Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Spata-Artemida

153 €
Sofitel Athens Airport

Sofitel Athens Airport

5.0 kautta 5.0 Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki
Sofitel Athens Airport on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Metropolitan Expo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 345 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
65 €
Comfort Stay, FREE shuttle from - to the airport

Comfort Stay, FREE shuttle from - to the airport

3.0 kautta 5.0 Agrafon & Chiou 7, Spata-Artemida
Comfort Stay, FREE shuttle from - to the airport sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metropolitan Expo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
87 €
Holiday Inn Athens Attica Av. Airport West

Holiday Inn Athens Attica Av. Airport West

4.0 kautta 5.0 Attica Avenue 40.2 Km, Between Exits 17 and 18, Spata-Artemida, Attiki
Holiday Inn Athens Attica Av. Airport West on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Attican eläintieteellinen puisto sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 194 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Tempur-Pedic-patjallisen sängyn.
104 €
Seasabelle Hotel

Seasabelle Hotel

3.5 kautta 5.0 2 Leoforos Artemidos, Spata-Artemida
Seasabelle Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Metropolitan Expo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
95 €
Peri's Hotel

Peri's Hotel

2.0 kautta 5.0 Sarantaporou St. & Vas. Margeti St., Spata-Artemida, Attica
Peri's Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rafinan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
48 €
Villa d'Irene - near Athens airport, 200 meters from the beach Davis

Villa d'Irene - near Athens airport, 200 meters from the beach Davis

3.0 kautta 5.0 Mesis Anatolis 2, Spata-Artemida
Villa d'Irene - near Athens airport, 200 meters from the beach Davis on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Rafinan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
55 €
Thresh Apartments Airport by Airstay

Thresh Apartments Airport by Airstay

3.5 kautta 5.0 17 megalou alexandrou, Spata-Artemida
Thresh Apartments Airport by Airstay sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
60 €
Apartments Tina

Apartments Tina

3.5 kautta 5.0 Agrafon 18, Neapoli Spata, Spata-Artemida
Apartments Tina sijaitsee lähellä kohdetta Rafinan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
Athens Airport Lodge

Athens Airport Lodge

3.5 kautta 5.0 Feidiou 11, Spata-Artemida, Attiki
Athens Airport Lodge on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Orianna Apartment Airport by Airstay

Orianna Apartment Airport by Airstay

3.5 kautta 5.0 72 Vasileos Pavlou, Spata-Artemida
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
40 €
Artemis GreenHill

Artemis GreenHill

3.0 kautta 5.0 6 Iakinthou & Mouson, Spata-Artemida
Artemis GreenHill on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Beach Vravrona. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
Anivia Apartment Airport by Airstay

Anivia Apartment Airport by Airstay

3.5 kautta 5.0 180 Vasileos Pavlou, Spata-Artemida
Anivia Apartment Airport by Airstay sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Elise Apartment Airport by Airstay

Elise Apartment Airport by Airstay

3.5 kautta 5.0 55 Agias Varvaras, Spáta, 19004, Greece, Spata-Artemida
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Anastasia Beach Front

Villa Anastasia Beach Front

3.5 kautta 5.0 Spata-Artemida, Attiki
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Rafinan satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
60 €
Stone Palace

Stone Palace

2.5 kautta 5.0 3 Diadochou Konstantinou, Spata-Artemida
Stone Palace sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Attican eläintieteellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Spata-Artemida

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Spata-Artemida

Näytä kaikki

Kohteen Spata-Artemida hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Spata-Artemida? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Attican eläintieteellinen puisto. Voit valita 34 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Spata-Artemida löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Spata-Artemida, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Spata-Artemida tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 2 lentokenttähotellia
 • 2 halpaa hotellia
 • 8 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 4 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Spata-Artemida


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Spata-Artemida, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat tätä hotellia kohteessa Spata-Artemida sen :

 • Sofitel Athens Airport

Nämä kohteen Spata-Artemida majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Sofitel Athens Airport
 • Holiday Inn Athens Attica Av. Airport West

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Spata-Artemida hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Sofitel Athens Airport
 • Holiday Inn Athens Attica Av. Airport West

Kohteeseen Spata-Artemida tutustuminen


Ystävällinen Spata-Artemida on tunnettu ravintoloista, baareista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Spata-Artemida ja sen lähellä kuuluu:

 • Attican eläintieteellinen puisto
 • Metropolitan Expo
 • McArthurGlen Designer Outlet
 • Factory Outlet Airport
 • Ateenan olympiastadion
 • Kreikan parlamentti
 • Akropolis-museo

Kun järjestät lomaa kohteeseen Spata-Artemida, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Ateena (ATH-Eleftherios Venizelos). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Spata-Artemida?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Spata-Artemida, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Spata-Artemida, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja helmikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas syyskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29°C päivisin ja 9°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 7°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Spata-Artemida on 16 cm.

Viimeksi varatut hotellit Spata-Artemida

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.