Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Ateenan olympiastadion

62 €
Athens Habitat Studios

Athens Habitat Studios

2.0 kautta 5.0 42 Agiou Orous, Marousi, Marousi
Athens Habitat Studios on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miteran naistensairaala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 2 tähden hotellissa on 20 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Marousi Luxury Apartment

Marousi Luxury Apartment

3.5 kautta 5.0 27, Agiou Orous, Marousi, Attica
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miteran naistensairaala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Urban Residence

Urban Residence

4.0 kautta 5.0 50 Neapoleos Str, Agia Filothei Amarousiou, Marousi
Urban Residence on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miteran naistensairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
100 €
Vivo Apartments

Vivo Apartments

3.5 kautta 5.0 53 Neapoleos, Marousi, Attiki
Vivo Apartments on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miteran naistensairaala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Vivo Apartments - A5

Vivo Apartments - A5

53 Neapoleos, Marousi, Attica
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Miteran naistensairaala.
Hae hinnat
Civitel Olympic Hotel

Civitel Olympic Hotel

4.0 kautta 5.0 2a Kifissias Avenue & Pantanassis str., Marousi, Attiki
Civitel Olympic Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ateenan olympiastadion on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 38 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaiset minibaarituotteet ja digitaalikanavat.
80 €
Elements Rooms and Apartments

Elements Rooms and Apartments

4.0 kautta 5.0 Makedonias 1, Chalandri, Chalandri
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hygeian sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 4 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
75 €
Athens Habitat

Athens Habitat

3.0 kautta 5.0 Saronikou 5 & Lagkadion Street, Marousi, Marousi
Athens Habitat on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan olympiastadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
85 €
Mirivili Rooms & Suites Hotel

Mirivili Rooms & Suites Hotel

3.5 kautta 5.0 3-5 Strati Mirivili, Chalandri
Mirivili Rooms & Suites Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hygeian sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Verde Apartments

Verde Apartments

3.5 kautta 5.0 19 Protagora, Marousi, Marousi, Attiki
Verde Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan olympiastadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Suuri Asunto Ateenan Pääalueella ja Turvallinen Sijainti

Suuri Asunto Ateenan Pääalueella ja Turvallinen Sijainti

Makedonias street, 18, Filothei-Psychiko, Attica
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miteran naistensairaala. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Golden Hallin Vieressä

Golden Hallin Vieressä

25 Nikis, Marousi, Attica
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan olympiastadion. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja kahvinkeittimen.
Hae hinnat
Impeccable 3-bed Apartment in Athens

Impeccable 3-bed Apartment in Athens

3.5 kautta 5.0 Kastamonis 97, Nea Ionia, Attica
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateenan olympiastadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Marousi Tyylikäs Huoneisto A1-lähellä Ostoskeskusta ja Metroa

Marousi Tyylikäs Huoneisto A1-lähellä Ostoskeskusta ja Metroa

Mikinon, Marousi 151 24, Greece, Marousi, Attica
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall Athens. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Marousi Tyylikäs Huoneisto B1-lähellä Ostoskeskusta ja Metroa

Marousi Tyylikäs Huoneisto B1-lähellä Ostoskeskusta ja Metroa

Mikinon, Marousi 151 24, Greece, Marousi, Attica
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall Athens. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Ateenan olympiastadion läheltä

Haluaisitko, että Ateenan olympiastadion olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Ateenan olympiastadion sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Ateenan olympiastadion ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.