Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Omonia hotellit

Titania Hotel 77 €
Titania Hotel

Titania Hotel

52 Panepistimiou Avenue, Ateena, Attiki
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Titania Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Omonian aukio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 385 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

  Athens Tiare Hotel 72 €
  Athens Tiare Hotel

  Athens Tiare Hotel

  2 Pireos Street, Ateena, Attiki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Athens Tiare Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ateenan arkeologinen kansallismuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 111 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Novotel Athenes 72 €
   Novotel Athenes

   Novotel Athenes

   4-6 Michail Voda Street, Ateena, Attiki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Novotel Athenes on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 196 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevision.

    Polis Grand Hotel 74 €
    Polis Grand Hotel

    Polis Grand Hotel

    19 Patission & 10 Veranzerou St, Ateena, Attiki
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Polis Grand Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 99 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     The Alassia Hotel 54 €
     The Alassia Hotel

     The Alassia Hotel

     50 Socratous Street, Ateena, Attiki
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Alassia Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan arkeologinen kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 82 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

      Melia Athens 76 €
      Melia Athens

      Melia Athens

      Chalkokondyli 14 and 28th October Av., Ateena, Attiki
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Melia Athens on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ateenan arkeologinen kansallismuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 136 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       My Athens Hotel 57 €
       My Athens Hotel

       My Athens Hotel

       3 Keramikou & Zinonos Str., Ateena, Attiki
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        My Athens Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 55 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja taulutelevisiot.

        Marina Hotel Athens 75 €
        Marina Hotel Athens

        Marina Hotel Athens

        13, Voulgari Str., Ateena, Attiki
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Marina Hotel Athens on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omonian aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 81 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

         Viimeksi varatut Omonia Hotellit

         Viimeisimmät Omonia hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.