Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Suosituimmat hotellit Roskilde

93 €
Roskilde B&B

Roskilde B&B

2.5 kautta 5.0 Søgårdsvej 2, Gadstrup
Roskilde B&B sijaitsee lähellä kohdetta Karlstrup Kalkgrav. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset pihat.
133 €
Scandic Roskilde Park

Scandic Roskilde Park

3.5 kautta 5.0 Ved Ringen 2, Roskilde
Scandic Roskilde Park on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 98 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
122 €
Comwell Roskilde

Comwell Roskilde

4.0 kautta 5.0 Vestre Kirkevej 12, Roskilde
Comwell Roskilde on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nationalpark Skjoldungernes Land. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 159 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
105 €
Zleep Hotel Prindsen Roskilde

Zleep Hotel Prindsen Roskilde

3.0 kautta 5.0 Algade 13, Roskilde
Zleep Hotel Prindsen Roskilde on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Roskilden museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 73 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Dåstrup Bed & Breakfast

Dåstrup Bed & Breakfast

2.5 kautta 5.0 14B Byvejen, Viby
Dåstrup Bed & Breakfast sijaitsee lähellä kohdetta Ledreborgin linna (Ledreborg Slot). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
2 Makuuhuoneen Majoitus Solrød Strandissa

2 Makuuhuoneen Majoitus Solrød Strandissa

Ibsvej, Solrod Strand, Sjaelland
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solrød Strand. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.
Hae hinnat
3 Huoneen Majoitus Solrød Ranta

3 Huoneen Majoitus Solrød Ranta

Ellevej, Solrod Strand, Sjaelland
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solrød Strand. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
62 €
Zleep Hotel Høje Taastrup

Zleep Hotel Høje Taastrup

3.0 kautta 5.0 Carl Gustavs Gade 1, Høje-Taastrup
Zleep Hotel Høje Taastrup on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 154 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision.
Hae hinnat
2 Huonetta Majoitus Roskilde

2 Huonetta Majoitus Roskilde

Strandvejen, Roskilde, Sjaelland
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nationalpark Skjoldungernes Land. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
93 €
Hotel Osted

Hotel Osted

3.0 kautta 5.0 HOVEDVEJEN 151B, Lejre, Osted
Hotel Osted sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nationalpark Skjoldungernes Land. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 23 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
107 €
Strandmotellet

Strandmotellet

3.0 kautta 5.0 11 Greve Strandvej, Greve
Strandmotellet sijaitsee lähellä kohdetta WAVES Shoppingcenter. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat kahvinkeittimet.
87 €
AD Apartment

AD Apartment

3.5 kautta 5.0 1 Borgegårdsvej, Koge
AD Apartment on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sankt Nikolai Kirke (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 poreallasta. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
99 €
Taastrup Park Hotel

Taastrup Park Hotel

3.0 kautta 5.0 Brorsonsvej 3, Taastrup, Høje-Taastrup
Taastrup Park Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Brøndby Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 66 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
64 €
Zleep Hotel Ishøj

Zleep Hotel Ishøj

3.0 kautta 5.0 Ishoj Store Torv 20, 6 sal., Ishøj
Zleep Hotel Ishøj on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Arkenin nykytaiteen museo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
2 Huoneen Majoitus Roskilde

2 Huoneen Majoitus Roskilde

Fjordvang 22, Roskilde, Sjaelland
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nationalpark Skjoldungernes Land. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.

Lentokenttähotellit Roskilde

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Roskilde läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Roskilde edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Roskilde voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Roskilde, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Roskilde läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Roskilde ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Roskilde ajoissa

Tarjoukset lentokentän Roskilde hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Roskilde hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Roskilde ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Roskilde hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.