Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
2.10. - 4.10.
Ensi viikonloppuna
9.10. - 11.10.

Varatuimmat hotellit Vasilinsaari

129 €
Trezzini Palace Boutique Hotel

Trezzini Palace Boutique Hotel

5.0 kautta 5.0 21 University Embankment, Pietari
Trezzini Palace Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kuvataideakatemia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1723 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 21 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
53 €
Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

5.0 kautta 5.0 Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
Solo Sokos Hotel Palace Bridge on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin valtionyliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 324 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
31 €
Park Inn by Radisson Pribaltiyskaya Hotel

Park Inn by Radisson Pribaltiyskaya Hotel

4.0 kautta 5.0 14 Korablestroiteley Street, Pietari
Park Inn by Radisson Pribaltiyskaya Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metromuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 1184 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Kraft Creative

Kraft Creative

2.5 kautta 5.0 Sredny Prospekt V.O 55, lit. O, Pietari
Kraft Creative sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteen museo Erarta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
50 €
Courtyard by Marriott St Petersburg Vasilievsky

Courtyard by Marriott St Petersburg Vasilievsky

4.0 kautta 5.0 61/30, 2nd line, Vasilievsky Island, Pietari
Courtyard by Marriott St Petersburg Vasilievsky on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Petrovskin stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 214 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
33 €
Solo Sokos Hotel Vasilievsky

Solo Sokos Hotel Vasilievsky

4.0 kautta 5.0 Vasilievsky Ostrov 8th line 11-13, Pietari
Solo Sokos Hotel Vasilievsky on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteen museo Erarta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 255 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
18 €
Stasov Hotel

Stasov Hotel

3.0 kautta 5.0 Vasilievsky Island, 1st Line, 16, Pietari
Stasov Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Menšikovin palatsi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
55 €
NashOTEL

NashOTEL

4.0 kautta 5.0 11th Line Vasilievsky Island, 50, Pietari
NashOTEL on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteen museo Erarta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 58 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
22 €
U Hotel

U Hotel

4.0 kautta 5.0 Bolshoy Prospekt V.O. 92 lit G, Pietari
U Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jäänmurtaja Krasin. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
42 €
Docklands Apart Hotel

Docklands Apart Hotel

4.0 kautta 5.0 Makarova Emparkment, 60, Pietari
Docklands Apart Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metromuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 170 huoneistoa 11 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
F # 8 Travelto 15 Line - Yksiö

F # 8 Travelto 15 Line - Yksiö

15-Ya Liniya B.o., 64, Pietari, Saint Petersburg
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta C-189-sukellusvenemuseo.
50 €
Brullov Mansion

Brullov Mansion

4.0 kautta 5.0 Lieutenant Schmidt Embankment, 37, check in from Finlandsky Lane, Pietari
Brullov Mansion on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta C-189-sukellusvenemuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
19 €
Peter Imperial hotel

Peter Imperial hotel

2.0 kautta 5.0 Admiralskiy Proyezd, 6, Pietari
Peter Imperial hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Metromuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Tower n1

Tower n1

2.5 kautta 5.0 2-ya liniya V.O., 13/6, Pietari
Tower n1 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin kuvataideakatemia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
45 €
MFK Gornyi

MFK Gornyi

4.0 kautta 5.0 Nalichnaya st. 28/16 lit. D, Pietari
MFK Gornyi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Erartan nykytaiteen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 212 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Vasilinsaari

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Vasilinsaari

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Vasilinsaari

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Vasilinsaari? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Vasilinsaari. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 18 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 129 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Vasilinsaari?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Vasilinsaari löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Vasilinsaari halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 150 majoitusliikettä kohteessa Vasilinsaari, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Vasilinsaari?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Vasilinsaari verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Vasilinsaari löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Vasilinsaari nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Vasilinsaari

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.