Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
20.9. - 22.9.
Ensi viikonloppuna
27.9. - 29.9.

Suosituimmat 3 tähden hotellit Pietarin keskustan piiri

VOX Hotel 45 €
VOX Hotel

VOX Hotel

29 Ligovsky avenue, Pietari
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  VOX Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 77 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Kravt Hotel 47 €
  Kravt Hotel

  Kravt Hotel

  Sadovaya Street 25, Pietari
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kravt Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 49 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja hierovat suihkupäät.

   Club Hotel Agni 53 €
   Club Hotel Agni

   Club Hotel Agni

   Nevsky pr. 92, Pietari
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Club Hotel Agni on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 90 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

    ibis St Petersburg Centre 53 €
    ibis St Petersburg Centre

    ibis St Petersburg Centre

    Ligovsky Prospekt 54, Pietari
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ibis St Petersburg Centre on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 221 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

     Nevsky Hotel Grand 38 €
     Nevsky Hotel Grand

     Nevsky Hotel Grand

     10 Bolshaya Konyushennaya, Pietari
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nevsky Hotel Grand on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kazanin katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 145 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

      Hotel Democrat on Nevskiy 147 18 €
      Hotel Democrat on Nevskiy 147

      Hotel Democrat on Nevskiy 147

      147 Nevsky prospect, Tsentralny, Pietari
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Democrat on Nevskiy 147 on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

       Sapphire Hotel 58 €
       Sapphire Hotel

       Sapphire Hotel

       Nevsky 50, Pietari
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Sapphire Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Venäläisen taiteen museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 33 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

        Hotel Roses 58 €
        Hotel Roses

        Hotel Roses

        Vosstaniya street, 13, Pietari
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Roses on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 38 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Viimeksi varatut Pietarin keskustan piiri hotellit

         Viimeisimmät Pietarin keskustan piiri hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.