Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Kifisia

109 €
Semiramis Hotel

Semiramis Hotel

5.0 kautta 5.0 48 Charilaou Trikoupi Str., Kifisia, Attiki
Semiramis Hotel on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 5 tähden hotellissa on 51 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
88 €
Theoxenia Palace Hotel

Theoxenia Palace Hotel

5.0 kautta 5.0 2 Filadelfeos Street, Kifisia, Attiki
Theoxenia Palace Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 71 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
85 €
Theoxenia House Hotel

Theoxenia House Hotel

4.0 kautta 5.0 42,Charilaou Trikoupi Str.and 9 Penteli, Kifisia, Attiki
Theoxenia House Hotel on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
94 €
Domotel Kastri

Domotel Kastri

4.0 kautta 5.0 154, El. Venizelou Ave & Romylias, Kifisia
Domotel Kastri on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
45 €
Xcite Hotel Lida - Adults Only

Xcite Hotel Lida - Adults Only

2.5 kautta 5.0 103 Tatoiou, Nea Erithrea, Kifissia, Kifisia
Xcite Hotel Lida - Adults Only on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 22 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Life Gallery

Life Gallery

5.0 kautta 5.0 103, Thisseos Avenue, Ekali, Kifisia, Attiki
Life Gallery on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 28 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
86 €
Twentyone Hotel

Twentyone Hotel

4.0 kautta 5.0 21 Kolokotroni and Mykonou Str., Athens, Kifisia, Attiki
Twentyone Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
50 €
Hotel Chris

Hotel Chris

2.0 kautta 5.0 6 Potamou Street, Kifisia, Attiki
Hotel Chris on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Mall Athens sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 29 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
90 €
Theoxenia Residence

Theoxenia Residence

4.0 kautta 5.0 2 Filadelfeos Street, Kifisia, Attiki
Theoxenia Residence on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Villa Politia

Villa Politia

4.0 kautta 5.0 Ioustinianou 24, Politia, Kifisia
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 kahvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
140 €
The Y Hotel

The Y Hotel

4.0 kautta 5.0 3, Mykonou St., Kefalari, Kifisia, Attiki
The Y Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Mall Athens sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 43 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
140 €
COCO-MAT Hotel Nafsika

COCO-MAT Hotel Nafsika

3.0 kautta 5.0 6 Pellis Str., Kifisia, Attiki
COCO-MAT Hotel Nafsika on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Pines Hotel

Pines Hotel

3.0 kautta 5.0 Artemidos 2 & Helidonous, Kifisia, Attiki
Pines Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 69 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Täydellinen Suurille Ryhmille tai Perheille!yksityinen Uima-allas ja Poreallas. Paras Alue Ateenassa

Täydellinen Suurille Ryhmille tai Perheille!yksityinen Uima-allas ja Poreallas. Paras Alue Ateenassa

IOUSTINIANOU, 24, Kifisia, Attica
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi concierge-palvelut. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Cybele Kifisia Apartments

Cybele Kifisia Apartments

3.0 kautta 5.0 51 Acharnon, Kifisia, KIFISIA
Cybele Kifisia Apartments sijaitsee lähellä kohdetta Mall Athens. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Kifisia

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Kifisia

Näytä kaikki

Kohteen Kifisia hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Kifisia? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 19 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Kifisia löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kifisia


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Kifisia, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Kifisia niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Domotel Kastri
 • Theoxenia Palace Hotel
 • Twentyone Hotel

Nämä kohteen Kifisia hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Theoxenia House Hotel
 • Life Gallery
 • Semiramis Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Kifisia pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hotel Pentelikon
 • Theoxenia Residence
 • Domotel Kastri

Kohteeseen Kifisia tutustuminen


Rentouttava Kifisia on tunnettu ravintoloista, kahviloista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Kifisia ja sen lähellä kuuluu:

 • Goulandrisin luonontieteellinen museo
 • Kavoutsakis Art Institute
 • Ateenan olympiastadion
 • Kreikan parlamentti
 • Attican eläintieteellinen puisto
 • Roman Agora
 • Muinainen Agora

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Kifisia, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Ateena (ATH-Eleftherios Venizelos). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Kifisia?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Kifisia, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Kifisia, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas syyskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29°C päivisin ja 9°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 24°C ja öisin 7°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 7 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Kifisia on 16 cm.

Viimeksi varatut hotellit Kifisia

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.