Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat hotellit Elefthérios Venizélos

153 €
Sofitel Athens Airport

Sofitel Athens Airport

5.0 kautta 5.0 Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki
Sofitel Athens Airport on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Metropolitan Expo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 345 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Vintage house

Vintage house

3.5 kautta 5.0 Rethimnis 130, Spata-Artemida, attiki
Tämä loma-asunto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja kattoterassin. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Elise Apartment Airport by Airstay

Elise Apartment Airport by Airstay

3.5 kautta 5.0 55 Agias Varvaras, Spáta, 19004, Greece, Spata-Artemida
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
62 €
Athens Airport Lodge

Athens Airport Lodge

3.5 kautta 5.0 Feidiou 11, Spata-Artemida, Attiki
Athens Airport Lodge on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Apartment Kanakis 2

Apartment Kanakis 2

3.5 kautta 5.0 Ikarou L Ligkou, Spáta, 19004, Greece, Spata-Artemida
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Varaba Country House

Varaba Country House

3.5 kautta 5.0 Ekklisia Panagia, Markopoulo Mesogaias
Varaba Country House on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Factory Outlet Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille patiot ja taulutelevisiot.
50 €
Thresh Apartments Airport by Airstay

Thresh Apartments Airport by Airstay

3.5 kautta 5.0 17 megalou alexandrou, Spata-Artemida
Thresh Apartments Airport by Airstay sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Comfort Stay, FREE shuttle from - to the airport

Comfort Stay, FREE shuttle from - to the airport

3.0 kautta 5.0 Agrafon & Chiou 7, Spata-Artemida
Comfort Stay, FREE shuttle from - to the airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metropolitan Expo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
50 €
Anivia Apartment Airport by Airstay

Anivia Apartment Airport by Airstay

3.5 kautta 5.0 180 Vasileos Pavlou, Spata-Artemida
Anivia Apartment Airport by Airstay sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
92 €
Potis art Houses 8 Minuutin Päässä Ateenan Lentokentältä!

Potis art Houses 8 Minuutin Päässä Ateenan Lentokentältä!

26 Asklipiou, Spata-Artemida, Attica
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi porealtaan. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
57 €
Nn-luksushuone Lähellä Ateenan Lentokenttää

Nn-luksushuone Lähellä Ateenan Lentokenttää

Markou, Spata-Artemida, Attica
Tämä aamiaismajoitus sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja television.
Hae hinnat
Apartment Kanakis 9

Apartment Kanakis 9

3.5 kautta 5.0 Mpizaniou 18, Spata-Artemida, Attica
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartment Kanakis 10

Apartment Kanakis 10

3.5 kautta 5.0 18 Mpizaniou, Spata-Artemida, Attica
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Seaview Villa Near Athens Airport

Seaview Villa Near Athens Airport

3.5 kautta 5.0 Ilioupoleos 14, Vravrona, Spata-Artemida, Attica
Seaview Villa Near Athens Airport sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Beach Vravrona. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja baarin.
Hae hinnat
Äskettäin Uusittu Ylellinen Talo Merinäköalalla, Kylpylä ja Puutarha

Äskettäin Uusittu Ylellinen Talo Merinäköalalla, Kylpylä ja Puutarha

Eirinis 2, Spata-Artemida, Attica
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metropolitan Expo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi porealtaan. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.

Lentokenttähotellit Elefthérios Venizélos

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Elefthérios Venizélos läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Elefthérios Venizélos edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Elefthérios Venizélos voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Elefthérios Venizélos, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Elefthérios Venizélos läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Elefthérios Venizélos ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Elefthérios Venizélos ajoissa

Tarjoukset lentokentän Elefthérios Venizélos hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Elefthérios Venizélos hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Elefthérios Venizélos ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Elefthérios Venizélos hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Ateena hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.