Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat hotellit Sturup

115 €
Sturup Airport Hotel

Sturup Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Bramstorpsvägen 25, Svedala
Sturup Airport Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Nötesjö Hotell

Nötesjö Hotell

3.0 kautta 5.0 Nötesjövägen 128, Svedala
Nötesjö Hotell on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Svaneholmin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
2 Huoneen Majoitus Genarp

2 Huoneen Majoitus Genarp

Kongsmarken, Staffanstorp, Skåne County
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Dalby Heligkors Kyrka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
Gamla Näsbyholm

Gamla Näsbyholm

3.0 kautta 5.0 Näsbyholmsvägen 249-10, Skurup
Gamla Näsbyholm sijaitsee lähellä kohdetta Svaneholmin linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
2 Huoneen Majoitus Skurupissa

2 Huoneen Majoitus Skurupissa

Norrgatan 11, Skurup, Skåne County
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Svaneholmin linna. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
The Lodge

The Lodge

3.5 kautta 5.0 Södra Ugglarp 621, Genarp
The Lodge on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dalby Heligkors Kyrka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
93 €
Minnesberg Bed & Breakfast

Minnesberg Bed & Breakfast

3.0 kautta 5.0 Gamla Minnesbergsvagen 268-0, Trelleborg
Minnesberg Bed & Breakfast sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tegelberga Golf and Country Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
2 Bedroom Accommodation in Veberöd

2 Bedroom Accommodation in Veberöd

Veberød 1321, Veberöd, Skåne County
Svaneholmin linna on 16,9 kilometrin ja Skryllen luonnonsuojelualue on 18,7 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Fossilparkenin leikkipuisto ja Skissernas Museum (museo) ovat myös 25 kilometrin päässä.
Hae hinnat
PGA OF SWEDEN NATIONAL

PGA OF SWEDEN NATIONAL

3.5 kautta 5.0 Malmövägen 647, Bara
PGA OF SWEDEN NATIONAL sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta PGA of Sweden National. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
1 Makuuhuone Majoitus Blentarp

1 Makuuhuone Majoitus Blentarp

Röddevägen, Blentarp, Skåne County
Svaneholmin linna on 12,2 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Skryllen luonnonsuojelualue ja Mossbystrandin ranta sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Fossilparkenin leikkipuisto ja Fyledalen-luonnonsuojelualue ovat myös 32 kilometrin päässä.
Hae hinnat
0 Huonetta Majoitusta Svedala

0 Huonetta Majoitusta Svedala

Skabersjö Stationsväg, Svedala, Skåne County
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta PGA of Sweden National. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja television.
86 €
Veberöd Sijaitsee sen Jalka Romeleåsen

Veberöd Sijaitsee sen Jalka Romeleåsen

Läkaregatan 15, Veberöd, Skåne County
Tämä mökki tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten vesipuiston ja ulkotenniskentän. Mökki tarjoaa asiakkaille keittiön ja pation.
Hae hinnat
2 Huonetta Majoitus Staffanstorp

2 Huonetta Majoitus Staffanstorp

Linders väg, Staffanstorp, Skåne County
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Fossilparkenin leikkipuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.
Hae hinnat
Lindersgården

Lindersgården

3.0 kautta 5.0 Linders väg 12, Staffanstorp, Skåne County
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Fossilparkenin leikkipuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Cindersgården

Cindersgården

3.0 kautta 5.0 Linders väg 12, Staffanstorp, Skåne County
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Fossilparkenin leikkipuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Lentokenttähotellit Sturup

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Sturup läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Sturup edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Sturup voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Sturup, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Sturup läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Sturup ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Sturup ajoissa

Tarjoukset lentokentän Sturup hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Sturup hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Sturup ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Sturup hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.