Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Jukkasjärvi kätevästi

Lennot kohteesta Jukkasjärvi löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta KRN. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen KRN

Edullisia lentoja kohteeseen Jukkasjärvi löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta KRN on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Jukkasjärvi lähellä

Näytä kaikki 35 majoitusliikettä kohteessa Jukkasjärvi
148 €
Icehotel

Icehotel

3.5 kautta 5.0 Marknadsvagen 63, Jukkasjärvi
4/5
(1 arvostelua)
Icehotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jukkasjärvi Church. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 137 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Arvosteltu 13.2.2020

Großzügige und gemütliche Chalet. Top organisierte Activities!

 
Hae hinnat
Arctic Light Guesthouse - oma talo maailmankuulun ICEHOTELin vieressä

Arctic Light Guesthouse - oma talo maailmankuulun ICEHOTELin vieressä

2 Fotvägen, Jukkasjärvi, Norrbottenin lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jukkasjärvi Church. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen ja vesipuiston. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja 2 kylpyhuonetta.
 
Hae hinnat
Camp Adventure

Camp Adventure

2.5 kautta 5.0 Poikkijärvivägen 55, Jukkasjärvi, Norrbotten
Camp Adventure on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jukkasjärvi Church. Majoitusliikkeessä on saatavilla lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden mökissä on 7 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja mikroaaltouunin.
 
209 €
Arctic Light Holiday House

Arctic Light Holiday House

3.5 kautta 5.0 2 Fotvägen, Jukkasjärvi, Norrbottens län
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jukkasjärvi Church. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
 
Hae hinnat
Camp Caroli

Camp Caroli

3.0 kautta 5.0 Paksuniemivägen 225, Jukkasjärvi
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Jukkasjärvi Church. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden mökissä on 2 mökkiä. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
 
137 €
Aurora Camp

Aurora Camp

3.0 kautta 5.0 Uddenvägen 11, Kiiruna
Aurora Camp on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Luossabacken. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden mökissä on 11 mökkiä. Kaikki mökkien tarjoavat liedet.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.