Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Nantes

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Nantes

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi NTE
Lennon hinta 195 €

Halvat lennot Helsingistä Nantesiin

Nantes on lumoava vanhaa ja uutta yhdistelevä kaupunki läntisessä Ranskassa Loire-joen varrella. Se on myös Jules Vernen kotikaupunki, jonka maisemissa hän vietti suuren osan elämästään. Varaa ebookersilta halvat lennot Helsingistä Nantesiin ja lähde etsimään samaa inspiraatiota kuin tämä tieteiskirjallisuuden visionääri – et varmasti pety!

Kohti Nantesia

Lento Helsingistä Nantesiin kulkee useasti Amsterdamin tai Pariisin kautta liikennöivän lentoyhtiön mukaan. Suoria lentoja Helsingistä Nantesiin ei siis kulje. Pariisin kautta matkaan pääsee Finnairin tai Air Francen kyydissä, ja Amsterdamin kautta koukkaa puolestaan KLM. Itse lento kestää yhteensä neljä tuntia, joten välilaskun pituus määrää matkan kokonaiskeston. Lyhimmillään koko matka taittuu hieman alle viidessä tunnissa. Nantesissa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa, joten aikaerosta ei juuri ylimääräistä rasitusta aiheudu. Päinvastoin, tunnin säästön ansiosta aamulennolta ehtii vielä Nantesiin nauttimaan croissanteja puoliltapäivin.

Kaikki edellä mainitut lentoyhtiöt lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaalista T2. HSL:n paikallisbussi 615 vie sinut kätevästi Helsingin keskustasta suoraan terminaalin eteen paikallisliikenteen lipun hinnalla mihin vuorokauden aikaan tahansa. Myös paikallisjunilla I ja P pääsee kätevästi suoraan lentoasemalle Helsingin keskustasta. Bussilla matka kestää noin 45 minuuttia ja junilla puolisen tuntia. Omalla autolla saapuessasi voit jättää sen parkkiin jollekin monista pysäköintialueista, joilta kulkee maksuton parkkibussi terminaaleille vartin välein. Jos taas saat joltakin kyydin lentokentälle, hän voi jättää sinut suoraan terminaalin eteen, jos hän jatkaa matkaa välittömästi poistumatta itse autosta. Jos taas hyvästit kestävät hieman pidempään, niin kuin ne usein kestävät, terminaalien edessä on vihreällä merkitty pikaparkki, johon auton voi jättää siksi aikaa.

Perillä Nantesissa

Nantesin Kansainvälinen lentoasema, Nantes Atlantique Airport, sijaitsee aivan Nantesin kupeessa. Lentoaseman ja kaupungin keskustan välillä kulkee lentokenttäbussi 20 minuutin välein maanantaista lauantaihin klo 5.30–23.00 ja pyhinä puolen tunnin välein klo 6.15–23.00. Lippu maksaa alle kymmenen euroa henkilöltä, ja se on voimassa tunnin ajan Nantesin koko paikallisliikenneverkostossa. Lipun voi ostaa verkosta, lentoasemalta tai suoraan kuljettajalta käteisellä tai luottokortilla. Vappuna matkustaessa kannattaa myös huomioida, että vuoroja ei ajeta lainkaan toukokuun ensimmäisenä päivänä. Bussikyyti kentältä kaupunkiin kestää noin kaksikymmentä minuuttia.

Muita kyytivaihtoehtoja kentältä kaupunkiin ovat taksit ja vuokra-autot. Taksit lähtevät aivan terminaalirakennuksen edestä hallin 3 kohdalta. Taksimatka kaupunkiin maksaa noin 35 euroa. Vuokra-autoissa löytyy myös valikoimaa, sillä kaikilla suurimmilla autovuokraamoilla on oma pisteensä Nantesin lentoasemalla.

Nantes ei ole valtava kaupunki, asukkaita on alle 300 000, mutta kuitenkin sen verran kookas, että välillä on paikallaan kulkea muutenkin kuin apostolin kyydillä. Kaupungissa on kattava verkosto niin raitiovaunuja kuin bussejakin, joihin tunnin voimassa oleva lippu maksaa vajaat kaksi euroa. Saatavilla on myös muunlaisia lippuja kuten 24 tunnin lippu ja enintään seitsemän hengen ryhmälippu lauantaille. Nantesiin ja lähialueisiin on helppoa tutustua myös polkupyörällä. Kaupungista löytyy niin perinteistä pyörävuokrausta kuin itsepalveluvuokraustakin, ja kaupunkia halkovan Loire-joen laakso tarjoaa pyöräteitä satojen kilometrien edestä.

Nantes on täynnä silmiä hivelevää arkkitehtuuria. Kulttuurin ystäville tekemistä riittää, siitä pitävät huolen kaupungin 15 museota ja 34 teatteria/auditoriota. Myös gastronomia kukoistaa, ja Nantes tarjoaa kulinaarisia elämyksiä kaikille hyvää ruokaa ja viiniä arvostaville. Viinin ystävät voivat piipahtaa kaupungin ulkopuolella tutustumassa Nantesin viinitarhoihin, joissa voi jopa yöpyä ja tavata itse viininvalmistajat – kokemus, jollaista ei koto-Suomesta saa. Kaupunkia kannattaa myös käydä ihailemassa Le Nid -baarista käsin Tour Bretagne -rakennuksen 32. kerroksesta, mistä avautuu huikea 360 asteen näkymä koko kaupungin ylle.

Helsinki - Nantes Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Nantes?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Nantes on 196 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Nantes. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Nantes on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Nantes on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Nantes on tarjolla 58 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Nantes?

  reitillä Helsinki -- Nantes liikennöi 7 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Nantes -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Nantes: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Nantes Atlantique (NTE), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Nantes.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Nantes?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Nantes hintaan 196 €! Reitillä Helsinki -- Nantes 7 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Nantes (NTE)\n * Finnair\n * Air France\n * KLM\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Nantes useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Nantes (NTE)\n * Finnair -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- NTE\n \n\n * Air France -- 18 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- NTE\n \n\n * KLM -- 13 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- NTE\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Nantes joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 21 lentoa reitillä Helsinki -- Nantes. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 58 lentoa kohteeseen Nantes (NTE).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Nantes tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Nantes ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 35 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 265,47 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 10 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 8 tuntia, 17 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Nantes?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Nantes (NTE)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.00\n * Aikaisin saapumisaika: 11.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.40\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Nantes?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Nantes

Näytä kaikki 332 majoitusliikettä kohteessa Nantes
Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport

Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport

  1.0 kautta 5.0
   
   
  2,9/5 (8 arvostelua)

  Les Machines de l'île, Nantesin yliopisto ja Hôpital Saint-Jacques sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Hôtel-Dieu-sairaala ja Orjuuden lakkauttamisen ...

  Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport36 €

  Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport36 €
  Radisson Blu Hotel Nantes

  Radisson Blu Hotel Nantes

  6, Place Aristide Briand, Nantes, Loire-Atlantique
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,9/5 (8 arvostelua)

   Passage Pommeraye (ostoskeskus) ja Les Machines de l'île sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Graslin-teatteri ...

   Radisson Blu Hotel Nantes87 €

   Radisson Blu Hotel Nantes87 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.