Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat hotellit Stewartin kansainvälinen lentoasema

47 €
Super 8 by Wyndham Newburgh/West Point Near Stewart Airport

Super 8 by Wyndham Newburgh/West Point Near Stewart Airport

2.5 kautta 5.0 1287 Route 300, Newburgh, NY
Super 8 by Wyndham Newburgh/West Point Near Stewart Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.
80 €
Red Roof Inn & Suites Newburgh – Stewart Airport

Red Roof Inn & Suites Newburgh – Stewart Airport

2.0 kautta 5.0 915 Union Ave, New Windsor, NY
Red Roof Inn & Suites Newburgh – Stewart Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2 tähden hotellissa on 97 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
111 €
Homewood Suites Stewart Airport

Homewood Suites Stewart Airport

3.0 kautta 5.0 180 Breunig Rd, New Windsor, NY
Homewood Suites Stewart Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 125 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
130 €
Hampton Inn & Suites Newburgh Stewart Airport

Hampton Inn & Suites Newburgh Stewart Airport

2.5 kautta 5.0 1 Crossroads Ct, Newburgh, NY
Hampton Inn & Suites Newburgh Stewart Airport on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
62 €
Hudson Valley Hotel and Conference Center by Fairbridge

Hudson Valley Hotel and Conference Center by Fairbridge

2.0 kautta 5.0 90 Rt. 17K, Newburgh, NY
Hudson Valley Hotel and Conference Center by Fairbridge on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja konferenssikeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
52 €
Howard Johnson by Wyndham Newburgh/West Point

Howard Johnson by Wyndham Newburgh/West Point

2.0 kautta 5.0 95 Route 17K, Newburgh, NY
Howard Johnson by Wyndham Newburgh/West Point on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 74 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
63 €
Ramada by Wyndham Newburgh/West Point

Ramada by Wyndham Newburgh/West Point

2.0 kautta 5.0 1289 Route 300, Newburgh, NY
Ramada by Wyndham Newburgh/West Point on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Orange County Choppers. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
102 €
Courtyard by Marriott Newburgh Stewart Airport

Courtyard by Marriott Newburgh Stewart Airport

3.0 kautta 5.0 4 Governor Dr, Newburgh, NY
Courtyard by Marriott Newburgh Stewart Airport on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ice Time Sports Complex. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.
102 €
Four Points by Sheraton Newburgh Stewart Airport

Four Points by Sheraton Newburgh Stewart Airport

3.0 kautta 5.0 5 Lakeside Rd, Newburgh, NY
Four Points by Sheraton Newburgh Stewart Airport on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ice Time Sports Complex. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 124 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Econo Lodge Near Stewart Inter

Econo Lodge Near Stewart Inter

2.0 kautta 5.0 310 Windsor Hwy, New Windsor, NY
Econo Lodge Near Stewart Inter on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Knox's Headquarters State Historic Site. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kokoushuoneet. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Tentrr Signature Site - Two Fields Farm Close to NYC With Beautiful Pond

Tentrr Signature Site - Two Fields Farm Close to NYC With Beautiful Pond

Lotocke Drive 12, Walden, NY
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Ice Time Sports Complex.
Hae hinnat
Lakefront New Windsor Home w / Sauna ja Vuodenajan Uima-allas

Lakefront New Windsor Home w / Sauna ja Vuodenajan Uima-allas

65 Lakeside Dr, New Windsor, NY
Tämä loma-asunto on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kristi Babcock Memorial Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi pelihallin/-huoneen. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Rental Hudson Valley Friends

Rental Hudson Valley Friends

111 Chambers St, 2, Newburgh, NY
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ritz Theater. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Charming Victorian House Overlooking Hudson River and Beacon

Charming Victorian House Overlooking Hudson River and Beacon

209 Montgomery St, Newburgh, NY
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta David Crawford House. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi vesipuiston. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja takan.
55 €
Windsor Motel

Windsor Motel

2.0 kautta 5.0 2976 US Route 9W, New Windsor, NY
Windsor Motel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Horizon Family Medical Group. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Lentokenttähotellit Stewartin kansainvälinen lentoasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Stewartin kansainvälinen lentoasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Stewartin kansainvälinen lentoasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Stewartin kansainvälinen lentoasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Stewartin kansainvälinen lentoasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Stewartin kansainvälinen lentoasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Stewartin kansainvälinen lentoasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Stewartin kansainvälinen lentoasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Stewartin kansainvälinen lentoasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Stewartin kansainvälinen lentoasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Stewartin kansainvälinen lentoasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Stewartin kansainvälinen lentoasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.