Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Formello

Generator Rome 50 €
Generator Rome

Generator Rome

Via Principe Amedeo 251, Rooma, RM
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Generator Rome on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2001 rakennetussa hostellissa on 75 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  The RomeHello - Hostel 65 €
  The RomeHello - Hostel

  The RomeHello - Hostel

  Via Torino, 45, Rooma
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   The RomeHello - Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Nazionale-katu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa hostellissa on 60 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

   The Yellow - Hostel 59 €
   The Yellow - Hostel

   The Yellow - Hostel

   Via Palestro, 51, Rooma, RM
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Yellow - Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 70 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

    Alessandro Downtown Hostel 44 €
    Alessandro Downtown Hostel

    Alessandro Downtown Hostel

    Via Carlo Cattaneo 23, Rooma, RM
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Alessandro Downtown Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

     Des Artistes Budget Rooms 50 €
     Des Artistes Budget Rooms

     Des Artistes Budget Rooms

     Via Villafranca 20, Rooma, Rooma
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Des Artistes Budget Rooms on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      Carlito Budget Rooms 50 €
      Carlito Budget Rooms

      Carlito Budget Rooms

      Via Villafranca 22, Rooma, Roma
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Carlito Budget Rooms on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       Orsa Maggiore Hostel for Women Only 59 €
       Orsa Maggiore Hostel for Women Only

       Orsa Maggiore Hostel for Women Only

       Via san Francesco di Sales 1/a, Rooma, RM
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Orsa Maggiore Hostel for Women Only on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bambino Gesù -sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1600 rakennetussa hostellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

        Hostel Melting Pot Rome Hae hinnat
        Hostel Melting Pot Rome

        Hostel Melting Pot Rome

        Via Luigi Pianciani, 17, Rooma
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hostel Melting Pot Rome sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         Free Hostels Roma 53 €
         Free Hostels Roma

         Free Hostels Roma

         Via Luigi Luzzatti 3, Rooma
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Free Hostels Roma on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Vittorio Emanuele II (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä hostellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

          Alessandro Palace & Bar 54 €
          Alessandro Palace & Bar

          Alessandro Palace & Bar

          Via Vicenza 42, Rooma, RM
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Alessandro Palace & Bar on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä hostellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

           Youth Station Hostel 54 €
           Youth Station Hostel

           Youth Station Hostel

           Via Livorno 5, Rooma, RM
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Youth Station Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja untuvapeitot.

            Rome City Hostel 50 €
            Rome City Hostel

            Rome City Hostel

            Viale Ippocrate 91, Tiburtino, Rooma
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Rome City Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rooman Sapienza-yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot (joihin mahtuu kannettava tietokone).

             Varaa Hostellit kohteessa Formello ebookersilta

             Kohteen Formello hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Formello

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Formello niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Formello. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Formello Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Formello Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Formello vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Formello parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Formello kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Formello saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Formello!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Formello

             Näytä kaikki 12 397 majoitusliikettä kohteessa Formello
             Antica Pietrara Hae hinnat
             Antica Pietrara

             Antica Pietrara

             Via della Pietrara, 4, Formello, Province of Rome
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Ospedale Sant'Andrea, Lago di Braccianon järvi ja Vallelunga Circuit ovat 20 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Ponte Milvio (silta) ja Ospedale San Filippo Neri ovat myös 20 kilometrin päässä.

              La Piccola Fattoria 62 €
              La Piccola Fattoria

              La Piccola Fattoria

              Via di Gobbi, 8, Formello, RM
                
               0.0 kautta 5.0 Tähteä

               Olgiata Golf Club on 6 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Ospedale Sant'Andrea ja Vallelunga Circuit sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Foro Italico (urheilukeskus) ja Auditorium Parco della Musica (teatteri) ovat myös 25 kilometrin päässä.

               Modernistinen Huvila, Jossa on oma Uima-allas Rooma 20 Minuutin Päässä Kansallispuistosta Hae hinnat
               Modernistinen Huvila, Jossa on oma Uima-allas Rooma 20 Minuutin Päässä Kansallispuistosta

               Modernistinen Huvila, Jossa on oma Uima-allas Rooma 20 Minuutin Päässä Kansallispuistosta

                 
                0.0 kautta 5.0 Tähteä

                Olgiata Golf Club, Martignano-järvi ja Farnesen linna ovat 15 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta perheystävällisestä huvilasta. Etruskien arkeologinen kohde ja Vallelunga Circuit ovat myös 15 kilometrin päässä.

                Loma Rooma, Perhe ja Ystävät Tapaavat, Avioliitto Roomassa, Yksityinen Tapahtuma Hae hinnat
                Loma Rooma, Perhe ja Ystävät Tapaavat, Avioliitto Roomassa, Yksityinen Tapahtuma

                Loma Rooma, Perhe ja Ystävät Tapaavat, Avioliitto Roomassa, Yksityinen Tapahtuma

                  
                 0.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Olgiata Golf Club, Farnesen linna ja Etruskien arkeologinen kohde ovat 15 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta huvilasta. Le Molette Tennis Club ja Vallelunga Circuit ovat myös 15 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.