Pääosion alkuosa

Suosituimmat hotellit Stewartin kansainvälinen lentoasema

90 €
Red Roof Inn & Suites Newburgh – Stewart Airport

Red Roof Inn & Suites Newburgh – Stewart Airport

2.0 kautta 5.0 915 Union Ave, New Windsor, NY
Red Roof Inn & Suites Newburgh – Stewart Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2 tähden hotellissa on 97 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
104 €
Homewood Suites Stewart Airport

Homewood Suites Stewart Airport

3.0 kautta 5.0 180 Breunig Rd, New Windsor, NY
Homewood Suites Stewart Airport on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 125 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
133 €
Hampton Inn & Suites Newburgh Stewart Airport

Hampton Inn & Suites Newburgh Stewart Airport

2.5 kautta 5.0 1 Crossroads Ct, Newburgh, NY
Hampton Inn & Suites Newburgh Stewart Airport on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 139 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
65 €
Howard Johnson by Wyndham Newburgh/West Point

Howard Johnson by Wyndham Newburgh/West Point

2.0 kautta 5.0 95 Route 17K, Newburgh, NY
Howard Johnson by Wyndham Newburgh/West Point on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 74 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
60 €
Super 8 by Wyndham Newburgh/West Point Near Stewart Airport

Super 8 by Wyndham Newburgh/West Point Near Stewart Airport

2.5 kautta 5.0 1287 Route 300, Newburgh, NY
Super 8 by Wyndham Newburgh/West Point Near Stewart Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden motellissa on 107 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
60 €
Hudson Valley Hotel and Conference Center by Fairbridge

Hudson Valley Hotel and Conference Center by Fairbridge

2.0 kautta 5.0 90 Rt. 17K, Newburgh, NY
Hudson Valley Hotel and Conference Center by Fairbridge on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja konferenssikeskuksen. Tässä 2 tähden hotellissa on 120 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Ramada by Wyndham Newburgh/West Point

Ramada by Wyndham Newburgh/West Point

2.0 kautta 5.0 1289 Route 300, Newburgh, NY
Ramada by Wyndham Newburgh/West Point on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 149 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
95 €
Four Points by Sheraton Newburgh Stewart Airport

Four Points by Sheraton Newburgh Stewart Airport

3.0 kautta 5.0 5 Lakeside Rd, Newburgh, NY
Four Points by Sheraton Newburgh Stewart Airport on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ice Time Sports Complex. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 124 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
98 €
Courtyard by Marriott Newburgh Stewart Airport

Courtyard by Marriott Newburgh Stewart Airport

3.0 kautta 5.0 4 Governor Dr, Newburgh, NY
Courtyard by Marriott Newburgh Stewart Airport on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ice Time Sports Complex. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
65 €
Econo Lodge Near Stewart Inter

Econo Lodge Near Stewart Inter

2.0 kautta 5.0 310 Windsor Hwy, New Windsor, NY
Econo Lodge Near Stewart Inter on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Knox's Headquarters State Historic Site. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kokoushuoneet. Tässä 2 tähden hotellissa on 38 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Absolutely Stunning Lake Front Home 60 Miles Pohjoiseen NYC Katso Video!

Absolutely Stunning Lake Front Home 60 Miles Pohjoiseen NYC Katso Video!

299 Lakeside Road, Newburgh, NY
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ice Time Sports Complex. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen ja vesipuiston. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Mid Hudson Valley - George Washington Square / Koti

Mid Hudson Valley - George Washington Square / Koti

201 Dubois St, unit 2, Newburgh, NY
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Luke's Cornwall Hospital - Newburgh Campus. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Hudson Valley Deluxe

Hudson Valley Deluxe

201 Dubois Street, 2, Newburgh, NY
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Luke's Cornwall Hospital - Newburgh Campus. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pation.
56 €
Windsor Motel

Windsor Motel

2.0 kautta 5.0 2976 US Route 9W, New Windsor, NY
Windsor Motel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Horizon Family Medical Group. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 32 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Tilava Lake Front Home Nukkuu 13, Lähellä Nyc: tä, Hudson-jokea, Retkeilyreittejä

Tilava Lake Front Home Nukkuu 13, Lähellä Nyc: tä, Hudson-jokea, Retkeilyreittejä

80 Waterview Terrace, New Windsor, NY
Tämä loma-asunto on saanut hyvää palautetta loma-asunnon tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kristi Babcock Memorial Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntokeskuksen ja pelihallin/-huoneen. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja keittiön.