Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Varatuimmat hotellit Lofootit

Hae hinnat
Hagstua

Hagstua

3.5 kautta 5.0 Hagskarveien 172, Vestvågøy
Hagstua sijaitsee lähellä kohdetta Hurtigrutenin lauttaterminaali Stamsund. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
81 €
Lydersen Rorbuer

Lydersen Rorbuer

2.0 kautta 5.0 Hovdanveien 46, Flakstad
Lydersen Rorbuer on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sandbotnen. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
130 €
Nyvågar Rorbuhotell - by Classic Norway Hotels

Nyvågar Rorbuhotell - by Classic Norway Hotels

3.0 kautta 5.0 Storvåganveien 26, Vagan
Nyvågar Rorbuhotell - by Classic Norway Hotels on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galleri Espolin. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
129 €
Anker Brygge

Anker Brygge

3.5 kautta 5.0 Lamholmen, Vagan
Anker Brygge on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Lofoten War Memorial Museum (museo) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja venesataman. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
102 €
Scandic Svolvær

Scandic Svolvær

3.0 kautta 5.0 Lamholmen 1, Vagan
Scandic Svolvær on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lofoten War Memorial Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
116 €
Live Lofoten Fisherman's Cabins

Live Lofoten Fisherman's Cabins

3.0 kautta 5.0 Steineveien 17, Vestvågøy
Live Lofoten Fisherman's Cabins on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hurtigrutenin lauttaterminaali Stamsund. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja venesataman. Kaikki mökit tarjoavat keittiöt ja mikroaaltouunit.
112 €
Kræmmervika Havn

Kræmmervika Havn

2.5 kautta 5.0 36 Kræmmervikveien, Vestvågøy, Nordland
Kræmmervika Havn tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
134 €
Lofoten Links Lodges

Lofoten Links Lodges

3.0 kautta 5.0 Tore Hjortsvei 389, Vagan
Lofoten Links Lodges tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
205 €
Å Rorbuer

Å Rorbuer

3.0 kautta 5.0 Å i Lofoten, Å-veien 1, Moskenes, Lofoten
Å Rorbuer on saanut loistavaa palautetta mökkien tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Norjan kalastuskylämuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
140 €
Thon Hotel Lofoten

Thon Hotel Lofoten

4.0 kautta 5.0 Torget, Vagan
Thon Hotel Lofoten on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lofoten War Memorial Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
101 €
Scandic Leknes Lofoten

Scandic Leknes Lofoten

3.5 kautta 5.0 Lillevollveien 15, Vestvågøy
Scandic Leknes Lofoten on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hauklandstranda. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Mountain View Lofoten

Mountain View Lofoten

3.5 kautta 5.0 Stormyra, Vestvågøy, Nordland
Tämä mökki tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
206 €
Nusfjord Arctic Resort

Nusfjord Arctic Resort

3.5 kautta 5.0 Nusfjordveien 110, Flakstad
Nusfjord Arctic Resort on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja venesataman. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
Hae hinnat
Eliassen Rorbuer

Eliassen Rorbuer

Hamnøy, Moskenes
Eliassen Rorbuer sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dagmars Dukke og Leketøysmuseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Sakrisøy Rorbuer

Sakrisøy Rorbuer

3.0 kautta 5.0 Sakrisøya 2, Moskenes, Nordland
Sakrisøy Rorbuer sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dagmars Dukke og Leketøysmuseum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Halvat hotellit kohteessa Lofootit

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Lofootit? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Lofootit. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 81 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 206 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Lofootit?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Lofootit löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Lofootit halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 173 majoitusliikettä kohteessa Lofootit, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Lofootit?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Lofootit verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Lofootit löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Lofootit nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Lofootit

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.