Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Kööpenhaminan keskusta hotellit

Tivoli Hotel 133 €
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tivoli Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Ny Carlsberg Glyptotekin museo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 679 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.

  Adina Apartment Hotel Copenhagen 128 €
  Adina Apartment Hotel Copenhagen

  Adina Apartment Hotel Copenhagen

  Amerika Plads 7, Osterbro, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Adina Apartment Hotel Copenhagen on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pieni merenneito -patsas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 128 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

   DGI Byens Hotel 126 €
   DGI Byens Hotel

   DGI Byens Hotel

   Tietgensgade 65, Kööpenhamina
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    DGI Byens Hotel on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ny Carlsberg Glyptotekin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 104 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

    Urban House Copenhagen by MEININGER 57 €
    Urban House Copenhagen by MEININGER

    Urban House Copenhagen by MEININGER

    Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Urban House Copenhagen by MEININGER on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 235 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

     Generator Copenhagen 66 €
     Generator Copenhagen

     Generator Copenhagen

     Adelgade 5, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Generator Copenhagen on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nyhavn. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 175 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

      Steel House Copenhagen 76 €
      Steel House Copenhagen

      Steel House Copenhagen

      Herholdtsgade 6, Kööpenhamina
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Steel House Copenhagen on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kööpenhaminan Tivoli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 253 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       Copenhagen Island Hotel 133 €
       Copenhagen Island Hotel

       Copenhagen Island Hotel

       Kalvebod Brygge 53, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Copenhagen Island Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Ny Carlsberg Glyptotekin museo on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 326 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja minibaarit.

        Hotel Kong Arthur 125 €
        Hotel Kong Arthur

        Hotel Kong Arthur

        Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Kong Arthur on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Työläismuseo (Arbejdermuseet). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1882 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 155 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

         Viimeksi varatut Kööpenhaminan keskusta Hotellit

         Viimeisimmät Kööpenhaminan keskusta hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.