam, North Holland Province
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Zwanestein Canal House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rembrandtplein. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

         Dam Square Inn 114 €
         Dam Square Inn

         Dam Square Inn

         99 Spuistraat, Amsterdam
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Dam Square Inn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uusi kirkko. Tässä 3 tähden majatalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Hotel IX 207 €
          Hotel IX

          Hotel IX

          Hartenstraat, Amsterdam
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Hotel IX on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madame Tussauds. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

           Velvetamsterdam 125 €
           Velvetamsterdam

           Velvetamsterdam

           Oudezijds Voorburgwal 10, Amsterdam, NH
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Velvetamsterdam sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kirkko. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

            Amstel Corner Hae hinnat
            Amstel Corner

            Amstel Corner

            Sarphatikade 16, Amsterdam
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Amstel Corner on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Magere-silta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 4 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Löydä kohteen Amsterdam halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Amsterdam Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Amsterdam Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Amsterdam Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Amsterdam

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Amsterdam Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Amsterdam

             Näytä kaikki 1 193 majoitusliikettä kohteessa Amsterdam
             The Student Hotel Amsterdam City 87 €
             The Student Hotel Amsterdam City

             The Student Hotel Amsterdam City

             Wibautstraat 129, Amsterdam
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Oosterpark (puisto), Skinny Bridge (Magere Brug) ja Artisin eläintarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hortus Botanicus (kasvitieteellinen puutarha) ja Heineken Experience ovat myös 2 kilometrin päässä. Wibautstraatin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Weesperpleinin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

              citizenM Schiphol Airport Hotel 89 €
              citizenM Schiphol Airport Hotel

              citizenM Schiphol Airport Hotel

              Jan Plezierweg 2, Schiphol
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) on 0,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Heineken Experience ja Anne Frankin talo ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

               Inntel Hotels Amsterdam Centre 154 €
               Inntel Hotels Amsterdam Centre

               Inntel Hotels Amsterdam Centre

               Nieuwezijds Kolk 19, Amsterdam
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Body Worldsin turistinähtävyys, Uusi kirkko ja Vanha kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kuninkaanlinna ja Dam-aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Amsterdam Centraalin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nieuwmarktin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station 206 €
                DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

                DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

                Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Nieuwmarktin aukio ja Vanha kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dam-aukio ja Anne Frankin talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Amsterdam Centraalin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nieuwmarktin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.