Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Amsterdam

BnB ZOH Hae hinnat
BnB ZOH

BnB ZOH

17 Heesterveld, Amsterdam, NH
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  BnB ZOH on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta AFAS Liven konserttisali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kokoushuoneet. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Adriaen van Ostade B&B 150 €
  Adriaen van Ostade B&B

  Adriaen van Ostade B&B

  Van Ostadestraat 66, Amsterdam
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Adriaen van Ostade B&B on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Albert Cuypin tori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1898 rakennetussa 3,5 tähden majatalossa on 2 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

   Alex Rooms 68 €
   Alex Rooms

   Alex Rooms

   Dennenlaan 80, Zwanenburg
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Alex Rooms on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sloterpark ja Sloterplas sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Hotel IX 217 €
    Hotel IX

    Hotel IX

    Hartenstraat 8, Amsterdam
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotel IX on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madame Tussauds. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

     Old City Amsterdam 125 €
     Old City Amsterdam

     Old City Amsterdam

     Pieterjacobszoondwarsstraat 11 A, Amsterdam
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Old City Amsterdam on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madame Tussauds. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden majatalossa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Sunflower B&B Amsterdam 120 €
      Sunflower B&B Amsterdam

      Sunflower B&B Amsterdam

      62-1 Spuistraat, Amsterdam
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sunflower B&B Amsterdam on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uusi kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

       Velvetamsterdam 115 €
       Velvetamsterdam

       Velvetamsterdam

       Oudezijds Voorburgwal 10, Amsterdam, NH
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Velvetamsterdam sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kirkko. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

        Alessio 180 €
        Alessio

        Alessio

        Nieuwezijds Voorburgwal 53-1, Amsterdam
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Alessio sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uusi kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.

         Lesiati 163 €
         Lesiati

         Lesiati

         Nieuwezijds Voorburgwal 51-1, Amsterdam
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Lesiati sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uusi kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi concierge-palvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          PH93 Amsterdam Central 192 €
          PH93 Amsterdam Central

          PH93 Amsterdam Central

          Prins Hendrikkade 93, Amsterdam, NH
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           PH93 Amsterdam Central sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

           1637 Historic Canal View Suites 170 €
           1637 Historic Canal View Suites

           1637 Historic Canal View Suites

           Herengracht 359, Amsterdam City Centre, Amsterdam
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            1637 Historic Canal View Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Begijnhof (sisäpiha). Tässä 3,5 tähden majatalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

            Villa Monte Dana Amsterdam 63 €
            Villa Monte Dana Amsterdam

            Villa Monte Dana Amsterdam

            Dennenlaan 82, Zwanenburg
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Villa Monte Dana Amsterdam on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sloterpark ja Sloterplas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

             Löydä kohteen Amsterdam halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Amsterdam Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Amsterdam Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Amsterdam Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Amsterdam

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Amsterdam Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Amsterdam halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Amsterdam Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Amsterdam Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Amsterdam Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Amsterdam

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Amsterdam Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Amsterdam

             Näytä kaikki 1 704 majoitusliikettä kohteessa Amsterdam
             citizenM Schiphol Airport Hotel 84 €
             citizenM Schiphol Airport Hotel

             citizenM Schiphol Airport Hotel

             Jan Plezierweg 2, Schiphol
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) on 0,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Heineken Experience ja Anne Frankin talo ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

              DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station 176 €
              DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

              DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

              Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Nieuwmarktin aukio ja Vanha kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dam-aukio ja Anne Frankin talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Amsterdam Centraalin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nieuwmarktin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

               NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky 162 €
               NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

               NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

               Dam 9, Amsterdam
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Kukkamarkkinat ja Anne Frankin talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Artisin eläintarha ja Heineken Experience ovat myös 2 kilometrin päässä. Nieuwmarktin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdam Centraalin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre 111 €
                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

                Piet Heinkade 11, Amsterdam
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Muziekgebouw aan 't IJ (konserttisali) ja Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Alankomaiden kansallinen merimuseo ja Vanha kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Amsterdam Centraalin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdamin keskusrautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.