Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat Majatalot Amsterdam

90 €
Holiday & Business Stay Schiphol Airport

Holiday & Business Stay Schiphol Airport

2.5 kautta 5.0 26 Waterwolf, Hoofddorp, NH
Holiday & Business Stay Schiphol Airport sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja parvekkeen/pation.
46 €
Villa Monte Dana Amsterdam

Villa Monte Dana Amsterdam

3.5 kautta 5.0 Dennenlaan 82, Zwanenburg
Villa Monte Dana Amsterdam on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sloterpark ja Sloterplas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
BnB ZOH

BnB ZOH

3.0 kautta 5.0 17 Heesterveld, Amsterdam, NH
BnB ZOH on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kokoushuoneet. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
51 €
Alex Rooms

Alex Rooms

3.0 kautta 5.0 Dennenlaan 80, Zwanenburg
Alex Rooms on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sloterpark ja Sloterplas sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Sunflower Amsterdam

Sunflower Amsterdam

3.0 kautta 5.0 62-1 Spuistraat, Amsterdam
Sunflower Amsterdam on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaanlinna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Alessio

Alessio

2.5 kautta 5.0 Nieuwezijds Voorburgwal 53-1, Amsterdam
Alessio sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaanlinna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Velvetamsterdam

Velvetamsterdam

3.5 kautta 5.0 Oudezijds Voorburgwal 10, Amsterdam, NH
Velvetamsterdam on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dam-aukio. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
440 €
Breitner House

Breitner House

5.0 kautta 5.0 Oosterpark 87-88, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Breitner House on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadin.
Hae hinnat
Mpkerol

Mpkerol

3.0 kautta 5.0 Spuistraat 41, Amsterdam
Mpkerol sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaanlinna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.
Hae hinnat
Kerkstraat Residence

Kerkstraat Residence

2.5 kautta 5.0 Kerkstraat 79, Amsterdam
Kerkstraat Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
113 €
1637 Historic Canal View Suites

1637 Historic Canal View Suites

3.5 kautta 5.0 Herengracht 359, Amsterdam City Centre, Amsterdam
1637 Historic Canal View Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdam-museo. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
JOZ suites in centre of Amsterdam

JOZ suites in centre of Amsterdam

3.5 kautta 5.0 korsjespoortsteeg 10, Amsterdam
JOZ suites in centre of Amsterdam sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaanlinna. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Amstel Corner

Amstel Corner

3.0 kautta 5.0 Sarphatikade 16, Amsterdam
Amstel Corner on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Theater Carre (teatteri). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Canal Apartment 17th Century + Roof Terrace

Canal Apartment 17th Century + Roof Terrace

3.5 kautta 5.0 Keizersgracht 706, Amsterdam, Noord-Holland
Canal Apartment 17th Century + Roof Terrace sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rembrandtplein. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kattoterassin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Guesthouse Citydrop, Amsterdam Flower Market

Guesthouse Citydrop, Amsterdam Flower Market

3.0 kautta 5.0 4 Geelvinckssteeg, Amsterdam, NH
Guesthouse Citydrop, Amsterdam Flower Market sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kukkamarkkinat. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Löydä kohteen Amsterdam halvimmat Majatalot

Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Amsterdam Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

Kohteen Amsterdam Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Amsterdam Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Amsterdam

Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Amsterdam Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

Suosituimmat hotellit Amsterdam

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.