Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Glyfáda

57 €
Hotel Palmyra Beach

Hotel Palmyra Beach

4.0 kautta 5.0 Iatrou Liogka 4 & 70 Possidonos Avenue, Glyfada, Attica
Hotel Palmyra Beach on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfádan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 53 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
79 €
Sea View Hotel

Sea View Hotel

4.0 kautta 5.0 4, Xanthou Str., Athens, Glyfada, Attiki
Sea View Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfadan ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 71 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
47 €
Athens Coast Hotel

Athens Coast Hotel

4.0 kautta 5.0 Lampraki 25, Glyfada
Athens Coast Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfadan ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 63 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Congo Palace Hotel

Congo Palace Hotel

4.0 kautta 5.0 81A Posidonos Avenue, Glyfada, Attiki
Congo Palace Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfadan ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
135 €
Glyfada Riviera Hotel

Glyfada Riviera Hotel

5.0 kautta 5.0 Leoforos Posidonos 40, Glyfada
Glyfada Riviera Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfádan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 47 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Fenix Hotel

Fenix Hotel

4.0 kautta 5.0 1-3 Artemisiou Street, Glyfada, Attiki
Fenix Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfádan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 127 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
55 €
Emmantina Hotel

Emmantina Hotel

4.0 kautta 5.0 33 Posidonos Avenue, Athens, Glyfada, Attiki
Emmantina Hotel on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfádan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
44 €
London Hotel

London Hotel

3.0 kautta 5.0 38 Leoforos Posidonos, Athens, Glyfada, Attiki
London Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Glyfádan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 75 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Bomo Palace Hotel

Bomo Palace Hotel

4.0 kautta 5.0 4, Posidonos Ave., Glyfada, Attiki
Bomo Palace Hotel on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfadan venesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 76 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
50 €
Blue Sky

Blue Sky

2.0 kautta 5.0 26 Eleftherias Street & Zamanou, Glyfada, Attiki
Blue Sky on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfadan ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 19 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
70 €
Azur Suites

Azur Suites

3.5 kautta 5.0 4, Faidras str., Glyfada, Attica
Azur Suites on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfadan ostosalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 32 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
200 €
Brasil Suites Hotel & Apartments

Brasil Suites Hotel & Apartments

4.0 kautta 5.0 4 Eleftherias, Glyfada, Attiki
Brasil Suites Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfadan ostosalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
46 €
Zina Hotel Apartments

Zina Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0 Evangelistrias 6, Glyfada, Attiki
Zina Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfadan ostosalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
60 €
Oasis Hotel Apartments

Oasis Hotel Apartments

4.0 kautta 5.0 27 Poseidonos Avenue, Glyfada, Attiki
Oasis Hotel Apartments on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfádan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 70 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
69 €
Quiet apartment at the center of Glyfada

Quiet apartment at the center of Glyfada

3.5 kautta 5.0 Tataki 21, Glyfada
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Glyfadan ostosalue. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Glyfáda

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Glyfáda

Näytä kaikki

Kohteen Glyfada hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Glyfada? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 47 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Glyfada löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Glyfada, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Glyfada tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 5 lentokenttähotellia
 • 6 halpaa hotellia
 • 15 lapsiystävällistä hotellia
 • 5 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Glyfada


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Glyfada, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Glyfada niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Congo Palace Hotel
 • Oasis Hotel Apartments
 • Bomo Club Palace Hotel

Nämä kohteen Glyfada hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Emmantina Hotel
 • Sea View Hotel
 • Congo Palace Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät tässä kohteen Glyfada hotellissa, pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Golden Sun Hotel Athens

Kohteeseen Glyfada tutustuminen


Ystävällinen Glyfada on tunnettu ravintoloista, baareista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Glyfada ja sen lähellä kuuluu:

 • Glyfada Golf Club of Athens
 • Ieros Kathedrikos Naos Agion Konstantinou & Elenis
 • Esperidon-aukio
 • Glyfadan ostosalue
 • Merikilpikonnien suojelukeskus
 • Glyfadan uimaranta
 • Glyfadan venesatama

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Glyfada, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Ateena (ATH-Eleftherios Venizelos). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Glyfada?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Glyfada, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Glyfada, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas elokuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 138 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 31°C päivisin ja 9°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 62 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 17°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 15 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 26°C ja 7°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 171 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Glyfada on 386 cm.

Viimeksi varatut hotellit Glyfáda

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.