Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Palau

Hae hinnat
La Vecchia Fonte

La Vecchia Fonte

4.0 kautta 5.0 Via Fonte Vecchia, 48, Porto Turistico, Palau, OT
La Vecchia Fonte on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palaun satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 36 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Club Esse Porto Rafael

Club Esse Porto Rafael

4.0 kautta 5.0 Loc. Monte Altura, Palau
Club Esse Porto Rafael sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia La Sciumara. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa digitaalikanavat ja jääkaapin.
Hae hinnat
Club Esse Posada

Club Esse Posada

4.0 kautta 5.0 Via Del Vecchio Marino, Palau
Club Esse Posada on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palaun satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 171 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat digitaalikanavat ja jääkaapit.
Hae hinnat
Residence Costa Serena

Residence Costa Serena

3.0 kautta 5.0 Località Costa Serena snc, Palau, OT
Residence Costa Serena sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia di Talmone. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 100 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille keittonurkkaukset ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Grand Hotel Palau

Grand Hotel Palau

Via Capo D Orso 100, Palau
Grand Hotel Palau sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palaun satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä majatalossa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Club Esse Posada

Club Esse Posada

Club Esse Posada sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palaun satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, baari ja kahvila. Tässä hotellissa on 170 huonetta.
Hae hinnat
Palau City Hotel

Palau City Hotel

3.0 kautta 5.0 Via Razzoli 34, Palau
Palau City Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo etnografico di Palau. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Palau

Hotel Palau

4.0 kautta 5.0 Via Tirso, snc, Palau, OT
Hotel Palau on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museo etnografico di Palau. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1950 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 95 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
Hae hinnat
Park Hotel Cala di Lepre & Spa

Park Hotel Cala di Lepre & Spa

4.0 kautta 5.0 Loc. Cala di Lepre, Palau
Park Hotel Cala di Lepre & Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bear's Rock (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 170 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
Hae hinnat
Baia Del Faro

Baia Del Faro

Località Baia Del Faro, Palau, OT
Baia Del Faro on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo etnografico di Palau. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Hotel Piccada

Hotel Piccada

3.0 kautta 5.0 Via degli Asfodeli, 6, Palau, OT
Hotel Piccada on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palaun satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Club Esse Residence Capo d'Orso

Club Esse Residence Capo d'Orso

Via Del Vecchio Marino, s.n.c., Palau
Club Esse Residence Capo d'Orso sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palaun satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä residenssissä on 55 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Residence L'Isola Surf House

Residence L'Isola Surf House

via G. Asproni, Capannaccia, Palau, OT
Residence L'Isola Surf House on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Porto Pollon uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2010 rakennetussa huoneistohotellissa on 9 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Hotel del Porto

Hotel del Porto

3.0 kautta 5.0 Via dei Ciclopi 25, Palau, Provincia di Sassari
Hotel del Porto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palaun satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 13 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Palau Green Village

Palau Green Village

Loc. Vecchio Marino, Palau, OT
Palau Green Village on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Palaun satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä residenssissä on 50 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

Kohteen Palau hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Palau? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Porto Pollon uimaranta. Voit valita 521 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Palau löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Palau

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Palau, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Palau niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Palau
 • Hotel Piccada
 • La Vecchia Fonte

Nämä kohteen Palau hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Club Esse Porto Rafael
 • Hotel Palau
 • Club Esse Residence Capo d'Orso

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Palau hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Palau
 • Hotel Piccada
 • Isola dei Gabbiani - Land of Water

Kohteeseen Palau tutustuminen

Palau on tunnettu satamastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Palau ja sen lähellä kuuluu:

 • Porto Pollon uimaranta
 • Palaun satama
 • Bear's Rock (puisto)
 • Porto Mannun ranta
 • Fortezza di Monte Altura
 • Spiaggia La Sciumara
 • Batteria militare di Talmone

Kun järjestät lomaa kohteeseen Palau, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Olbia (OLB-Costa Smeralda). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Palau?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Palau, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Palau, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Lokakuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 10 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 137 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 28 °C päivisin ja 12 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 84 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 29 °C ja öisin 20 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 99 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 25 °C ja 12 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 259 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Palau on 579 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.