Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Varatuimmat hotellit Santa Ponsa

Hae hinnat
Iberostar Jardín del Sol Suites - Adults Only

Iberostar Jardín del Sol Suites - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Huguet de's Far, s/n, Calvia, Mallorca
Iberostar Jardín del Sol Suites - Adults Only on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Santa Ponsa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
Hae hinnat
Pure Salt Port Adriano Hotel & SPA - Adults Only

Pure Salt Port Adriano Hotel & SPA - Adults Only

5.0 kautta 5.0 Carretera Santa Ponsa - Magalluf 10, El Toro, Calvia, Mallorca
Pure Salt Port Adriano Hotel & SPA - Adults Only on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Toro. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
H10 Casa del Mar

H10 Casa del Mar

4.0 kautta 5.0 Gran Via del Puig Major, 2, Santa Ponsa, Calvia, Mallorca
H10 Casa del Mar on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Playa Santa Ponsa on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
OLA Apartamentos Bouganvillia

OLA Apartamentos Bouganvillia

3.5 kautta 5.0 Carrer Centre, 4, Costa de la Calma, Calvia, Mallorca
OLA Apartamentos Bouganvillia on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Santa Ponsa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, allasbaari ja kahvila. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Maritim Hotel Galatzó

Maritim Hotel Galatzó

4.0 kautta 5.0 Carretera Palma-Andratx, Km 20, Paguera, Calvia, Mallorca
Maritim Hotel Galatzó on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Palmira. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja jääkaapin.
Hae hinnat
Sentido Fido Punta del Mar Hotel & Spa - Adults Only

Sentido Fido Punta del Mar Hotel & Spa - Adults Only

4.0 kautta 5.0 C/ Huguet des far, 11, Santa Ponsa, Calvia, Islas Baleares
Sentido Fido Punta del Mar Hotel & Spa - Adults Only on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Santa Ponsa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
103945 - Villa in Santa Ponsa

103945 - Villa in Santa Ponsa

3.5 kautta 5.0 Carretera Carrer Rei Ferran, Calvia, Mallorca
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Santa Ponsa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
whala!isabela

whala!isabela

3.0 kautta 5.0 Calle Gran Vía del Puig de Teix, 1, Santa Ponsa, Calvia, Mallorca
Whala!isabela sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Santa Ponsa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Zafiro Rey Don Jaime

Zafiro Rey Don Jaime

4.0 kautta 5.0 Gran Vía del Puig Major, 4, Santa Ponsa, Calvia, Mallorca
Zafiro Rey Don Jaime on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Santa Ponsa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Globales Pionero Hotel

Globales Pionero Hotel

4.0 kautta 5.0 Carrer Puig Des Teix, 5, Santa Ponsa, Calvia, Mallorca
Globales Pionero Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Santa Ponsa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Playas del Rey

Hotel Playas del Rey

3.0 kautta 5.0 Avenida del Rey Jaume I 76, Santa Ponsa, Calvia, Baleaarit
Hotel Playas del Rey on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Santa Ponsa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Pirates Village

Pirates Village

3.0 kautta 5.0 Avd, Jaime I, 114, Santa Ponsa, Calvia, Mallorca
Pirates Village on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Santa Ponsa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Perhe Villa Villa Infinity Pool Santa Ponsa

Perhe Villa Villa Infinity Pool Santa Ponsa

25 Carrer de Guillem de Montcada, Calvia, Baleaarit
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa Santa Ponsa. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus ja vesipuisto. Huvila tarjoaa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Msh Mallorca Senses Hotel, Santa Ponsa - Adults Only

Msh Mallorca Senses Hotel, Santa Ponsa - Adults Only

4.0 kautta 5.0 C Lisboa 4, Santa Ponsa, Calvia, Mallorca
Msh Mallorca Senses Hotel, Santa Ponsa - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Santa Ponsa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Apartamentos Casa Vida

Apartamentos Casa Vida

2.0 kautta 5.0 Gran Via Rei Sanxo, 10, Santa Ponsa, Calvia, Mallorca
Apartamentos Casa Vida on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Santa Ponsa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Santa Ponsa

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Santa Ponsa

Näytä kaikki

Kohteen Santa Ponsa hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Santa Ponsa? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Playa Santa Ponsa. Voit valita 147 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Santa Ponsa löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Santa Ponsa, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Santa Ponsa tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 5 lentokenttähotellia
 • 8 halpaa hotellia
 • 31 lapsiystävällistä hotellia
 • 4 luksushotellia
 • 4 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Santa Ponsa

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Santa Ponsa, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Santa Ponsa niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Playas del Rey
 • Maritim Hotel Galatzó
 • Msh Mallorca Senses Hotel, Santa Ponsa - Adults Only

Nämä kohteen Santa Ponsa majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Iberostar Jardín del Sol Suites - Adults Only
 • Plaza Santa Ponsa Boutique Hotel - Adults Only
 • Zafiro Rey Don Jaime

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Santa Ponsa hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Iberostar Jardín del Sol Suites - Adults Only
 • Pierre & Vacances Mallorca Deya
 • Zafiro Rey Don Jaime

Kohteeseen Santa Ponsa tutustuminen

Rentouttava Santa Ponsa on tunnettu ravintoloista, baareista ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Santa Ponsa ja sen lähellä kuuluu:

 • Playa Santa Ponsa
 • Plaza Santa Ponsa
 • Jungle Parcin seikkailupuisto
 • Caló d'en Pellicer
 • Platja de ses Penyes Roges
 • Platja Monte de Oro
 • Cala Blanca

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Santa Ponsa, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Palma de Mallorca (PMI). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Santa Ponsa?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Santa Ponsa, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Santa Ponsa, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 18 °C ja öisin 4 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 111 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30 °C päivisin ja 6 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 63 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 32 °C ja öisin 15 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 61 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 26 °C ja 5 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 245 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Santa Ponsa on 480 cm.

Viimeksi varatut hotellit Santa Ponsa

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.