Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.2. - 1.3.
Ensi viikonloppuna
6.3. - 8.3.

Varatuimmat hotellit Rovastinaho

69 €
Arctic Guesthouse & Igloos

Arctic Guesthouse & Igloos

3.0 kautta 5.0 Pappilantie 1, Ranua
Arctic Guesthouse & Igloos sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ranuan pappila- ja pitäjämuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 17 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja jääkaapit.
504 €
Arctic Fox Igloos

Arctic Fox Igloos

4.5 kautta 5.0 Leirintäalueentie 5, Ranua, Lappi
Arctic Fox Igloos on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranuan kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4,5 tähden huvilassa on 20 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
160 €
The Ultra-luxe Hommala

The Ultra-luxe Hommala

4.0 kautta 5.0 Hommalantie 11, Ranua
Tämä huvila tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
160 €
Tyylikäs Haistila

Tyylikäs Haistila

4.0 kautta 5.0 50 Simontie, 1, Ranua, Lappi
Tämä huvila tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
200 €
Holiday Village Gulo Gulo

Holiday Village Gulo Gulo

3.5 kautta 5.0 Rovaniementie 29, Ranua, Lappi
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ranua Zoo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
639 €
The Iconic Wikkelä Villa

The Iconic Wikkelä Villa

4.5 kautta 5.0 Simontie 52, Ranua
Tämä huvila tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
Lapland Northern Lights Hotel Ilveslinna

Lapland Northern Lights Hotel Ilveslinna

3.0 kautta 5.0 Keskustie 10, Ranua
Lapland Northern Lights Hotel Ilveslinna sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranuan pappila- ja pitäjämuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
1,003 €
Ikoninen Wikkelä-huvila

Ikoninen Wikkelä-huvila

52 Simontie, 1, Ranua, Lappi
Tämä huvila tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
120 €
Villa Havula

Villa Havula

3.5 kautta 5.0 Laaksotie 22, Ranua, Lappi
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ranua Zoo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Rovastinaho hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Rovastinaho? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä.


Kohteeseen Rovastinaho tutustuminen


Rovastinaho tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Rovastinaho ja sen lähellä kuuluu:

  • Ranuan eläinpuisto / Ranua Zoo
  • Ranuan pappila- ja pitäjämuseo
  • Ranuan kirkko

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Rovastinaho

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.