Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pariisi New York

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Pariisi - New York

Lähtölentokentän IATA-koodi CDG
Kohdelentokentän IATA-koodi JFK
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 245 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 38 minuuttia

Lennot Pariisi–New York

Oletko suuntaamassa kohteeseen New York? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Pariisi–New York löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin New York on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Pariisi–New York – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Pariisi–New York etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Pariisi kohteeseen New York saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Pariisi–New York ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen New York?

Jos olet matkustamassa kohteeseen New York, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen New York nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Pariisi–New York

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Pariisi–New York maksaa tällä hetkellä vain 245 €, kallein puolestaan jopa 408 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Pariisi - New York Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Pariisi – New York?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Pariisi -- New York on 245 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen New York. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Pariisi -- New York on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Pariisi – New York on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Pariisi -- New York on tarjolla 2 175 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Pariisi – New York?

  reitillä Pariisi -- New York liikennöi 35 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Pariisi – New York -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Pariisi ovat:\n\n* Orly (ORY)\n* Roissy Charles de Gaulle (CDG)\n\nSaapuessasi kohteeseen New York voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* LaGuardia (LGA)\n* John F. Kennedy Intl. (JFK)\n* Liberty Intl. (EWR)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen New York.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Pariisi – New York?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Pariisi -- New York hintaan 245 €! Reitillä Pariisi -- New York 35 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Pariisi liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Pariisi (CDG) -- New York (JFK)\n * Air France\n * Delta Air Lines\n * Virgin Atlantic Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Pariisi (CDG) -- New York (EWR)\n * Air France\n * United Airlines\n * Lufthansa\n\n\n\n* Lennot reitillä Pariisi (CDG) -- New York (LGA)\n * Air France\n * Delta Air Lines\n * KLM\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Pariisi – New York useimmin?

  * Pariisi (CDG) -- New York (JFK)\n * Air France -- 280 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- JFK\n \n\n * Delta Air Lines -- 215 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- JFK\n \n\n * Virgin Atlantic Airways -- 78 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- JFK\n\n\n\n* Pariisi (CDG) -- New York (EWR)\n * Air France -- 159 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- EWR\n \n\n * United Airlines -- 67 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- EWR\n \n\n * Lufthansa -- 63 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- EWR\n\n\n\n* Pariisi (CDG) -- New York (LGA)\n * Air France -- 67 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- LGA\n \n\n * Delta Air Lines -- 53 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- LGA\n \n\n * KLM -- 24 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- LGA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Pariisi lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen New York joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Air France, liikennöivät viikoittain 280 lentoa reitillä Pariisi -- New York. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Pariisi (CDG) liikennöidään viikoittain 1 136 lentoa kohteeseen New York (JFK).\n* Lentoasemalta Pariisi (CDG) liikennöidään viikoittain 583 lentoa kohteeseen New York (EWR).\n* Lentoasemalta Pariisi (CDG) liikennöidään viikoittain 286 lentoa kohteeseen New York (LGA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Pariisi – New York?

  Suora lento reitillä Pariisi -- New York kestää yleensä noin 8 tuntia, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 5 861,59 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 20 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 13 tuntia, 16 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Pariisi – New York?

  * Lento reitillä Pariisi (CDG) -- New York (JFK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.00\n * Aikaisin saapumisaika: 10.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.00\n\n\n\n* Lento reitillä Pariisi (CDG) -- New York (EWR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.45\n * Aikaisin saapumisaika: 11.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 15.40\n\n\n\n* Lento reitillä Pariisi (CDG) -- New York (LGA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 10.10\n * Aikaisin saapumisaika: 15.18\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.44\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Pariisi – New York liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Pariisi -- New York liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------------|----------------------|\n| Air France | 772 - BOEING 777/200 |\n| Delta Air Lines | 772 - BOEING 777/200 |\n| Virgin Atlantic Airways | 772 - BOEING 777/200 |\n| Jet Airways | 772 - BOEING 777/200 |\n| KLM | 772 - BOEING 777/200 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Pariisi – New York?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit New York

Näytä kaikki 4 073 majoitusliikettä kohteessa New York
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York, NY
  2.5 kautta 5.0
   
   
  2,9/5 (427 arvostelua)

  Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin ...

  Hotel Pennsylvania86 €

  Hotel Pennsylvania86 €
  Paramount Times Square

  Paramount Times Square

  235 West 46th Street, New York, NY
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,3/5 (15 arvostelua)

   Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee Richard Rodgers Theatre, Times Square ja Music Box Theatre. Broadway ja Minskoff Theater ovat myös 5 minuutin kävelymatkan ...

   Paramount Times Square79 €

   Paramount Times Square79 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.