Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Moskova Pariisi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Moskova - Pariisi

Lähtölentokentän IATA-koodi SVO
Kohdelentokentän IATA-koodi CDG
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 173 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 7 minuuttia

Lennot Moskova–Pariisi

Oletko suuntaamassa kohteeseen Pariisi? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Moskova–Pariisi löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Pariisi on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Moskova–Pariisi – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Moskova–Pariisi etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Moskova kohteeseen Pariisi saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Moskova–Pariisi ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Pariisi?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Pariisi, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Pariisi nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Moskova–Pariisi

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Moskova–Pariisi maksaa tällä hetkellä vain 174 €, kallein puolestaan jopa 425 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Moskova - Pariisi Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Moskova – Pariisi?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Moskova -- Pariisi on 174 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Pariisi. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Moskova -- Pariisi on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Moskova – Pariisi on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Moskova -- Pariisi on tarjolla 880 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Moskova – Pariisi?

  reitillä Moskova -- Pariisi liikennöi 23 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Moskova – Pariisi -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Moskova ovat:\n\n* Sheremetyevo (SVO)\n* Vnukovo Intl. (VKO)\n* Domodedovo Intl. (DME)\n\nSaapuessasi kohteeseen Pariisi voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n\n\n* Orly (ORY)\n* Roissy Charles de Gaulle (CDG)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Pariisi.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Moskova – Pariisi?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Moskova -- Pariisi hintaan 174 €! Reitillä Moskova -- Pariisi 23 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Moskova liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Moskova (SVO) -- Pariisi (CDG)\n * Aeroflot Russian Airlines\n * Air France\n * Alitalia\n\n\n\n* Lennot reitillä Moskova (DME) -- Pariisi (CDG)\n * Lufthansa\n * S7 Airlines\n * Belavia Belarusian Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Moskova (VKO) -- Pariisi (CDG)\n * Aeroflot Russian Airlines\n * UTair Aviation\n * Arctic Circle Air Service\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Moskova – Pariisi useimmin?

  * Moskova (SVO) -- Pariisi (CDG)\n * Aeroflot Russian Airlines -- 455 viikoittaista lentoa reitillä SVO -- CDG\n \n\n * Air France -- 59 viikoittaista lentoa reitillä SVO -- CDG\n \n\n * Alitalia -- 36 viikoittaista lentoa reitillä SVO -- CDG\n\n\n\n* Moskova (DME) -- Pariisi (CDG)\n * Lufthansa -- 34 viikoittaista lentoa reitillä DME -- CDG\n \n\n * S7 Airlines -- 30 viikoittaista lentoa reitillä DME -- CDG\n \n\n * Belavia Belarusian Airlines -- 13 viikoittaista lentoa reitillä DME -- CDG\n\n\n\n* Moskova (VKO) -- Pariisi (CDG)\n * Aeroflot Russian Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä VKO -- CDG\n \n\n * UTair Aviation -- 8 viikoittaista lentoa reitillä VKO -- CDG\n \n\n * Arctic Circle Air Service -- 1 viikoittaista lentoa reitillä VKO -- CDG\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Moskova lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Pariisi joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Aeroflot Russian Airlines, liikennöivät viikoittain 455 lentoa reitillä Moskova -- Pariisi. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Moskova (SVO) liikennöidään viikoittain 719 lentoa kohteeseen Pariisi (CDG).\n* Lentoasemalta Moskova (DME) liikennöidään viikoittain 111 lentoa kohteeseen Pariisi (CDG).\n* Lentoasemalta Moskova (VKO) liikennöidään viikoittain 23 lentoa kohteeseen Pariisi (CDG).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Moskova – Pariisi?

  Suora lento reitillä Moskova -- Pariisi kestää yleensä noin 3 tuntia, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 466,6 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 15 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 7 tuntia, 19 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Moskova – Pariisi?

  * Lento reitillä Moskova (SVO) -- Pariisi (CDG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.10\n * Aikaisin saapumisaika: 09.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.35\n\n\n\n* Lento reitillä Moskova (DME) -- Pariisi (CDG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.35\n * Aikaisin saapumisaika: 10.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.50\n\n\n\n* Lento reitillä Moskova (VKO) -- Pariisi (CDG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 09.50\n * Aikaisin saapumisaika: 16.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.10\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Moskova – Pariisi liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Moskova -- Pariisi liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------|\n| Aeroflot Russian Airlines | Airbus A319 |\n| Air France | Airbus A319 |\n| Alitalia | Airbus A319 |\n| Finnair | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Moskova – Pariisi?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Pariisi

Näytä kaikki 8 716 majoitusliikettä kohteessa Pariisi
79 €
ibis Paris CDG Airport

ibis Paris CDG Airport

3.0 kautta 5.0 3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
Ibis Paris CDG Airport on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Aéroville-ostoskeskus sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 4 ravintolaa. Tässä 3 tähden hotellissa on 772 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
113 €
Disney's Hotel Santa Fe

Disney's Hotel Santa Fe

2.0 kautta 5.0 Disneyland Resort Paris, Marne-la-Valle, Coupvray, Seine-et-Marne
Disney's Hotel Santa Fe on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 1000 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
B&B Hotel at Disneyland® Paris

B&B Hotel at Disneyland® Paris

2.0 kautta 5.0 Disneyland® Paris, 60 Avenue De La Fosse Des Pressoirs, Magny-le-Hongre
B&B Hotel at Disneyland® Paris on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val d'Europe. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 400 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.