Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Chalons-Vatryn lentokenttä

Au Pré du Moulin 90 €
Au Pré du Moulin

Au Pré du Moulin

   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Au Pré du Moulin on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Hostellerie du Mont-Aimé 105 €
  Hostellerie du Mont-Aimé

  Hostellerie du Mont-Aimé

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hostellerie du Mont-Aimé sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champagne Vallois Ferat -viinitila. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 45 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

   Hostellerie de la Reine Blanche 92 €
   Hostellerie de la Reine Blanche

   Hostellerie de la Reine Blanche

     
    4,0
    /5 (1 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hostellerie de la Reine Blanche on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Champagne Vallois Ferat -viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

    Le Clos Margot Hae hinnat
    Le Clos Margot

    Le Clos Margot

    39 Avenue du Général Leclerc, Vertus
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Le Clos Margot sijaitsee lähellä kohdetta Champagne Vallois Ferat -viinitila. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja viinitilan. Tässä aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ylelliset vuodevaatteet ja kahvinkeittimet.

     Demeure Saint Martin Hae hinnat
     Demeure Saint Martin

     Demeure Saint Martin

     Rue de l'Église, 10, Vertus
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Demeure Saint Martin sijaitsee lähellä kohdetta Champagne Vallois Ferat -viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.

      Domaine Le Clos des Belvals 234 €
      Domaine Le Clos des Belvals

      Domaine Le Clos des Belvals

      15 Rue de Villers aux Bois, Vertus
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Domaine Le Clos des Belvals sijaitsee lähellä kohdetta Champagne Vallois Ferat -viinitila. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, sisäuima-allas ja viinitila. Tässä majatalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Chateau de Vitry-La-Ville Hae hinnat
       Chateau de Vitry-La-Ville

       Chateau de Vitry-La-Ville

         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Chateau de Vitry-La-Ville tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja business centerin. Tässä linnassa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

        Hôtel Bristol 64 €
        Hôtel Bristol

        Hôtel Bristol

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hôtel Bristol on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta English Jard. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1969 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Lentokenttähotellit Chalons-Vatryn lentokenttä

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Chalons-Vatryn lentokenttä läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Chalons-Vatryn lentokenttä edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa Chalons-Vatryn lentokenttä voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Chalons-Vatryn lentokenttä, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Chalons-Vatryn lentokenttä läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Chalons-Vatryn lentokenttä ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä Chalons-Vatryn lentokenttä ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Chalons-Vatryn lentokenttä hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Chalons-Vatryn lentokenttä hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Chalons-Vatryn lentokenttä ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Chalons-Vatryn lentokenttä hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut Bussy-Lettrée

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.