Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Varatuimmat hotellit Lund

96 €
Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon, Lund

4.0 kautta 5.0 Scheelevagen 27, Lund
Elite Hotel Ideon, Lund on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sony Ericsson Headquarters. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
74 €
Hotel Concordia

Hotel Concordia

4.0 kautta 5.0 Stalbrogatan 1, Lund
Hotel Concordia on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntoklubi ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
91 €
Forenom Aparthotel Lund

Forenom Aparthotel Lund

3.0 kautta 5.0 Laboratoriegatan 10, Lund
Forenom Aparthotel Lund on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
90 €
Radisson Blu Hotel, Lund

Radisson Blu Hotel, Lund

4.0 kautta 5.0 Hedvig Möllers gata 2, Lund
Radisson Blu Hotel, Lund on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kulturen (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
112 €
Grand Hotel - Lund

Grand Hotel - Lund

4.5 kautta 5.0 Bantorget 1, Lund
Grand Hotel - Lund on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
113 €
Scandic Star

Scandic Star

3.5 kautta 5.0 Glimmervägen 5, Lund
Scandic Star on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fossilparkenin leikkipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
102 €
Best Western Plus Hotell Nordic Lund

Best Western Plus Hotell Nordic Lund

3.5 kautta 5.0 Östra Mårtensgatan 5, Lund
Best Western Plus Hotell Nordic Lund on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
60 €
Winstrup Hostel

Winstrup Hostel

2.0 kautta 5.0 Winstrupsgatan 3, Lund
Winstrup Hostel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
139 €
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Clarion Collection Hotel Planetstaden

4.0 kautta 5.0 Dalbyvägen 38, Lund
Clarion Collection Hotel Planetstaden on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lundin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
127 €
The More Hotel Lund

The More Hotel Lund

3.5 kautta 5.0 Kastanjegatan 18, Lund
The More Hotel Lund on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lundin kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
87 €
Hotel Lundia

Hotel Lundia

4.0 kautta 5.0 Knut Den Stores Torg 2, Lund
Hotel Lundia on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
92 €
Hotel Bishops Arms Lund

Hotel Bishops Arms Lund

3.0 kautta 5.0 St Petri Kyrkogata 7, Lund
Hotel Bishops Arms Lund on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
69 €
Hotel Djingis Khan

Hotel Djingis Khan

4.0 kautta 5.0 Margaretavägen 7, Lund
Hotel Djingis Khan on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Skissernas Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
78 €
PAX Apartments

PAX Apartments

3.5 kautta 5.0 Stadsbudsgatan 13, Lund
PAX Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
77 €
MillasVilla

MillasVilla

3.0 kautta 5.0 Hantverksgatan 6, Lund
MillasVilla on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lundin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Lund

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Lund

Näytä kaikki

Kohteen Lund hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Lund? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 32 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Lund löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Lund, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Lund tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 4 halpaa hotellia
 • 13 lapsiystävällistä hotellia
 • 4 luksushotellia
 • 7 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lund

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Lund, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Lund niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Lundia
 • Hobykrok B&B
 • Best Western Plus Hotell Nordic Lund

Nämä kohteen Lund majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Scandic Star
 • Radisson Blu Hotel, Lund

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Lund hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Elite Hotel Ideon, Lund
 • Scandic Star
 • The More Hotel Lund

Kohteeseen Lund tutustuminen

Lund on tunnettu yliopistostaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Lund ja sen lähellä kuuluu:

 • Lundin katedraali
 • Kulturen (museo)
 • Lundin yliopisto
 • Sony Ericsson Headquarters
 • Lundin kasvitieteellinen puutarha
 • Skissernas Museum (museo)
 • Lundin kaupunginpuisto

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Lund, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Malmö (MMX-Sturup). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Lund?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Lund, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Lund, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 7 °C ja öisin -3 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 137 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20 °C päivisin ja 1 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 146 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 21 °C ja öisin 8 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 234 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 13 °C ja -1 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 175 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Lund on 692 cm.

Viimeksi varatut hotellit Lund

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.