Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Pohjois-Sjellanti

74 €
Zleep Hotel Lyngby

Zleep Hotel Lyngby

3.0 kautta 5.0 Lundtoftegårdsvej 10, Kongens Lyngby, KOB
Zleep Hotel Lyngby sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sorgenfrin linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
218 €
Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg

4.0 kautta 5.0 Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg
Kurhotel Skodsborg on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Eremitage-kartano sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
118 €
Comwell Holte

Comwell Holte

4.0 kautta 5.0 Kongevejen 495A, Holte
Comwell Holte on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sorgenfrin linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
335 €
Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel

4.0 kautta 5.0 Nordre Strandvej 2, Helsingor
Marienlyst Strandhotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gummistranden. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
91 €
Hotel Postgaarden

Hotel Postgaarden

2.0 kautta 5.0 Gammel Jernbanevej 18-20, Kongens Lyngby
Hotel Postgaarden on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sorgenfrin linna. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
94 €
Hotel Marina

Hotel Marina

3.0 kautta 5.0 Vedbæk Strandvej 391, Vedbæk, Pääkaupunkialue
Hotel Marina on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vedbæk Strandin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Asminderød Kro

Asminderød Kro

3.0 kautta 5.0 Asminderødgade 53, Fredensborg, Fredensborg
Asminderød Kro sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fredensborgin linna (Fredensborg Slot). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
140 €
Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal Castle Copenhagen

5.0 kautta 5.0 Kokkedal Allé 6, Horsholm
Kokkedal Castle Copenhagen on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Louisiana Museum of Modern Art. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
153 €
Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard

4.0 kautta 5.0 Norrevej 80, Snekkersten
Comwell Borupgaard on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Snekkersten Strand. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
114 €
Skjalm Hvide Hotel

Skjalm Hvide Hotel

3.0 kautta 5.0 Bygaden 1 Jorlunde, Slangerup
Skjalm Hvide Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta J.F. Willumsenin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 54 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
107 €
Hotel Skandia

Hotel Skandia

3.0 kautta 5.0 Bramstræde 1, Helsingor
Hotel Skandia on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Olavin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kokoushuoneet. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
87 €
Danhostel Helsingør Vandrerhjem

Danhostel Helsingør Vandrerhjem

4.0 kautta 5.0 Nordre Strandvej 24, Helsingor, Sealand
Danhostel Helsingør Vandrerhjem sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gummistranden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
123 €
Fredensborg Store Kro

Fredensborg Store Kro

4.0 kautta 5.0 Slotsgade 6, Fredensborg
Fredensborg Store Kro on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fredensborgin linna (Fredensborg Slot). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
127 €
Hotel Gilleleje Strand

Hotel Gilleleje Strand

3.0 kautta 5.0 Vesterbrogade 4B, Torvet, Gilleleje, Pääkaupunkialue
Hotel Gilleleje Strand on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gilleleje Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
170 €
Best Western Hotel Hillerod

Best Western Hotel Hillerod

3.0 kautta 5.0 Milnersvej 41, Hillerod
Best Western Hotel Hillerod on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Frederiksborgin linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Pohjois-Sjellanti

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Pohjois-Sjellanti

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Pohjois-Sjellanti

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Pohjois-Sjellanti? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Pohjois-Sjellanti. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 74 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 335 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Pohjois-Sjellanti?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Pohjois-Sjellanti löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Pohjois-Sjellanti halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 1247 majoitusliikettä kohteessa Pohjois-Sjellanti, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Pohjois-Sjellanti?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Pohjois-Sjellanti verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Pohjois-Sjellanti löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Pohjois-Sjellanti nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Pohjois-Sjellanti

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.