Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Garajonay I sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Siam Parkin vesipuisto. Majoituspaikassa on saatavilla ulkouima-allas.

  • Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille olohuoneen
  • Voit käydä uimassa majoituspaikan ulkouima-altaassa
  • Majoituspaikan palveluihin lukeutuvat tallelokero vastaanotossa ja hissi
  • Sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Siam Parkin vesipuisto ja 7 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Fanaben ranta

Lisätietoja majoituspaikasta

Garajonay I tarjoaa asiakkaiden käyttöön ulkouima-altaan, tallelokeron vastaanotossa ja hissin. Vastaanotto on auki ympäri vuorokauden.

  • Tallelokero vastaanotossa
  • Hissi

Huoneen palvelut/mukavuudet

Huoneissa on erillinen olohuone.

  • Olohuone

Läheiset aktiviteetit

Tässä huoneistossa käytössäsi on ulkouima-allas.

Hotellin ehdot

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Varaudu: tarkista tämän kohteen viimeisimmät voimassa olevat COVID-19-matkustusvaatimukset ja -toimet ennen kuin matkustat.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikan käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Hyvä tietää

  • Kansallisten säädösten vuoksi paikan päällä maksettavat summat eivät voi ylittää 1000 EUR:n summaa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
url importing http://www.ebookers.fi/Adeje-Hotels-Garajonay-I.h12475794-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Adeje-Hotels-Garajonay-I.h12475794-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Adeje-Hotels-Garajonay-I.h12475794-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Price based on the lowest price found within past 24 hours and based upon one night stay for two adults over the next thirty days. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.