Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Lofootit

121 €
Scandic Svolvær

Scandic Svolvær

3.0 kautta 5.0 Lamholmen 1, Vagan
Scandic Svolvær on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lofoten War Memorial Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 146 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
93 €
Furu Hostel

Furu Hostel

3.0 kautta 5.0 Knutstadveien 240, Vestvågøy
Furu Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Lofotr Vikingmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hostalissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen pihan.
89 €
Lydersen Rorbuer

Lydersen Rorbuer

2.0 kautta 5.0 Hovdanveien 46, Flakstad
Lydersen Rorbuer on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sandbotnen. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
103 €
Sandvika Fjord & Sjøhus Camping

Sandvika Fjord & Sjøhus Camping

2.0 kautta 5.0 Ørsvågvær 45, Vagan, Nordland
Sandvika Fjord & Sjøhus Camping on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Lofoten Aquarium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden mökissä on 28 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen/pation.
123 €
Live Lofoten Fisherman's Cabins

Live Lofoten Fisherman's Cabins

3.0 kautta 5.0 Steineveien 17, Vestvågøy
Live Lofoten Fisherman's Cabins on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hurtigrutenin lauttaterminaali Stamsund. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja venesataman. Tässä 3 tähden mökissä on 14 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat keittiöt ja mikroaaltouunit.
154 €
Lofoten Cottages

Lofoten Cottages

3.0 kautta 5.0 Nusfjord, Ramberg, Flakstad
Lofoten Cottages on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1890 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille keittiöt ja liedet.
149 €
Lofoten Links Lodges

Lofoten Links Lodges

3.0 kautta 5.0 Tore Hjortsvei 389, Vagan
Lofoten Links Lodges tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden lomamajassa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
105 €
Lofoten Arctic Henningsvær Hotel

Lofoten Arctic Henningsvær Hotel

3.0 kautta 5.0 Sauøya 2, Vagan
Lofoten Arctic Henningsvær Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Henningsværin silta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
83 €
Svolværgeita Hotel

Svolværgeita Hotel

3.0 kautta 5.0 Repslagergata 30, Vagan
Svolværgeita Hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lofoten War Memorial Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
126 €
Brygga restaurant Bed & Breakfast

Brygga restaurant Bed & Breakfast

3.0 kautta 5.0 Å i Lofoten, Moskenes, Nordland
Brygga restaurant Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Norjan kalastuskylämuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden majatalossa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 4 kylpyhuonetta.
63 €
Skårungen

Skårungen

3.5 kautta 5.0 Ørsvågveien 40, Vagan, Nordland
Skårungen sijaitsee lähellä kohdetta Lofoten Aquarium. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden lomapuistossa on 50 majoitustilaa.
117 €
Kabelvåg Rorbuer

Kabelvåg Rorbuer

3.0 kautta 5.0 Torggata 16, Vagan
Kabelvåg Rorbuer on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lofoten Aquarium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden mökissä on 40 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
117 €
Kræmmervika Havn

Kræmmervika Havn

2.5 kautta 5.0 36 Kræmmervikveien, Vestvågøy, Nordland
Kræmmervika Havn tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden mökissä on 17 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
97 €
Fast Hotel Svolvær

Fast Hotel Svolvær

2.5 kautta 5.0 Sjøgata 6, Vagan
Fast Hotel Svolvær on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lofoten War Memorial Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 39 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
161 €
Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels

Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels

3.0 kautta 5.0 Hjelleskjæret, Misværveien 13, Vagan
Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galleri Lofotens Hus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

Halvat hotellit kohteessa Lofootit

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Lofootit? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Lofootit. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 63 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 161 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Lofootit?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Lofootit löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Lofootit halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 167 majoitusliikettä kohteessa Lofootit, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Lofootit?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Lofootit verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Lofootit löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Lofootit nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Lofootit

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.