Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Lavreotiki

Sparta Team Hotel - Hostel 20 €
Sparta Team Hotel - Hostel

Sparta Team Hotel - Hostel

21 Menandrou Str, Ateena, Attiki
   
  1.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sparta Team Hotel - Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Monastirakin kirpputori on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 44 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

  Zorbas Hotel - Hostel 31 €
  Zorbas Hotel - Hostel

  Zorbas Hotel - Hostel

  10 Gkyilfordou, Ateena
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Zorbas Hotel - Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

   Acropolis View Dream 27 €
   Acropolis View Dream

   Acropolis View Dream

   17 Michail Voda, Ateena
     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Acropolis View Dream on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä 1 tähden hostellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

    Athens Choice 49 €
    Athens Choice

    Athens Choice

    45 Veranzerou St., Ateena
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Athens Choice on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

     Athens Quinta 45 €
     Athens Quinta

     Athens Quinta

     Methonis 13, Ateena, Attiki
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Athens Quinta on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

      City Circus Athens - Hostel 77 €
      City Circus Athens - Hostel

      City Circus Athens - Hostel

      16 Sarri, Psirri, Ateena
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       City Circus Athens - Hostel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hostellissa on 17 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       Bedbox Hostel 55 €
       Bedbox Hostel

       Bedbox Hostel

       11 Poliklitou, Ateena
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bedbox Hostel on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Pella Inn Hostel 55 €
        Pella Inn Hostel

        Pella Inn Hostel

        104 Ermou & 1 Karaiskaki, Ateena
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pella Inn Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monastirakin kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä 1 tähden hostellissa on 21 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         AS-city hostel 35 €
         AS-city hostel

         AS-city hostel

         27 Leoforos Georgiou Kafantari, Ateena
           
          1.0 kautta 5.0 Tähteä

          AS-city hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Olympolaisen Zeuksen temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kattoterassin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 1 tähden hostellissa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

          Greek Gastronomy Center Apartments 113 €
          Greek Gastronomy Center Apartments

          Greek Gastronomy Center Apartments

          Solonos 9, Ateena
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Greek Gastronomy Center Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Benaki-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 2 tähden hostellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Dioskouros Hostel 42 €
           Dioskouros Hostel

           Dioskouros Hostel

           6 Pittakou, Ateena
             
            1.0 kautta 5.0 Tähteä

            Dioskouros Hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hadrianuksen kaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen. Tässä 1 tähden hostellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.

            Nubian Hostel 50 €
            Nubian Hostel

            Nubian Hostel

            Mavromichali 47, Ateena
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Nubian Hostel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan akatemia. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Lavreotiki ebookersilta

             Kohteen Lavreotiki hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Lavreotiki

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Lavreotiki niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Lavreotiki. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Lavreotiki Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Lavreotiki Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Lavreotiki vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Lavreotiki parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Lavreotiki kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Lavreotiki saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Lavreotiki!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Lavreotiki

             Näytä kaikki 3 571 majoitusliikettä kohteessa Lavreotiki
             Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort 210 €
             Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort

             Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort

             67 Km Athens Sounio Road, Lavreotiki, Attiki
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Poseidonin temppeli on 2,6 kilometrin ja Lavrion satama on 11,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Glyfadan uimaranta ja Kavouri Beach (ranta) ovat myös 52 kilometrin päässä.

              Aegeon Beach Hotel 108 €
              Aegeon Beach Hotel

              Aegeon Beach Hotel

              68Km Athens - Sounio Avenue, Sounio, Lavreotiki, Attiki
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Poseidonin temppeli on 2 kilometrin ja Lavrion satama on 8,8 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Glyfadan uimaranta ja Kavouri Beach (ranta) ovat myös 52 kilometrin päässä.

               Daskalio Beach Hotel 60 €
               Daskalio Beach Hotel

               Daskalio Beach Hotel

               Daskalio, Keratea, Lavreotiki, Attica
                 
                2.0 kautta 5.0 Tähteä

                Lavrion satama on 15,6 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Poseidonin temppeli ja Attican eläintieteellinen puisto sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Factory Outlet Airport ja Artemiin pyhäkkö Vravronassa ovat myös 32 kilometrin päässä.

                NJ Apart Hotel 79 €
                NJ Apart Hotel

                NJ Apart Hotel

                Kissopoulou 4, Lavrio, Lavreotiki, Attiki
                  
                 2.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Lavrion mineraloginen museo ja Lavrionin arkeologinen museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lavrion satama ja Lavrionin teknologinen kulttuuripuisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.