Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Suosituimmat 3 tähden hotellit Pietarin keskustan piiri

Kravt Hotel 39 €
Kravt Hotel

Kravt Hotel

Sadovaya Street 25, Pietari
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kravt Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 49 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Hotel Democrat on Nevskiy 147 Hae hinnat
  Hotel Democrat on Nevskiy 147

  Hotel Democrat on Nevskiy 147

  147 Nevsky prospect, Tsentralny, Pietari
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Democrat on Nevskiy 147 on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

   Offenbacher Hotel 30 €
   Offenbacher Hotel

   Offenbacher Hotel

   Vosstaniya Street, 35, Pietari
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Offenbacher Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liteini prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Nevsky Contour 32 €
    Nevsky Contour

    Nevsky Contour

    Nevsky avenue 88, Pietari
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Nevsky Contour on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 17 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

     Art-Hotel Rachmaninov 33 €
     Art-Hotel Rachmaninov

     Art-Hotel Rachmaninov

     5, Kazanskaya Str., Pietari
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Art-Hotel Rachmaninov on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kazanin katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 1875 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 25 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

      Club Hotel Agni 35 €
      Club Hotel Agni

      Club Hotel Agni

      Nevsky pr. 92, Pietari
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Club Hotel Agni on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 90 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

       Metropolis Hotel 49 €
       Metropolis Hotel

       Metropolis Hotel

       Nevsky prospect, 5, Pietari
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Metropolis Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

        Sapphire Hotel 42 €
        Sapphire Hotel

        Sapphire Hotel

        Nevsky 50, Pietari
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Sapphire Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kazanin katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 33 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

         Viimeksi varatut Pietarin keskustan piiri hotellit

         Viimeisimmät Pietarin keskustan piiri hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.