Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Malmö

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Malmö
92 €
Forenom Aparthotel Lund

Forenom Aparthotel Lund

3.0 kautta 5.0 Laboratoriegatan 10, Lund
4/5
(4 arvostelua)
Lundin kasvitieteellinen puutarha, Kulturen (museo) ja Lundin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lundin yliopisto ja Skissernas Museum (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lund Centrumin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lund (XGC-Lundin rautatieasema) on 14 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 11.8.2016

Ihana pikkukaupunki, Lund. Miellyttävä kokemus kaiken kaikkiaan. Suosittelen lämpimästi tätä kohdetta. Positiivinen yllätys. Huone oli siisti, erinomaisesti varusteltu, viihtyisä, ja sijainti oli erinomainen.

115 €
The More Hotel Lund

The More Hotel Lund

3.5 kautta 5.0 Kastanjegatan 18, Lund
4/5
(2 arvostelua)
Lundin kasvitieteellinen puutarha, Kulturen (museo) ja Lundin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lundin kaupunginpuisto ja Lundin yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Lund Centrumin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lund (XGC-Lundin rautatieasema) on 21 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 6.5.2017

Hyvä sijainti. Plussaa siitä, että on runsaasti keittiövälineitä.

80 €
Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden

Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden

3.0 kautta 5.0 Stora Varvsgatan 10, Malmö
Kogg Museum, Malmön konserttitalo ja messukeskus ja Malmö Borshus (kokouskeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. HSB Turning Torso ja Meri- ja teknologiamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Malmö Centrumin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Triangelnin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.
294 €
Företagsbostäder Fregattgatan

Företagsbostäder Fregattgatan

4.0 kautta 5.0 Fregattgatan 24, Malmö
HSB Turning Torso, Kogg Museum ja Meri- ja teknologiamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kommendanthuset ja Malmön linna (Malmöhus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Malmö Centrumin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.
102 €
Ohboy Hotell

Ohboy Hotell

2.5 kautta 5.0 Lilla Varvsgatan 24, Malmö
HSB Turning Torso ja Kogg Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Meri- ja teknologiamuseo ja Kommendanthuset ovat myös 2 kilometrin päässä. Malmö Centrumin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.
118 €
The More Hotel

The More Hotel

3.0 kautta 5.0 Norra Skolgatan 24, Malmö
4/5
(3 arvostelua)
Mollevangin aukio on 0,4 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Malmö Arena ja Emporia sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Triangeln Shopping Center (ostoskeskus) ja Folkets Park (puisto) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Triangelnin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malmö Centrumin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 30.6.2017

Sehr freundliches Personal, Wunsch nach einem Parkplatz wurde sofort (auch vor der offiziellen "Eincheckzeit") erfüllt. Zimmer ist gut ausgestattet.

57 €
Bohemian Luxury in Malmö

Bohemian Luxury in Malmö

Lantmannagatan 5, Malmö, Skåne County
Folkets Park (puisto) on 0,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Malmö Arena ja Emporia sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Mollevangin aukio ja Malmön yliopistollinen sairaala ovat myös 2 kilometrin päässä. Triangelnin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.
Klagshamnin Allasalue

Klagshamnin Allasalue

1 Hörnvägen, Bunkeflo, Skåne County
Sibbarps Kallbadhus, Emporia ja Malmö Arena sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Ribersborgsstrand ja Swedbank Stadion ovat myös 10 kilometrin päässä.
88 €
PAX Apartments

PAX Apartments

3.5 kautta 5.0 Stadsbudsgatan 13, Lund
Lundin yliopisto, Lundin katedraali ja Kulturen (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lundin kaupunginpuisto ja Skissernas Museum (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Lund (XGC-Lundin rautatieasema) on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lund Centrumin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.
86 €
Veberöd Sijaitsee sen Jalka Romeleåsen

Veberöd Sijaitsee sen Jalka Romeleåsen

Läkaregatan 15, Veberöd, Skåne County
Skryllen luonnonsuojelualue, Svaneholmin linna ja Fossilparkenin leikkipuisto ovat 20 kilometrin päässä tästä romanttisesta mökistä. Skissernas Museum (museo) ja Kulturen (museo) ovat myös 25 kilometrin päässä.
Keski Näköalalla

Keski Näköalalla

7 Carlsgatan, Malmö, Skåne County
Malmö Borshus (kokouskeskus), St Petri Kyrka (kirkko) ja Malmön kaupungintalo (Rådhuset) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Stortorget (aukio) ja Kogg Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Malmö Centrumin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Triangelnin asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.
Bohemian Luxury

Bohemian Luxury

25A Trelleborgsgatan, Malmö, Skåne County
Folkets Park (puisto) on 0,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Malmö Arena ja Emporia sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Mollevangin aukio ja Malmön yliopistollinen sairaala ovat myös 2 kilometrin päässä. Triangelnin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.
67 €
Spacious Apartment With Garden

Spacious Apartment With Garden

minnesgatan, 5, Malmö, Skåne County
Mobilia-ostoskeskus on 1,8 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Malmö Arena ja Emporia sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Malmön yliopistollinen sairaala ja Folkets Park (puisto) ovat myös 3 kilometrin päässä.
0 Huonetta Majoitusta Svedala

0 Huonetta Majoitusta Svedala

Skabersjö Stationsväg, Svedala, Skåne County
Bokskogens Golf Club, PGA of Sweden National ja Vellinge Golfklubb sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Jagersro Trot and Canter Arena ja Tegelberga Golf and Country Club ovat myös 15 kilometrin päässä.
Studio Apartments Lund

Studio Apartments Lund

3.0 kautta 5.0 Skarpskyttevägen 5, Lund
Skissernas Museum (museo), Lundin yliopisto ja Lundin katedraali 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Lundin kasvitieteellinen puutarha ja Kulturen (museo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Lund Centrumin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lund (XGC-Lundin rautatieasema) on 26 minuutin kävelymatkan päässä.
184 €
Vierasmaja Rakennettu Omistajan Tontille. Lähellä Rantaa, Kauppaa ja Golfkenttää

Vierasmaja Rakennettu Omistajan Tontille. Lähellä Rantaa, Kauppaa ja Golfkenttää

Rödkörvelsvägen 7, Beddingestrand, Trelleborg, Skåne County
Smygehuk (satama) on 4,9 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta mökistä. Mossbystrandin ranta ja Abbekasin satama sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Stadsparken ja Trelleborgs Museum (museo) ovat myös 20 kilometrin päässä.
137 €
Grand Circus Hotel - Acrobatin Vaunu

Grand Circus Hotel - Acrobatin Vaunu

51 Södra Bulltoftavägen, Malmö, Skåne County
Thottska Huset, St Gertrud ja Moderna museet Malmö 3 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. St Petri Kyrka (kirkko) ja Folkets Park (puisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.
128 €
Apartment With Garden and Private Parking

Apartment With Garden and Private Parking

52 Kristinebergsvägen, Oxie, Skåne County
Jagersro Trot and Canter Arena on 3,8 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vellinge Golfklubb ja Mollevangin aukio sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Folkets Park (puisto) ja Pildammsparken (puisto) ovat myös 10 kilometrin päässä. Oxien asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.
56 €
Halpa Majoitus Lund

Halpa Majoitus Lund

7 Fjelie Tångaväg, Vagn1, Bjarred, Skåne County
Borgebyn linna, Lödde Centrum -ostoskeskus ja Barseback sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä leirintäalueesta. Björkenäs Golf Club ja Bjärred Beach ovat myös 10 kilometrin päässä.
Novilla

Novilla

3.5 kautta 5.0 Östra mårtensgatan, Lund
Lundin kasvitieteellinen puutarha, Kulturen (museo) ja Lundin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta huoneistohotellista. Lundin yliopisto ja Skissernas Museum (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lund Centrumin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lund (XGC-Lundin rautatieasema) on 14 minuutin kävelymatkan päässä.
Kartta

Kohteen Malmö vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Malmö, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Malmö alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Malmö loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Malmö helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Malmö hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.