Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Lavreotiki

Dioskouros Hostel 26 €
Dioskouros Hostel

Dioskouros Hostel

6 Pittakou, Ateena
   
  1.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dioskouros Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Akropolis. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja pyykinpesutilat. Tässä 1 tähden hostellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.

  Mosaikon Hostel 58 €
  Mosaikon Hostel

  Mosaikon Hostel

  Kolokotroni 61, Ateena
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mosaikon Hostel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Syntagman aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

   Sparta Team Hotel - Hostel 18 €
   Sparta Team Hotel - Hostel

   Sparta Team Hotel - Hostel

   21 Menandrou Str, Ateena, Attiki
     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sparta Team Hotel - Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Omonian aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 44 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

    City Circus Athens - Hostel 52 €
    City Circus Athens - Hostel

    City Circus Athens - Hostel

    16 Sarri, Psirri, Ateena
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     City Circus Athens - Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hostellissa on 17 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

     Bedbox Hostel 42 €
     Bedbox Hostel

     Bedbox Hostel

     11 Poliklitou, Ateena
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bedbox Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Syntagman aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

      Thanasis Place Hostel Hae hinnat
      Thanasis Place Hostel

      Thanasis Place Hostel

      Ippokratous 207, Ateena
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Thanasis Place Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lycabettus-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

       Athens Choice 36 €
       Athens Choice

       Athens Choice

       45 Veranzerou St., Ateena
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Athens Choice on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 2 tähden hostellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

        Zorbas Hotel - Hostel 30 €
        Zorbas Hotel - Hostel

        Zorbas Hotel - Hostel

        10 Gkyilfordou, Ateena
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Zorbas Hotel - Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

         Orpheus Hotel - Hostel 20 €
         Orpheus Hotel - Hostel

         Orpheus Hotel - Hostel

         Chalkokondyli 58, Omonoia, Ateena
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Orpheus Hotel - Hostel on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 41 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

          Athens Backpackers Hae hinnat
          Athens Backpackers

          Athens Backpackers

          12, Makri St., Ateena, Attiki
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Athens Backpackers on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Akropolis-museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

           Athens Quinta 38 €
           Athens Quinta

           Athens Quinta

           Methonis 13, Ateena, Attiki
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Athens Quinta on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

            Athens Hub Hostel 36 €
            Athens Hub Hostel

            Athens Hub Hostel

            AGIAS ELEOUSIS 7, Ateena
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Athens Hub Hostel sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.

             Varaa Hostellit kohteessa Lavreotiki ebookersilta

             Kohteen Lavreotiki hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Lavreotiki

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Lavreotiki niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Lavreotiki. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Lavreotiki Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Lavreotiki Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Lavreotiki vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Lavreotiki parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Lavreotiki kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Lavreotiki saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Lavreotiki!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Lavreotiki

             Näytä kaikki 4 302 majoitusliikettä kohteessa Lavreotiki
             Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort Hae hinnat
             Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort

             Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort

             67 Km Athens Sounio Road, Lavreotiki, Attiki
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Poseidonin temppeli on 4,4 kilometrin ja Lavrion satama on 11,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Glyfadan uimaranta ja Kavouri Beach (ranta) ovat myös 52 kilometrin päässä.

              NJ Apart Hotel 79 €
              NJ Apart Hotel

              NJ Apart Hotel

              Kissopoulou 4, Lavrio, Lavreotiki, Attiki
                
               2.0 kautta 5.0 Tähteä

               Lavrion mineraloginen museo ja Lavrionin arkeologinen museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lavrion satama ja Lavrionin teknologinen kulttuuripuisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

               Daskalio Beach Hotel Hae hinnat
               Daskalio Beach Hotel

               Daskalio Beach Hotel

               Daskalio, Keratea, Lavreotiki, Attica
                 
                2.0 kautta 5.0 Tähteä

                Lavrion satama on 16 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Poseidonin temppeli ja Attican eläintieteellinen puisto sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Factory Outlet Airport ja Artemiin pyhäkkö Vravronassa ovat myös 32 kilometrin päässä.

                Nikolakakis Rooms Lavrio 65 €
                Nikolakakis Rooms Lavrio

                Nikolakakis Rooms Lavrio

                29 Konstantinou Plioni, Lavreotiki
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Lavrion satama on 0,3 kilometrin ja Poseidonin temppeli on 9,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kean satama ja Factory Outlet Airport ovat myös 40 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.