Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
15.11. - 17.11.
Ensi viikonloppuna
22.11. - 24.11.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Chalons-Vatryn lentokenttä

Hostellerie de la Reine Blanche 92 €
Hostellerie de la Reine Blanche

Hostellerie de la Reine Blanche

   
  4,0
  /5 (1 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hostellerie de la Reine Blanche on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Champagne Vallois Ferat -viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

  Au Pré du Moulin 90 €
  Au Pré du Moulin

  Au Pré du Moulin

    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Au Pré du Moulin on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Hostellerie du Mont-Aimé 125 €
   Hostellerie du Mont-Aimé

   Hostellerie du Mont-Aimé

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hostellerie du Mont-Aimé sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champagne Vallois Ferat -viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 45 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

    Samppanjan Viinitarhojen Portilla Hae hinnat
    Samppanjan Viinitarhojen Portilla

    Samppanjan Viinitarhojen Portilla

      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huvila on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta), concierge-palvelut ja pelihallin/-huoneen. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

     Domaine Le Clos des Belvals 260 €
     Domaine Le Clos des Belvals

     Domaine Le Clos des Belvals

     15 Rue de Villers aux Bois, Vertus
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Domaine Le Clos des Belvals sijaitsee lähellä kohdetta Champagne Vallois Ferat -viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä sisäuima-altaan ja viinitilan. Tässä majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Le Clos Margot Hae hinnat
      Le Clos Margot

      Le Clos Margot

      39 Avenue du Général Leclerc, Vertus
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Le Clos Margot sijaitsee lähellä kohdetta Champagne Vallois Ferat -viinitila. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2007 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

       Demeure Saint Martin 130 €
       Demeure Saint Martin

       Demeure Saint Martin

       Rue de l'Église, 10, Vertus
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Demeure Saint Martin sijaitsee lähellä kohdetta Champagne Vallois Ferat -viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.

        Hôtel Bristol 69 €
        Hôtel Bristol

        Hôtel Bristol

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hôtel Bristol on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta English Jard. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1969 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Lentokenttähotellit Chalons-Vatryn lentokenttä

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Chalons-Vatryn lentokenttä läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Chalons-Vatryn lentokenttä edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa Chalons-Vatryn lentokenttä voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Chalons-Vatryn lentokenttä, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Chalons-Vatryn lentokenttä läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Chalons-Vatryn lentokenttä ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä Chalons-Vatryn lentokenttä ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Chalons-Vatryn lentokenttä hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Chalons-Vatryn lentokenttä hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Chalons-Vatryn lentokenttä ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Chalons-Vatryn lentokenttä hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut Bussy-Lettrée

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.