Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Pietarin keskustan piiri hotellit

Boutique Hotel Golden Triangle Hae hinnat
Boutique Hotel Golden Triangle

Boutique Hotel Golden Triangle

Nevsky 22-24, Pietari
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Boutique Hotel Golden Triangle on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 66 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Rossi Boutique Hotel & SPA 64 €
  Rossi Boutique Hotel & SPA

  Rossi Boutique Hotel & SPA

  55 Fontanka Embankment, Pietari
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rossi Boutique Hotel & SPA on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontanka-joen pato. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

   Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo 91 €
   Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo

   Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo

   17 Tchaikovskogo Ulitsa, Pietari
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kutuzovin rantakatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 120 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

    Art-Hotel Rachmaninov Hae hinnat
    Art-Hotel Rachmaninov

    Art-Hotel Rachmaninov

    5, Kazanskaya Str., Pietari
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Art-Hotel Rachmaninov on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä vuonna 1875 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 25 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

     Author Boutique Hotel 95 €
     Author Boutique Hotel

     Author Boutique Hotel

     9 Vladimirsky Prospect, Pietari
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Author Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Nevski Prospekt on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

      The State Hermitage Museum Official Hotel Hae hinnat
      The State Hermitage Museum Official Hotel

      The State Hermitage Museum Official Hotel

        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       The State Hermitage Museum Official Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vladimirskajan aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 126 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

       DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels 101 €
       DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels

       DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels

       Gangutskaya street, 4, Pietari
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kesäpuutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 60 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

        Pushka Inn Hotel 99 €
        Pushka Inn Hotel

        Pushka Inn Hotel

        Moyka Embankment, 14, Pietari
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pushka Inn Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palatsiaukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 33 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

         Viimeksi varatut Pietarin keskustan piiri Hotellit

         Viimeisimmät Pietarin keskustan piiri hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.